Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simgergo

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Az alaprecept Andi barátnőmtől való és azért az egyik kedvencem, mert valójában nem szeretem a sütőtököt, de ebben a formájában mégis szívesen fogyasztom. Hozzávalók: 1 kg sütőtök (közepes méretű) 1 l szárnyas alaplé (amennyi ellepi a tököt) kapor ízlés…..
simgergo 2014.12.09 20:29:23
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
simgergo 2011.04.06 14:57:21
@kén-e egy nick?:
kicsit ellenségesnek érezlek..
A 3D-dimenziós  képkészítésről Itt megismerkedhetsz a 3D-s meztelen képek  készítésének technikájával, illetve egy 3D-s szemüveg segítségével élvezheted a 3D-s képeket a monitorod előtt!Kihagyhatatlan és oltári nagy élvezésben lesz részed!!Én már kipróbáltam…..
Légifotó Légifotózás 2008.06.04 19:52:00
LégifotózásItt mindenki arról ír, amiről akar.:-)..
Sétarepülés Sétarepülés 2008.06.04 19:32:00
SétarepülésA sétarepülést Dunakeszi, Budaörs, Őcsény, vagy Gödöllő repülőteréről kezdhetjük. A János-hegyi kilátó körberepülése 15 perc alatt megjárható, és óriási élményt jelenthet annak, aki először repül. A legcsodálatosabb útvonal,…..
Légifotó Minden ami légifotó 2008.06.04 19:12:00
..