Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagaela

16 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enntrance New in September 2016.09.18 17:38:52
Rég nem meséltem Nektek milyen újdonságok is kerültek a beauty polcomra. Jöjjön ma egy top 3, amit mostanság a legtöbbet használok.  1. Maybelline Master Precise Curvy - Mindenki aki eddig hadilábon állt a szemhéjtusokkal, most fellélegezhet. Nem kell már százezerszer lemosni egy-egy félresikerült…..
A Neroli parfüméria jóvoltából egy szuper ajándékcsomag keresi gazdáját, mely egy klassz, rózsaszín konnyaku szivacsot tartalmaz francia agyaggal, továbbá egy vele színben harmonizáló FNUG körömlakkot. Mit kell tenned, ahhoz hogy Tiéd legyen az…..
addict Fejd meg a szivárványt! 2011.04.05 13:30:00
Az elmúlt hetekben egy furcsa reklám kering a hazai tévécsatornák képernyőin, amely minden bizonnyal felborzolja az átlagnézők kedélyeit. Az amerikai Skittles szpotja messze kiemelkedik az átlagból, hiszen annyira szokatlanul próbálja népszerűsíteni a terméket, amire idehaza, de…..
Az angol Vogue több oldalt is szentelt Palvin Barbarának az áprilisi számban.A képeken - amelyeket Glen Luchford készített - Barbi nagyon helyes, ám aki az utolsó fotó retusálásáért felelős, azt büntetésből hosszú időre a sarokba állítanám, hogy legyen ideje elgondolkodni,…..
bagaela 2011.03.17 01:09:18
@The Strange: fujfujfuj, pont ugyanez futott át az agyamon amikor láttam, teljesen barbie-baba szerü. Durva.
A Lancôme új kampányában (L'Absolu Nu) Kate Winslet látható, akiről Mario Testino készítette el ezt a gyönyörű, meghitt hangulatú, ám kissé unalmas reklámfilmet.Kate hihetetlenül szép, bár mindannyian tudjuk, hogy ennyire azért nem hamvas már a bőre... ..
bagaela 2011.03.10 20:59:24
@The Strange: ne haragudj, nem rosszindulatuan kritizáltam, csak leirtama tényeket és nem nyomtam tele szmájlival. De nem fogok álszenteskedni.

Tudom hogy sokat dolgozol vele, régóta olvaslak, nem véletlen, egyébként tök jó a blogod.
Viszont néha azt érzem, a mennyiség a minöség rovására megy,de nem baj, a google-reader elbirja. Szoval igy tovább

Csak gondolom te is ki vagy hegyezve a bloggal kapcsolatos témákra, és igazábol elcsodálkoztam, hogy egy ilyen reklámarcot, aki évek ota nem is egy lancome-hirdetésnek volt arca, amiket a nöi magazinok és weboldalak százain láthattunk, ez valahogy kimarad. Ez kicsit pontatlan, rohano bejegyzést sejtet. De ez csak a vészharang.

(Mondjuk lehet hogy nekem azért ennyire nyilvánvaló ez a reklámarc-dolog, mert a marketing felé huz a szivem, meg az iskolám...)

Én irtam/irok blogot, tudom, hogy nem 2 perces munka. (pl.kremmarka.blog.hu/) én mondjuk minidg biztosra megyek, talán tul biztora is :)
bagaela 2011.03.10 21:02:52
@baranga: egyébként ugyanez vagyok, csak valamiért átállitva maradt a felhasználonevem a komolyabbra .
Az alakformáló fehérneműk hallatán nincs az a 25-35 év közötti nő, akinek ne jutna eszébe az a kínos Bridget Jones jelenet, amikor egy óriási bugyi volt a főszereplőn, és emiatt kínosan alakult a pillanat, amikor a Hugh Grant által megszemélyesített karakter benyúlt a ruha alá.…..
bagaela 2011.02.21 19:05:13
@fashionista: irni akartam, hogy elég reklám-jellegű a cikk, erre tessék, még a sajtótájékoztatórol is irsz...khm. Na mindegy.

A reklamálást félretéve, amondó vagyok, hogy az ilyen fehérnemük nem igazán azoknak valók, akiknek tényleg szüksége lenne rá, hanem aki 2-3 kilot akar leszoritani, vagy még vékonyabb csipöt csinálni.

Ugyanis viszonylag puha és testbarát anyagbol készültek ezek, de az sajnos csak ahhoz elég, hogy fél centit szoritson, és az ember lelkét nyugtassa.

