Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fetisov (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Hokiplakát-reneszánsz 2008.08.26 09:27:00
A múlt héten gyönyörű dunaújvárosi meccsplakátot mutattunk be. Most a Bp. Starsét prezentáljuk. Ne feledjék, ma debütál hivatalosan az új csapat hazai pályán. Ezúttal várják szeretettel a közönséget, nem úgy, mint a lengyel válogatott ellen. ..
Fetisov (törölt) 2008.08.26 22:28:46
Fetisov (törölt) 2008.08.27 00:28:12
Jégkorong Tornát nyert a HC 2008.08.23 15:13:00
Négy magyar érdekeltségű klubmérkőzés is lezajlott pénteken. A leginkább várt Alba Volán-HC Briancon csatában 2-2-es (1-1, 0-1, 1-0) döntetlen született. A Volán kapuját Hetényi Zoltán védte. A meccs végi büntetőlövésekben a franciák voltak jobbak. A mérkőzés részletes…..
A Visegrádi Négy Nemzet Tornáján a magyar ifiválogatott a szlovákok 16 éveseivel csapott össze. A tavalyi vereség után ezúttal egy góllal legyőztük Szlovákiát. Pedig az idei csapatuk erősebbnek tűnik. A két év előny ellenére méretre esetenként a szlovákok tűntek nagyobbnak.…..
November elején először láthatjuk kedvenceinket a szapporói világbajnoki siker óta. Az olimpiai előselejtezőre hamarosan elkezdődik a jegyértékesítés. Megvannak az árak. A magyar jégkorong-szövetség augusztusi hírlevelében tájékoztat arról, hogy "a november 7-én…..
Fetisov (törölt) 2008.08.21 04:47:24
Nem megy a szlovák másodosztályúak ellen a felkészülési mérkőzéseken csapatainknak. A találkozók a fejlődést szolgálják, az együttesek kialakításában segítenek. A Bp. Stars csapata 7-4-es vereséget szenvedett szlovák másodosztályú vendéglátójától. Örvendetes a…..
Fetisov (törölt) 2008.08.20 20:01:58
Egyelőre a grafikai munkát tekintve, de abban a tekintetben minden bizonnyal. Olyan plakátot készítettek a Dab-Briancon mérkőzésre, hogy csak. A tovább feliratra kattintva eldönthetik, igazat beszélünk-e, és még a jegyárakat is megtudhatják. ..
A HC Csíkszereda hibátlan teljesítményt nyújtott Szeredában, a Miskolc pont nélkült zárt a Sanok tornáján. Biztató a Steaua és a gyergyószentmiklósi Progym játéka.A Miskolc két váratlanul nagy arányú vereséget szenvedett szlovák másodosztályú ellenfelekkel…..
Hogyan áll az idegenlégiós-vadászattal az Alba Volán, és mi a helyzet a fehérvári jégcsarnok jegével? Ezek voltak a legfontosabb kérdéseink id. Ocskay Gáborhoz. Ahogy az Alba Volán honlapja is írta, próbajátékra érkezik a klubhoz a svéd Andreas Byström. A 28 éves hátvéd a…..
Kedden három, számunkra és interliga szempontjából is érdekes találkozót rendeztek. Egyet Szlovákiában, egyet Romániában, egyet Magyarországon. A Miskolc-Kosice meccsre a beszámolók szerint mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy barátságos. Egy ideig a brutalitás volt a…..
A 2008/09-es szezonban az Alba Volán játékosa az amerikai Todd Jackson, tájékoztatta a blogunkat a klub szakosztály-igazgatója. A 27 éves balszélső pályafutása során megfordult az AHL-ben és az ECHL-ben is, legutóbb a Newcastle Vipers játékosa volt. Jackson 1981. április 10-én…..
Fetisov (törölt) 2008.08.02 03:25:01
Hetek óta tartotta magát a pletyka, miszerint Lencsés Tamás a Starsba igazol. Pénteken délután megtörtént a végleges megegyezés. Mellette érkezett egy korábbi ifjúsági és juniorválogatott csatár is. Ezzel 15-re nőtt nyári igazolásaik száma.Lencsés Tamás 64-szeres válogatott…..
