Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigyibogyo

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
A fiatalnak mondható magyar terrorelhárítás mára jelentős nemzetközi sikereket ért el a köztörvényes bűnözők elfogásához, a védett személyek védelméhez és a titkos információgyűjtéshez kapcsolódó feladatok ellátásában. Terrorcselekményt ugyan szerencsére még nem…..
bigyibogyo 2013.07.29 02:46:59
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
Holtan találták vancouveri hotelszobájában Cory Monteith-et, a Glee - Sztárok leszünk című sorozat Finn című karakterét alakító kanadai színészt. 31 éves volt.  Monteith július 6-án vett ki egy szobát a Fairmont Pacific Rim hotelben többedmagával. Amikor helyi idő…..
bigyibogyo 2013.07.14 13:08:13
@queensryche: pont ugy ahogy az alkohol is ugy? Aminek szinte durvabb elvonasi tunetei vannak, mint a heroinnak... Aim csaladokat tesz tonkre, ami agresszive teszi az embereket....
Szemben a fuvel ugye, ami jobb helyeken gyogyszer
Ha nem csak a korlatoltsag szol beloled, ha kovetkezetes akaraz lenni kezdj lobbizni az alkohol betiltasaerr, ami a legkemenyebb drogok koze tartozik;)
Egy kanadai férfi nemrég házi készítésű bombával próbálta megakadályozni, hogy okos mérőt szereljenek fel nála, egy texasi nő pedig tavaly nyáron fegyverrel kergette el a szolgáltató szerelőit. Miért reagál ilyen hevesen néhány fogyasztó Észak-Amerikában? Miért vonul…..
bigyibogyo 2013.03.30 08:34:56
@A csótány is ember: csak ideznem az utolso mondatot:
"A megoldás azonban nem az extrém tiltakozás, hanem a hatékony adatvédelem, megfelelő állami szabályozással a háttérben, civil szervezetek szakmai felügyelete mellett."
Lehet jol es rosszul felhasznalni. lehet altalanossagban es sajat celra hasznalni:
"Az elektromos áram esetében például a háztartási készülékekhez csatlakozható adapterek segítségével azt is nyomon lehet követni, hogy melyik berendezés mikor, mennyi áramot fogyaszt. Így az ügyfelek részletes adatokat kaphatnak – akár forintban kifejezett – fogyasztásukról, károsanyag-kibocsátásukról, és az információkat felhasználva az energiatakarékosság jegyében átalakíthatják fogyasztási szokásaikat. A makroszintű előnyökről már nem is beszélve, mint például a megújuló energiák jobb kiaknázása, a hálózati veszteségek csökkentése, az energiaellátás biztonságának növekedése"

De miert kell nekem az egezsz cikket bemasolni? Nem jobb eredetiben olvasni?

Ha meg valaki emg akarja tudni otthon vagy -e raszan par napot es pontosan tudni fogja mikor hol vagy, okos mero nelkul. Erre milyen osszeeskuves-elmeletet fogsz/fogtok gyartani?
bigyibogyo 2013.03.31 21:14:24
@A csótány is ember: az allam jelenleg is azt tud meg barkirol amit akar. nade ettol rettegve nem eri meg elni. Viszontza adatokat nem szemelyre szoloan fogjak felhasznalni. En legalabbis nem tartom magam olyan fontosnak, hogy barki figyelmet felkeltsenm foleg nem egy gepet, egy tavoli burokratat.
Azt probaltam modnani, hogy te mint adat szerepelsz egy adatbazisban es nem mint xy. A blog.hu is adatot gyujt rolad, a bongeszod is adatot gyujt rolad, az operacios rendszer is, a telefon szolgaltatod is. Namost, hogy valaki meg gyujt, hat nem mindegy?:) Viszont felhasznaljak pozitivan az adatokat.
