Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dián Ákos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fasiszták idén is a kitörés napjára készülnek, és a világ számos pontjáról érkeznek az erőszakünnepre. Hogy vajon mit ünnepelnek azon, hogy Budapestet Hitler utasításának megfelelően ’utolsó vérig’ akarták védeni a nyilasok, miközben a várost nem evakuálták, nem tudom. A fasiszták döntésének…..
Dián Ákos 2020.02.08 18:43:48
@MAXVAL bircaman közíró: ok Ratkó kölyök. Ezzel megint csak a saját inteligenciádat prezentálod.
Biztosan vannak olyan embertársaink, akiket fizikai függőség köt okoseszközükhöz és elvonási tünteteik lesznek, ha nem használhatják. De most nem erről lesz szó, magamat ugyanis nem ebbe a kategóriába sorolom. Én teljesen jól megvolnék napokig a telefonom nélkül, érzelmileg egyedül a hozzám közel…..
Most, hogy a Momentum "nagyot alakított" az Echóból való két mondat után kivonulásával, előhozakodnék az ellenzéki oldalon vélhetően népszerűtlen álláspontommal, miszerint nekem egyáltalán nem tetszett ez a performansz. No, nem azért, mert szeretném az Echo Tv-t, egyetértenék borzasztó…..
A Független Diákparlament, mint hazánk jelentős civil diákképviselete demokratikus szavazáson döntött arról, hogy támogatja a civilek által november 24-én délután kettőtől rendezett tüntetését a tanszabadság mellett – felszólalót adunk, mozgósítunk, és ráadásként még cáfoljuk is a…..