Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyaeb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
kutyaeb 2018.02.14 00:48:40
@Dolgozzatok!: te végtelenül kretén, a "lipsikéid" magasról leszarják sorost. nem soros találta ki a liberalizmust, nem ő működteti a liberalizmust, soros egy senki. tudod ki számára valaki soros? a magadfajta agymosott komcsik és orbángeci számára. ti vagytok azok, akik már vagy 2 évet arra áldoztatok az értéktelen életetekből, hogy sorosra haragudjatok minden nap, egész nap. ti vagytok azok, akiknek soros a tökéletes mentsvár, hisz elég a nevét mondanotok bármilyen érvelés helyett, és úgy érzitek, igazatok van. ha soros feldobja a pacskert, ki lesz az új démon? nem félek attól, hogy ne találnátok újat, de majd jusson eszedbe (hova?!), hogy mennyire szánalmas csak azért új ellenséget keresni, mert a régi kifújt. ha valóban létezne az a leendő démon, akkor már most is küzdhetnél ellene. de mindig csak az aktuális utasítás szerinti gonosz számít. talpnyalók és megszállott idióták vagytok...
Péntek este új dokumentumfilm sorozat indult a SuperTV2-n a Földművelésügyi Minisztérium, illetve a Gyulai Kolbász támogatásával, ami arra épít, hogy két srác egy operatőr kíséretében bejárja Ázsiát, Moszkvától Bangkokig, miközben olyan hungarikumokat keresnek, mint a sanghaji Petőfi Szobor, vagy a…..
kutyaeb 2018.01.06 14:52:45
@Sanyi87: 1) nem a századvég vette meg a népszabadságot. 2) a népszabadság bezárása előtt tilos volt egyáltalán utalást tenni arra, hogy a fidesz valahogyan be akarja vásárolni magát a népszabadságba. a xoxo.hu viszont megírta a pletykát. aztán el kellett tüntetni. aztán persze úgy lett, ahogy megírták, csak nem a századvég, hanem egy mészáros cég lett a vevő.