Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közellenség

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autózva az országban tapasztalom, hogy lassacskán kezdik megtanulni az autósok, hogyan kell a körforgalomban közlekedni. Ritkább már a kihajtáskor nem indexelés, nagyjából tisztában vannak az emberek azzal, kinek van elsőbbsége, legtöbb helyen ezek a csomópontok jól működnek.…..
Praxis Meghalt a szerelmem 2011.12.30 11:29:00
Nem egyedi a történetem, tudom. De attól még mélységesen szomorú, mi több, tragikus.Az év elején történt meg velem, s a Szerelmemmel a saját otthonunkban. A Szerelmem meghalt. Akkor, év elején. Nem kellett volna így történnie.   Most úgy nagyjából elképzelem a sok -…..
Közellenség 2011.12.30 23:38:25
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Büntető perben nem fogják elítélni. Letöltendőt biztosan nem fog kapni. A polgári perben szinte bizonyos, hogy vesztes lesz és kártérítést kell majd fizetnie.
nyelv-ész Milliárdok a semmire 2008.06.28 19:52:00
Kilencmilliárdot dobott ki úgy a derék kormány, hogy gyakorlatilag nem épült egy kutyaól sem, nemhogy kormányzati negyed. Ugyanakkor a szarevésnek olyan fokára sikerült eljutnia, hogy most a nemrég kialakított mentőszolgálati irányítóközpontok közül hatot bezár, mert ugyebár…..