Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gborz

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
gborz 2011.10.15 11:23:47
@Jadvirag: A térképen nem is 2011-es átadással szerepel, csak a postban. A Corvin egyébként 2010. október 27-én nyílt meg.

"...multiplex mozi (...) az Árkádban és a Corvin Bevásárlóközpontban sincs."
Nem tudom a Corvin mozi neve ismerős-e? Tulajdonképpen az egész Corvin-megaberuházás a mozival kezdődött, azt épülte körbe, erre leírod, hogy nincs mozi. :D
Az Árkád mellett meg egyszerűen ott a Sugár Mozi, még híd is vezet át a Kerepesi u. felett.
Appleblog Utazó iPhone: Esztergom 2011.08.21 09:47:00
A kis ribanc nem átallt egyházi programot szervezni magának. Felháborító. Esztergomba ment DaeMonS-szal, hogy megnézze a világ 18. legnagyobb bazilikáját. Meg aztán várost is nézett. Megálltunk a Bazilikánál, csináltunk pár szép képet, majd átsétáltunk a Mária Valéria…..
A hét elején szóltunk pár szót az Androidos Foursquare alkalmazásról, a nyári frissítés megérkezett iPhone-ra is, az app a 3.4-es verziószámra ugrott.A csodaszép indítóképernyő után a redizájn hullám utolsó fázisaként megújult news feed köszönt minket, itt a…..
Amikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot: az elképzelés szerint a…..
gborz 2011.06.01 09:47:48
@Magyarósi Csaba: ezaz, az érintőfelületet leszámítva egy harmincéves katódsugárcsöves monitor néz ki pont így, vagy ha már lapos, akkor a legelső lcd-monitorok... remélem a gusztustalan keret fél év múlva elkezd sárgásodni is és teljes lesz a retro-feeling.
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
Eljött ez is, az Apple bíróságon próbálja bizonyítani, hogy a dél-koreai gyártó úgy ért el sikereket az okosmobil és a tabletpiacon, hogy az iPhone-t és az iPadet másolta. Steve Jobs cége szerint fénymásolták dizájnt és a felhasználás módját is, előbbit elég könnyű…..
gborz 2011.04.19 13:21:04
@zozo2001hu: Nézd, amiket leírtál, annak nagy része tökéletesen működik iPhone-on is.

De megint Csabával értek egyet: megvannak mindenkinek a saját preferenciái, lehet csinálni szép SWOT-analízist, súlyozni a szempontokat, stb. Én pendrive-nak pendrive-ot használok, filmet nem 3,5"-on nézek és szívesen fizetek ki pár száz forintot hasznos appokért, támogatva ezzel a fejlesztőt a további munkájában.
Mondom: szemlélet kérdése.

Viszont mindent megér az, amikor egy ZH írás közben mellettem ülő htc-s csoporttársam a pad alatt még mindig a böngészőt tölti be, miközben én már rákerestem a kidolgozott megoldásra, letöltöttem a pdf-et, kikerestem, ami kell, kiírtam és tovább is küldtem a terem másik felébe. :D

(Aki azzal jön, hogy tanuljál köcsög, annak nincs humorérzéke.)
gborz 2011.04.19 20:43:40
@EvilHedgehog: Igen ez tényleg komikus picit, hogy na most hatalmas hype-al fú így meg úgy jön a naaagy "iPad-killer", aztán az iPad 2 bemutatásakor pislog hármat az egész stáb és kaparnak vissza a tervezőasztalra. Fail.
gborz 2011.04.20 15:04:00
@Az Időmilliomos Apuka: "hogy gborz miért borzad (ha-ha!)"

