Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1őr

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
Bebukott az a stratégia, hogy kedvezményekkel növelik a gyerekvállalási kedvet. Most majd büntetésekkel próbálkoznak...
F1őr 2020.02.16 20:02:16
@Szergej Szergejevics Szergejev: Igazad van. Grabó évek óta szándékosan vezeti félre a népet. Fizessen a mocsok.
F1őr 2020.02.17 00:17:47
@morph on deer: euronews=fakenews
Ahogy eddig is tudtuk, a Nemzeti Együttműködés Rendszere vegyíti a Kádár-korszak szellemiségét a Horthy-korszak elemeivel, ugyanakkor igyekszik modernnek, előremutatónak tűnni. A most nyilvánosságra hozott új Nemzeti alaptantervet is ezek jellemzik, azzal súlyosbítva, hogy a fent említett elemekből…..
Külön akarnak indulni. ..
F1őr 2020.01.16 19:09:46
@morph on deer: Nem merem azt mondani hogy ki van zárva, mert a dk és a jobbik összefogásában sem hittem soha.
F1őr 2020.01.16 19:09:46
@morph on deer: Nem merem azt mondani hogy ki van zárva, mert a dk és a jobbik összefogásában sem hittem soha.
A képviselők megunták, hogy a 7-es cikkely szerint indított eljárás elveszni látszik a bürokrácia és a politika dzsungelében. ..
F1őr 2020.01.12 16:50:37
@morpho:
"A kádár rendszer a nyolcvanas években demokratikusabb volt, mint a jelenlegi orbán rezsim."

Ha itt tényleg rezsim volna, már ezért az egy mondatodért holnap fogdán ébrednél, de előbb még agyba-főbe vernének.
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
F1őr 2019.12.27 12:46:41
@Andy73: Ne becsüld le. Azt meg a boszme se merte megtenni, hogy kimenjen Romániába a magyarok ellen kampányolni.
Németh Szilárd összehívta a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjét. ..
F1őr 2019.12.01 14:56:50
И?
Jól hangzó ígéretek, cselekvőképességet sugalló akciótervek, kormánypropagandával teleplakátolt ország. Az Orbán-kormány lassan tíz éve próbálja elhitetni velünk, hogy minden problémához értő kézzel nyúl hozzá, és akár olyan válságterületeken is csodát tud tenni, mint a népesedéspolitika. …..
Hidat ígért a szegedieknek, de rosszabbul szerepelt, mint Botka László korábbi kihívói. A függetlenként induló, ám komoly kormányzati hátszéllel kampányoló Nemesi Pál vereségéhez olyan baklövések járultak hozzá, melyeket gyengébb ellenfelekkel szemben sem engedhet meg magának a Fidesz, nemhogy a…..
F1őr 2019.10.29 12:20:37
@Sir Galahad: "Bartha árnyéka"
Állítólag részegen szétvert egy kukát. Már rég nincs a Fideszben, meg nem mindenki olyan mint a Bartha.
F1őr 2019.10.29 12:26:44
@közösperonos átszállás: Nyilván támogatta a Fidesz, ez nem vitás. A kampány túltolást meg abban látom, hogy az utolsó napokban túl sok telefonhívás érkezett meg sms, hogy támogassam a szavazatommal Nemesit. Elég lett volna egyszer kétszer felhívni a figyelmet.
F1őr 2019.10.29 12:30:48
@Pierr Kardán: Nem is állt volna meg minden faluban. Ennek az a lényege hogy gyorsabba eljutsz egyik városból a másikba, mint busszal.
A gruppenszex-videót egy csak első ránézésre hihető sztoriba ágyazták...
F1őr 2019.10.09 17:28:21
@Gábris szomszéd: Jobb ha tudod, amelyik recskázott annak jutott a fekete hajú kurva.
F1őr 2019.10.09 17:33:02
@Gábris szomszéd: Jól sikerült a kép szép munka. Egyébként lehet hogy nyitott házasságban élnek. Nem kell ezen meglepődni, libsiknél bevált dolog.
A kormányfő -- végre maga is, miután a beosztottai már tucatnyi alkalmommal megtették az utóbbi hetekben -- világosan értésére adta a magyar választóknak, hogyha nem a Fideszre szavaznak, akkor (még jobban) elszegényedik a településük. Orbán elmondta, ha a miskolciak fejlesztéseket, beruházásokat…..
F1őr 2019.10.08 21:23:17
@DrGehaeuse: Volt hozzászólás a poszt témájához, csak "HaFr bácsi" kidobta. Majd ha szépen kiny... vagyis megkéred, akkor hátha a kedvedért visszarakja.
F1őr 2019.10.09 15:40:19
@screpes: Amit én írtam abban nem volt egy csúnya szó sem. Azért meg nem fogom másképp újraírni hogy megint kidobja.
F1őr 2019.10.09 15:43:05
@screpes: és tudom hogy ez nem sajtó. Nem is sajtószabit írtam.
