Regisztráció Blogot indítok
Adatok
100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből.   Ahogy már többen beszámoltak róla, a kormánypárti propagandasajtó nagyon…..
Egészen abszurd fordulatot vett a migránshiszti Magyarországon, hiszen a kormány lényegében elkezdte végrehajtani azt a betelepítési programot, amelynek kifundálásával Soros Györgyöt vádolja. Kiderült ugyanis, hogy titokban 1300 menekültet fogadott be az ország annak ellenére, hogy hivatalosan a…..
  Fotó: 444.hu 1. Természetesen mert szüksége van a pénzre Hiszen eddig is a kormányzati forrásokból elköltött hirdetési pénzeket kizárólag az állampolgárok – társadalmi célú és közérdekű – tájékoztatására használta föl, amely távolról sem emlékeztetett saját pártpropagandájára, a választások…..
Komolyan nem lehet eldönteni, hogy nevessen-e az ember vagy éppen ökölbe szorítsa a kezét miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen. Egyáltalán nem arra akarok célozni, hogy ne gyűjtsenek. Felőlem aztán gyűjthetnek, inkább arra utalnék, hogy…..