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
bigyibogyo 2013.02.01 07:34:59
@Napsugaras_szép_jónapot!: remelem holnap mar olyan orszagban rontod a levegot ahol elfogadnak. Mo nem ilyen, itt ellensegnek, hazarulonak tartjak a magadfajtat. Palesztinok sem fogadnak be, Az EU a magadfajta ellen van. Ti maroknyian alltok szemben a vilaggal... Nyilvan a vilaggal van baj :P
Julie Keith egy meglepő üzenetet talált a portlandi Kmart üzletben vásárolt Halloween dekorációs készlet dobozába rejtve: Uram: Ha véletlenül megvásárolta ezt a terméket, nagyon kérem továbbítsa ezt a levelet a World Human Rights Organization felé. Több ezer ember akik a…..
bigyibogyo 2012.12.28 07:30:04
@kennyking: Érdekes Pest tele van szabolcsiakkal. vannak akik jól élnek, vannak aki kevésbé jól. Attól függően mennyit tanultak... Talán ebben kellene keresni a megoldsát. Tessék továbbjutni az érettségin (szakma, diploma) és majd lesz munka, lesz pénz lesz kolbászból a kerítés. EU vezetőinek vallásában keresni a hibát már csak azért is epic fail mert többnyire keresztények. Bezzeg a jobbik, tele zsidókkal, melegekkel
A Reuters értesülései szerint a német, az osztrák, és a svájci magánbefektetők körében óriási népszerűségnek örvend a svájci Valcambi legújabb terméke. A bankártya méretű 50 grammos befektetési aranyból öntött lap, a bemetszések mentén viszonylag egyszerűen 1 grammos…..
bigyibogyo 2012.12.25 10:00:47
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
bigyibogyo 2012.10.21 18:31:27
@countrystudy: És akkor le ballibezted István királyt! :) Meg még ki tudja hány uralkodót történelmünk során. Akkor viszont a kezdetektől egy ballib ország vagyunk. Akkor a nemzeti érzelmű ballib. A többi micsoda?
Rendes egyetemista nyáron nem az egyetem honlapját frissítgeti áhitattal. Pedig kellene, hiszen akkor nem néhány nappal ezelőtt tudta volna meg, hogy idén a világvégére való tekintettel egy hónappal hamarabb kell fizetni. A lányom a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) végzős…..
bigyibogyo 2012.08.23 07:22:39
@Zirowe: aham, és milyen gyorsan kerülne spam listára? 1 hasznos üzenetre jut 100 reklám... Okostóni :P
Izgalmas ősznek nézhetünk elébe, ha már a szórakoztató elektronika fogyasztási templomaiban is megjelentek az abszolút vállalható árú és minőségű (értsd "márkás" ;-) olvasók. Igaz, nem a csúcsmodellek, meg a legújabbak, de akkor is. A Kindle WiFi 35, a Nook Simple Touch 40…..
Kedves Blog! Ma akadtam rátok, gondoltam megosztom én is a sztorimat. Nem most, 2 éve történt az eset, karácsony, nagy ünnep ez, ilyenkor még az élet is megáll, és természetesen ekkor jön a kínzó torokfájás, hőemelkedés, láz. Nem vagyok egy túlságosan aggódó ember, csak…..
bigyibogyo 2012.07.02 08:12:09
@megvalaszolok: pedig ki lehet. Egyszerűen. Csak nézd meg a rendőrségnél is mivel jár a csúszópénz. Ha az orvoshoz menne ellenőrzés napi 2* sunyi módszerekkel. Esetleg még beugratós páciensek is. És járna érte durva pénz ill letöltendő büntetés, hidd el hiába akarná valaki a zsebébe rakni a borítékot.
Szal, meg lehetne szüntetni, csak akarni kellene
A számos összehasonlító cikk adta az ötletet a cupertinói cégóriásnak a beruházásra. Hazánk operációs rendszere a nyártól Mountain Lion lesz.   „Egy év alatt több értéket termelünk, mint Magyarország GDP-je, idézték sokszor, én ezt égi jelnek vettem.”…..
bigyibogyo 2012.03.06 10:41:24
Itt olvashatjátok a Terminál tervezőjével, Zepkó Ferenccel készült interjú második részét, amelyből megtudhatjátok, milyen esztétikai szempontokat tartott szem előtt az építész, hogyan viszonyul az épületet ért kritikákhoz, zavarja-e a MÁV-os rész lepattantsága, és hogy…..
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
bigyibogyo 2011.07.29 14:38:00
@Kelsen és Coase: Kérjen, költsön minél többet ügyvédre!
IDDQD Itt a Skynet a nyakunkon 2011.07.18 08:24:00
A játékvilág kihalófélben lévő állatfaja a kézikönyv; az az egykor vaskos, manapság kis füzetté (rosszabb esetben PDF fájllá) silányult kis melléklet, amit senki sem olvas el. Nincs is rá szükség: a fejlesztőcsapatok a játékok kezdeti szakaszát gondosan telepakolják…..
