Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissGA

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek délután. Araszolás a Balaton felé. Jön a hír, hogy Martonvásárnál baleset, torlódás. Na, így legyen lottó ötösöm! Minden nyári péntek délután Martonvásár térségében van valami baleset. Vasárnap kora este pedig Budapest felé Szabadbattyánnál. Ez a két helyszín az M7-es Bermuda háromszöge.…..
KissGA 2018.07.27 16:42:50
@FikkFakk:
Ha itt tartunk had kérdezzem meg miért barátozol? Mikor nem is ismersz...
De valószinüleg a te hozzá állásod akasztja meg a forgalmat. Nem bántásbol de neked egy pici gáz pedál lenyomással meg oda figyeléssel esetleg kisorolással nem kellene fékezésre késztetned mást.
De te valakinek érzed magad. Mert téged amig nem akarod ne előzzenek meg. Nem akarok én sem az érzelmedben se felfogásodban hibát keresni. De szerintem te is elgondolkodhatnál, hogy te is egy ugyan olyan SENKI vagy az úton mint én.
Ugyhogy sztem engedd el azt aki siet. Ne idegesisd fel, felesleges. Azt hiszed majd hogy te fogod megváltani a világot vagy megtanitani engem vagy a többi sietősebb embert. Nem fogod!
Sietek immár 6 éve. Mióta jogsim van.
De nem kaptam még sosem csekket! Sőt balesetem sem volt. (ja tudom mondjam ez majd el 20 év mulva... Meg magyarázni mindent meg lehet.)
Gondolkodj el mielőtt valakit trágár kifejezésekkel éltetsz.