Szerinted ezt a fos poént hányszor hallottam 22 év alatt? :D
Appleblog Heti Apple-csaj: Lisa 2011.04.19 16:33:00
El tudjuk képzelni, hogy Dr. House fokozhatatlanul dögös MILF-je mit használ.Amikor egy érett nő nem is lehetne már ennél dögösebb: a leginkább a House-ból ismert Lisa Edelstein még 45 évesen is annyira vonzó, sőt, pont 45 évesen lett annyira vonzó, hogy hiába 13-as a legjobb…..
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
 Alighanem csak átmeneti, apró bosszúság az, amit gborz szúrt ki a 4-6-os villamos új megállóinak átnevezésekor, hiszen az átállás nem mehet végre egyik napról a másikra minden fronton. Ám igaz, ami igaz, az egyszerre három néven futó megálló már tényleg kicsit sok a…..
gborz 2011.03.25 10:14:52
@balazsman: Ezzel az erővel:
Széna tér -> Mammut
Nyugati pályaudvar -> WestEnd City Center
Blaha Lujza tér -> Europeum
Ferenc körút -> Corvin negyed (hopp, ez megtörtént!)
Fehérvári út -> Újbuda-központ -> Allee

Ugyanezt a metróknál és a buszoknál is bejátsszák és máris nincs hiány a BKV-nál. :D
gborz 2011.03.25 18:22:03
@szpal: Szó sincs ingyenreklámról. Megállószponzoráció. A villamosok viszonylatjelzőjén meg a táblákon még a logó is megjelenhetne. 100milla/év/megálló.
Nem tartom én ezt törvényileg különbnek azoktól a BKV-s térképektől, amin a McDonaldsok jelölve vannak...
gborz 2011.03.28 01:04:14
@IAtilla: Öreg, amit írsz, tökéletesen lényegtelen a mondandóm szempontjából. A bkv.hu-n az új megállónevek vannak kint, innentől az a hivatalos. Szerinted az átlagember a netről, vagy a paraméterkönyvből tájékozódik?
Egyébként az Üllői út -> Ferenc körút átnevezés melyik paraméterkönyvben van?

Népszerűség WTF?
Appleblog Antibakteriális iPhone 2011.02.23 11:31:00
Gondoljunk csak bele, hogy mit össze tapogatunk egy nap: kilincsek, pénzérmék, kapaszkodók a b‬uszon, közben meg terjed az ebola. Az influenza viszont tényleg itt van, szóval ez az antibakteriális iPhone tok egészen aktuális. Az Anokimobil Ecoskin újrahasznosított anyagból készült…..
gborz 2011.02.23 13:57:49
@zozo2001hu: Igen, pont ilyenem van, ez messze a legjobb fogású és minőségű szilikon tok iPhone 4-re (igen, több másfajtát is próbáltam).
A linkeden a galéria 4. képén is látszik az a vékony kis szilikon perem, ami rásimul az előlapra, ez védi képernyővel lefelé való esésnél a betöréstől, ilyen másik tokon nincs. Egy hibája van: ezalá a perem alá szépen beragad a por meg a kosz, hetente kell tisztítani (kendő van a csomagban).
gborz 2011.02.23 14:42:19
@czanga: Hasonló, ja. Ilyen rásimulós 1mm-es gumiperem nincs másik tokon, ami alá bemenne a kosz. Se a Macallyn, se a Moshin.
A Verizon sajtótájékoztatóját tegnap este tartották, és mint ahogy számítani lehetett rá, a cég bejelentette a CDMA-s iPhone 4-et. Ehhez az Apple-nek hozzá kellett nyúlni a telefonhoz, felkészíteni az új szabványra, ráadásul a korábban kiszivárgott fotón látható új keret is…..
Alighogy magunkhoz tértünk az állítólagos iPad2-burkolat okozta sokkból, máris itt egy iPhone-antenna kiszivárgott fotója. A SmartPhone Medic Apple-szerviz blogján megjelent képeken egy a mostani iPhone-éval csaknem megegyező keret látható, az egyetlen lényeges különbség, hogy a…..
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
gborz 2009.10.28 11:49:11
@nadivereb: Egy köteg facsemete balesetveszélyesebb, mint egy ajtó? Na ez már a no comment kategória. Az a baj veletek, hogy nem vagytok képesek elfogadni a szabályokat. Én sem állítom, hogy feltétlenül logikus, de ez van: ajtót NEM szállíthatsz, facsemetét IGEN. Meg szánkót. Meg közösségi rúdvibrátort is...