Divat egy ideje találgatni, hogy az Orbán kormány hitelességi deficitje mikor érkezik el a valóban kritikus ponthoz. Oda, ahol az eddigitől is többen fordulnak el a Fidesztől, amikor már a közömbösek és a félszívvel, de még hívők is azt mondják: elég, nem erről volt…..
bigyibogyo 2011.07.09 23:44:16
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez ugye irónia?
Csak mert a sok szemellenzős Fityisz hívő akár komolyan is veheti...
Varánusz Bohócfóbia 2011.06.16 06:06:00
Csak feküdt az ágyban és hallgatta a csöndet. Gondolatok cikáztak a fejében, vadul dübörögtek az idegpályáin, fülében tamtamot vert dobhártyáin a saját vére. Ideges volt és feszült, érezte ahogy a félelem verítékcseppjei elindulnak a hajtövétől, keresztül bucskáznak a…..
bigyibogyo 2011.06.17 07:42:12
@midnight coder: Azt érted, hogy közvetlen és állandó életveszély? Nem az a fajta mikor béna vagy, esetleg figyelmetlen és bajod esik. Nem. Az a fajta mikor a Te életed védi és akkor lövik le, szúrják hasba, verik össze...
Meg persze megszabják mit tehetsz munkaidő után, kivel barátkozz, hova menj. Lemondasz pár alkotmányos jogodról. Ha tévedsz nem kirúgnak hanem bíróság elé állítanak.
És mindezt kompenzálják, izé mivel is?
BTW a rendőrök (statisztika szerint) nem élnek a nyugdíjkorhatárig....
De amúgy igazad van, pofátlanság, hogy járt. Abban viszont tévedsz, hogy máshol nem keres jobban egy rendőr. Sokkal jobban keres.
8ker Mentés 2011.05.01 22:03:00
 Mivel átnevezték a Köztársaság teret a könnyen kimondható és megjegyezhető második János Pál pápa térre - kíváncsi vagyok, hogyan fogja a pesti szleng rövidíteni - a 4!K leszerelte a mostani táblák egy részét, elmentve arra az időre, amikor nem ciki a köztársaság.…..
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
bigyibogyo 2011.03.01 09:53:13
@nikkelötvözet: Arra gondoltál már, hogy egy ilyen hozzászólás mint a tiéd igen sok dolgot elárul az írójáról? Tele vagy feszültséggel, frusztrációval és nem tudod, hogy vezesd le, ill. miképpen old meg a gondjaid.
Hogyan is képzellek el: max 15 éves, elhízott, pattanásos. Lányok röhögnek rajtad. Az iskolában folyamatosan megaláznak és a tanulmányi eredményeid is szomorú jövőt jósolnak.
Tanács: kezdj el sportolni és ne hagyd abba, esténként meg tanulj. Talán idővel lesz barátod és ha fizetsz érte lányt is fogsz találni... Drukkolok neked!
Burzsuj Gazdag vagy? El ne válj! 2011.01.26 14:10:00
A milliárdos (bal oldalon) országos cimborájával és új feleségévelLegyen egy lyukas garasunk, vagy mosolyogjunk a Forbes 400-ban, válni akkor is szar dolog. Előbbi esetben költözhetünk egy másik híd alá, utóbbinál pedig milliárdokat adhatunk egy olyan nőszemélynek, akit ha a…..
bigyibogyo 2011.01.27 22:05:45
comment:com Megvan az ifjú Adama 2011.01.27 15:30:00
Egy angol színész, a Skins című tinidrámából (is) ismert Luke Pasqualino lesz a Battlestar Galactica: Blood & Chrome főszereplője, azaz ő alakítja majd az ifjú Will Adamát. Egy másik fontos szereplő, Coker sterepére is megtalálták a megfelelő színészt Ben Coton…..
Helena Bonham Cartert ellenállhatatlannak tartom, egyáltalán nem követi a divatot, nem érdekli, hogy éppen melyek az aktuális trendek, a maga csapzott módján mégis mindig összeszedettnek tűnik. Ennél az összeállításnál a visszafogott ruha mellé jópofa a hangsúlyos táska és a…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
bigyibogyo 2011.01.02 16:35:06
@Nem kérek hírlevelet...: Okos, okos.. 14-15 évesen találkoztam a németektől hozott Body Count albummal. Akkoriban még inkább oroszul beszélt mindenki, így szótárral, szleng szótárral fordítottuk a _kazetta_ borítóján lévő szövegeket.
És tessék, felnőttem... Sőt :)