Csak azért vagyok ennyire 'szakértő', mert anyukám szülése után vagy 4-5 kör végigjátszottunk az alakszorito cuccokkal (volt ott kisnadrágtol kezdve a magasbugyin át a derékformálásig, sajnos a triumphos és a lidlös sajátmárkás alakformálo ugyanugy sz*rt sem ért (ahol a leszorito véget ért, ott vágott be, annál rugalmasabb volt eleve, minsemhogy tényleg változást hozzon, stb.) és a legjobb 'leszorito' az orvos által felírt, gyógyászati segédeszközben (közel triumph áron) megvett cuccok lettek.

Gondolom a sajtótájékozattón sem 80+os csajok viselték, hanem olyanok, akik plus sizeok, de azárt formásak...
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
bagaela 2011.01.18 02:24:13
@Professor Pizka: én olvastam egy cikket egyszer egy urrol, aki rászoruloknak gyárt táblákat, azért van sok olyan tábla, ami ugyanugy néz ki. Mindhta a Blaha környékén lakna valahol, talán valami nyomdász vagy korrektor vagy hasonlo volt régen, és valami olyasmit mesélt, hogy zavarták a rosszul megirt, csunya táblák, és valakinek (gondolom egy 'ismerös' hajléktalannak) és azota egymás közt terjednek a hirek, hogy hol lehet elérni. Kedves cikk volt.

Googleztam, de nem találtam, nem is rudom hol olvastam, lehet hogy nem is neten, söt az is elöfordulhat, hogy valamelyik hajléktalan lapban.

De tetszik a blogbejegyzés, és sajnos tényleg rengeteg az undorito lehuzos kéregetö, a 'koldusmaffia' is meggyözödésem, hogy nem szobeszéd.

Viszont én azokat pl. nagyon tudom értékelni, akik különbözö hivatalos(!) hajléktalan lapokat terjesztenek (néha nem is rosszakat, jo cikkekkel, saját versekkel, irásokkal)de ezzel is vigyázni kell - a hivatalos terjesztöknek van sorszámuk, akár panaszt is tehetsz rájuk, és ök egyébként darabonként fizetnek a lapért, (a fedél nélkül azthiszem talán 30 forint) akiknek aztán annyit adsz amennyit akarsz.
Ök általában csendesek, nem másznak az arcodba, de nagyon hálásak ha veszel tölük egy lapot.

(Persze véletlenül sem a metro ujságot terjesztökre gondolok.)
bagaela 2011.01.18 02:26:27
@cso zsi: persze az ujságárusok között is vannak 'érdekesek', de ök általában nem rendelkeznek számmal, vagy valahonnan 'szerzik' a lapot, vagy nemtudom...az viszont gáz, mert mindenkit, aki tisztességesen áll a dolgohoz, egy életre elintéznek a bunko viselkedésükkel annál, akit 'betámadnak'.
                       Fergie sötétbarna hajjal, vörös rúzzsal népszerűsíti a cseresznyés ízesítésű Dr. Pepper-t. Maga a reklám nem egy nagy szám, bár egy csöppet mókás, ám Fergie az én szememben nem igazán működik…..
bagaela 2011.01.14 23:59:21
@The Strange: tejöég, oda kell mennem és betároznom! Súlyos mandula-függöségemvan, és mivela dr. pepper eredetileg mandulás, oda meg viszavagyok töle...de a sim a legjobb szerintem.
Viszont annak, aki transzfesztitát csinált szegény Fregieböl, na annak járna a pofon...
Ugyanaz a kép, ugyanaz a ruha, csak éppen a modell személye nem ugyanaz. Lindsey Wixson után Sasha Pivovarovával  is elkészítették ugyanazt a divatfotót, amely az Alexander McQueen Divatház tavaszi kollekcióját hivatott népszerűsíteni. Eszembe jut az a játék, ami a…..
bagaela 2011.01.14 23:57:49
@The Strange: fuu ez tényleg fotobolt, elég gagyi :/
bár nem vagyok egy szépségkirálynö, de ettöl a szivajku lindsey lánytol kiráz a hideg, annyira mü és gyerekes-porcelánbabás arca van, egyszerüen abszurd.

Bár tudom, hogy a gyerekpornó is népszerü, de azért ezt már tulzásnak tartom. Komolyan akkor akadnék ki, ha hasolni képei kezdenének el lenni mint Mihalik Enikönek...
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
bagaela 2011.01.13 19:38:56
@bodrisobri: ez gyönyörü, gyönyörü.

