Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M0DERAT0R

1102 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A globális White Hat Alliance fontos győzelmeket aratott a Föld bolygóért titkos csatában az elmúlt héten. Klaus Schwab Rothschild, Battenbergek (Brit Royals), Hillary Clinton Rockefeller, Barack Obama Hitler, Bill Gates és Dr. Pascal Najadi, a Világgazdasági Fórum társalapítójának fia szerint…..
  A pedofil, zsarolt és megvesztegetett, az Egyesült Államok kormányának kiadó színészcsapata éppúgy szerzett magának egy kicsivel több mint egy hét túlélést nyílt bűnözéssel. Azerbaijani világból a Rothschild/Rockefeller-tulajdonosai is jó példa, de a pénz értéke is magas. Ellopták azt a pénzt is,…..
  Az Egyesült Államok különleges erői április 7-én rajtaütöttek az Aleut-szigeteken lévő Mély Állam börtönén, és kiszabadítottak 27 hazafias politikai foglyot, akiknek egyetlen bűne az volt, hogy 2021. január 6-án békésen meglátogatták a Capitoliumot - közölték Eric M. Smith tábornok irodájában…..
    A Nyugaton hírnek álcázott abszurd vállalati színház új mélypontra jutott az Izrael elleni állítólagos iráni támadással, amelyet Izrael 99%-kal megakadályozott. Az izraeli kabinet ezután közzétett egy fotót és egy videót, amelyeken Coca Cola-palackok láthatók. A Coca Cola a Vanguard, a…..
  A bolygóért a satánisták és a fény erői között dúló titkos háború a napfogyatkozásra való döntő csata felé tart, amely röviddel a jelentés közzététele után kezdődik.   Kétségtelen, hogy ez a napfogyatkozás nem mindennapi esemény. Ennek a kilencvenkilenc változatnak tiszta képe van, és a…..
  Mi is az a GESARA és NESARA? Fall of the Cabal - A Cabal bukása [Teljes sorozat magyar felirattal] + 23 rész frissítés! A Cabal bukása folytatása   Csatlakozz közösségünkhöz: Regisztráció (Tagság)! Közösségei…..
A kazár mafia holokausztot vagy tömeggyilkosságot tervez április 8-án az Egyesült Államok keresztény szívében. Április 8-tól 8-ig a Chabad halálkultuszra vezették vissza (az emberiség 90%-át megölte, a többit pedig rabszolgasorba…..
A mit sem sejtő Lucy-t barátja arra kéri, hogy szállítson le egy aktatáskát egy helyre, ahol aztán túszul ejti őt a könyörtelen Mr. Jang. A gengszter emberei egy szintetikus kábítószert tartalmazó tasakot operálnak a lány hasába, és arra kényszerítik, hogy csempéssze át a határon. A tasak megsérül,…..
A „szabályokon alapuló világrend” frakció kapitulált   A Marcius 15-re mega fekete hattyú valóban megtört, ami az elkövető napokban és hónapokban egyre nyilvánvalóbbá válik. Ázsiai és Fehér Sárkány források a kazár mafi titkos társasága szerint "szabályokon alapuló világrendje" kapitulál. A Föld…..
Ausztrália távoli és lenyűgöző ország, amely különleges állatoknak ad otthont. Itt szinte mindent lehet: koalát simogatni, igazi aranyat bányászni vagy búvárkodni a Nagy-korallzátonyon. A mai videóban azokról a csodákról lesz szó, amelyeket ez az elképesztő kontinens rejt...
Hungária - Nimród népe Chorezm 2024.02.24 11:23:52
... kis segítség az úton az Igazság felé!Komment kiemelés:..
M0DERAT0R 2024.03.15 14:05:08
@Esküdt: Azért vagyunk, hogy kutassunk, felnyissuk a szemeket! Örülünk, ha közelebb jutott a megoldáshoz! :) Az egyéni út mindig hosszú, megtiszteltetés számunkra, hogy ha kicsivel is de hozzájárultunk ...
...az igazsághoz!
 A földönkívüli jelenségek szakértői utánajárnak, hogy lehet-e idegen eredetű tárgy egy fontos vallási ereklye...
  Egy éve már, hogy Thomas Mathews oknyomozó riporter fiának nyoma veszett. Az elmúlt egy évet az újságíró egyre kétségbeesettebb nyomozással töltötte, és közben szinte mindenét feláldozta, de így sem tudta meg, hogy mi történhetett fiával. Főnöke úgy érzi, véget kell vetni az önpusztító…..
      Korábbi:         >> Klikk a QR kódra, vagy olvasd be a QR kódot, és csatlakozz Telegram Chat csatornánkhoz!  Csatlakozz közösségünkhöz: Regisztráció (Tagság)! Közösségei…..
A Mega Fekete Hattyú várja, amikor a nyugati polgárháború a csúcspontjához közeledik A Nyugaton dúló, be nem jelentett polgárháború valamiféle fekete hattyú mega-tetőpontja felé tart. A White Hat proóbálja csődbe juttatni a sátánistákat és az egész hamis americai kormányműsorukat. A satanist…..