Ettek, ittak, jót dumáltak Kötcsén azok az urak és hölgyek, akik alapjaiban határozzák meg ma Magyarország jövőjét, ám azon kívül, hogy a végsőkig ragaszkodnak a hatalmukhoz az önkormányzati képviselői testületekben is, nem tudtunk meg sokat arról, milyen sorsot szánnak nekünk október 13-a után. Az…..
„Én egy egyszerű háziasszony vagyok” – hangzott el az ezerszer idézett mondat Lévai Anikó szájából. Nos, ez a kép továbbra is ezt hivatott alátámasztani: csak semmi piperkőcség! A sokak számára megfelelő strandpapucs egy bokanadrággal tökéletes választás, hiszen mit tehet ő arról, hogy valami…..
Bobafett - A "keresztény"-nemzethy paradoxonista szekta (közveszélyes) büszke hívei from Bobafett on Vimeo...
F1őr 2019.07.05 22:40:48
@vitéz Beverneky: Ettől a hírtől gyorsan eljutottál orbánig. Több ez mint fóbia.
Az egyik legnehezebb helyzetben a magyar konzervatívok vannak Európában, mert nincs pártjuk, sőt a nehezen kialakítható preferenciájuk is olyan megalkuvást igényel, ami már-már értelmetlenné tenné a választást -- ha Magyarországon nem volna éppen diktatúra. Mert ebben az esetben a választás…..
Úgy tűnik, hatott a néppárti intő, és egyelőre jegeli Soros György arcképét a Fidesz az uniós választási kampányban. Van azért migránsozás az új plakáton is, de kicsit visszafogottabban, mint a korábbi időszakokban. A kormánypárt most a bevándorlás megállításáért indított harcot, noha úgy tudjuk,…..
A Facebook moderátorairól készült felmérés ezeknek az embereknek a nehéz munkafeltételeire. Ők azok, akiknek feladata megtisztítani a szolgáltatót a problematikus tartalmaktól. A The Verge kereste meg őket egy phoenix-i központban, amelyet a Cognizant közösségi háló egy alvállalkozója tart kézben.…..
F1őr 2019.04.04 14:52:31
@math0: Bezzeg avval semmi gond nem volt, mikor a te fajtád azt volt képes felrakni a fosbúkra, hogy kell megölni Orbán Viktort, vagy hogy kell kilőni a békemenet első sorából Bayer Zsoltot, vagy hogy lámpavason végzi az összes fideszes és majd vasvillával az IFA platóra hogy lesznek felhányva, az úgy rendben volt ugye?
Egyre többször jut eszünkbe a magyar miniszterelnök szerepléseit látva a „nyomják Krahácsot!” szállóigévé vált mondás Baktai Ferenc kabaré-jelenetéből. Olyan helyzetekre használjuk ezt a kesergést a magyarok, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összefogott ellenünk. Kétségtelen, egyre fogynak a…..
Elképzelhető, hogy az ellenzék kényszeríti ki a Fideszből, hogy hagyjon fel a migráció veszélyeit sulykoló permanensnek tűnő kampányával. Van ugyanis egy olyan aspektusa is a migránsozásnak, amely nem vet túl jó fényt a kormánypártra. Ha ugyanis komolyan veszünk olyan propaganda célokkal meghozott…..
Régi trükkjét alkalmazza Orbán Viktor az Európai Néppárttal folytatott vitájában. Ennek lényege, hogy tudatosan összezavar mindent kívül és belül, ő figyel, nem nyilatkozik egyértelműen, de nyugalmat és elszántságot sugároz. A végén pedig - bármi is történjen – azt a látszatot kelti, hogy a dolgok…..
Két kis jelenet, két kis poén, egyet jobbra, egyet balra, így szép...
F1őr 2019.03.01 22:31:48
  A Sorozatwiki infói szerint úgy néz ki, hogy Szabó Gál András, akit leginkább Villám Géza néven ismerhetünk, és a Danubius és a Juventus rádió, valamint a Rádió Bridge hangjaként szoktunk meg, már aki 1998 előtt is hallgatott rádiót, szóval Géza megint tévézni fog. Azért megint, mert korábban már…..
Fura, kifordított logika alapján működik manapság az igazságszolgáltatás Magyarországon. Politikai nyomásgyakorlásként értelmezi például az ügyészség, amikor egy ellenzéki párt számon kéri rajta azt, amit elmulasztott megtenni. A Momentum azután írta fel a Legfőbb Ügyészség bejárata előtti járdára a…..
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
F1őr 2019.01.20 17:55:04
@roli101: Ő már gazdagon jött haza. Nem kellett neki dörgölőzni.
A magyar polgári demokrácia egyik legsötétebb évét zárja, és ki tudja, hogy hol a vége? Nemzetközi megítélésünk lényegében Tadzsikisztán és Mianmar között határozható meg, jogerősen elítélt korrupt politikusokat szöktet meg és védelmez a magyar állam, ugyanakkor nemzetközi hírű egyetemet üldöz el…..