Legalábbis az állapítható meg szavazós játékunk állásából, hogy a magyar jégkorongbarátok jobban örülnének a Steaua interliga-szereplésének, mint bármi más lehetőségnek.Mint már beszámoltunk róla, pénteken 14 óráig kapott haladékot a Steaua Bucuresti jégkorongcsapata,…..
Fetisov (törölt) 2008.07.17 19:10:02
A jövő hétfőn esedékes ligaülésen már a következő bajnokság menetrendjéről tárgyalnak az érdekelt klubok, tudta meg a jégkorongblog. Információink szerint a dolgok határozottan haladnak a magyar–román kvázi interliga létrejötte felé, bár végleges szerződések még…..
A szövetség hírlevele alapos anyagban ismerteti az összes válogatott összes szakvezetőjének életét és munkásságát. Azt a szöveget átvettük jól, hátha érdekes. Feldarabolva. A serdülő- és az ifjúsági válogatotton túl vagyunk, jönnek a juniorok. Akik szövetségi…..
Hirtelen elkészítették az Erste Bank Eishockey Liga sorsolását, amelyből kiderül, az előzőnél jobb szezonra készülő magyar bajnok az EHC Linz otthonában kezd szeptember 19-én. Az első hazai mérkőzés két nappal később lesz, a Red Bull Salzburg látogat Fehérvárra. Az Alba…..
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..
Fetisov (törölt) 2008.06.28 10:13:33
A Magyar Jégkorong Szövetség felkért bennünket, hogy közreműködjünk honlapjának és hírlevelének szerkesztésében. A feladatot olvasóink legkedvesebb szerzője vállalta. Díjazásban nem részesül érte. Bízunk benne, hogy az együttműködés a szövetségnek és a blognak is…..
Fetisov (törölt) 2008.06.20 12:35:45
A Bp. Stars szombaton tartotta sajtótájékoztatóval egybekötött szezonzáróját. Az utánpótlás-korosztályok eredményeinek megünneplése mellett természetesen a felnőtt csapat válogatott játékosainak bemutatása állt a középpontban. A már napvilágra került nevekkel…..
A magyar válogatott fő szponzora is megünnepelte szapporói hőseinket a régi Syma Csarnokban. A délután háromórás kezdés korainak bizonyult, nem érkeztek tömegével a drukkerek. A srácok így is jókedvűek voltak, a hangulatra sem lehetett panasz. Az eseményről nem mondanánk túl…..
Fetisov (törölt) 2008.06.07 19:55:09
Jövőre megint jön topválogatott Magyarországra. 2007-ben Svédországgal kettőt játszottunk, 2009 tavaszán ugyanezt tesszük a finnekkel. Ez már tény, az északiak aláírták a szereplésről szóló szerződést. A válogatott jövő évi programja igen sűrű lesz.Április…..
A hősöket ünnepelni kell. Nem egy-két óráig, nem egy-két napig. Ehhez tartjuk magunkat. Hosszú sorozat keretében, egyesével mutatjuk be őket kedves olvasóinknak. A sorrend tetszőleges, a címben a játékos neve előtt a vb-n viselt mezszám szerepel. Édesanyja a Volán…..
Az ukrán jégkorongszövetség végrehajtó bizottsága felmentette tisztségéből Vlagyimir Golubovicsot, a válogatott vezetőedzőjét, olvasható a news.liga.neten. Az orosz szakembert a 2007-es A csoportos vb után nevezték ki a csapat élére, miután Ukrajna kiesett az elitből. Feladata…..
Fetisov (törölt) 2008.05.27 18:28:31
Jégkorong 5 – Szélig Viktor 2008.05.09 12:21:00
A hősöket ünnepelni kell. Nem egy-két óráig, nem egy-két napig. Ehhez tartjuk magunkat. Hosszú sorozat keretében, egyesével mutatjuk be őket kedves olvasóinknak. A sorrend tetszőleges, a címben a játékos neve előtt a vb-n viselt mezszám szerepel1975-ös születésűként Szélig…..