Én egy 23 éves, hetero, katolikus (még elsöáldozo is voltam, de minek...) stabil párkapcsolatban, a szüleimtöl függetlenül élö lány vagyok. A családi hátterem érdekes, a 'páromé' is az, és saját tapasztalatok alapján hagy álljon itt egy kissebb példázat:

Képzeld el, hogy hazamegy a fiad, hazavisz egy kedves lányt, aki jolnevelt, jo családbol valo, bejelentik, hogy összeházasodnak, gyereket akarnak. Oké. Tartották magukat a házasság elött semmi szexhez.

Majd összeházasodnak, lefekszenek egymással, éés akkor kiderül, hogy hopp, nem is olyan jo az, nem illenek össze (nincs meg az a plusz) vagy, ami még kockázatosabb, nulla szexuális kulturával rendelkezik mindkettö. A csaj nem ismeri a saját testét, a srác meg 20mp alatt elmegy- a sok recska, ugye) és csak a reszelésröl hallott. Plusz joesetben nincs bazinagy gátlás alatt, mert egész gyerekkorában azt hallotta, hogy a szex az rossz -de inkább van.

Na ezt vagy megoldják baromi nehezen, vagy nem, akkor lesz belölük, egy sótlan, kedveskesö, kivülröl gyönyörü pár, akik hazajárnak a szülökhöz, elviszik az unokákat, mosolyognak, az anyuka eljár minden szülöire, joesetben néha szexelnek is (ésmég lehet, hogy az orális öhm izé felláciot is kiprobálják, elvégre az nem bün, meg igy amugyis olyan kulturáltan hangzik) de nem tul gyakori, nem is tul jo, de azért elmegy.
Belenyugszanak ebbe vagy apuci/anyuci félrekur idövel, de csak miután a gyerekek már tizenéven felüli vannak, már nem kel velük annyit foglalkozni, eljött az én idöm, kieteljesedek jelszoval.
A gyerek érzi a megalkuvás és a sótlanság cseppet sem kellemes légkörét, néha feltünik neki egy-egy furcsaság (késön hazaérö szülök a félrehancur miatt, vagy egymásra fujo szülök a kibeszéletlen problémák miatt)
ami vagy a szülök válásába torkollik, mire azok elérik a büvös 40-es életkort, vagy egy langyos, nyomokban boldogtalan légkört eredményez.

Ééés ebbe roppan bele a gyerek, depresszios, rosszabb esteben drogos vagy hasonlo lesz, vagy jobbik esetben simán elvándorol otthonrol amilyen messze csak tud, és a munkájára fogva évente ha kétszer látogat haza.
Arrol nem is beszélve, hogy ha ilyen légkörben még talán arra is rájön, hogy ö homoszexuális, akkor garantáltan nem számithat semmi jora.

Na ez a generáciokat átivelö frusztrácio jelensége.
bagaela 2011.01.13 19:48:32
@bodrisobri: buddhizmus. Látszolag annyit tudsz a buddhizmusrol is, mint amennyire fejledt a szexuális kulturád.
Kezdjük ott, hogy a budhizmus nem vallás, hanem filozofia. Te döntöd el, hogy kiemeled-e magadat a gödörböl vagy bennemaradsz.
(tanulmányaim szerint egyébként a biblia, föleg az ujszövettség szerint igazábol csak sz*r lehetsz, na ha valami, akkor az nem szed ki a gödörböl...)

De a buddhizmusban nincs miatyánk meg szüzmária, aki feloldozna, csak te magad. Épp ezért nehéz vallás, mert sok hivö képtelen lenne önmagába nézni és nem mástol kérni a segitséget.
A buddhizmusban nincs vallási üldözés, nincs kiközösítés, nincs hagyományos értelembe vett feloldozás se.

A hasonlatodnak max ugy lenne köze a valosághoz, ha azt irnád, hogy 'elgondolkodtata azon, hogy miért nem vagy a gödör alján, hogy kerültél oda, és hogy jöhetsz ki'.
 Paródiát láttunk tegnap, nem mást. Stílusparódiát a Megasztár döntőben. Mert mi, a magunk részéről pótvizsgára küldenénk erősen a műsor stylist gárdáját. Elképesztő amatőr és olcsó volt minden, mint egy vidéki búcsúban. A megmérettetés hetei alatt is…..
bagaela 2010.12.19 02:25:29
@wahed ithnen: ejej. Na ez a téma ponthogy megérne egy blogbejegyzést, nem egészene gy ILYEN blogbejegyzést, de megérne, mert a müsor kszitöi megprobáltak valami uj dolgot mutatni, nagyon értékelendö modon.

@balazsman: igen, ando ildiko még minidg az ellenél van, tele az ujság az ö nevével.
A divatkreátor nem volt eleve holt ötlet, nem is holmi hülyegyerekek mentek oda az oviból mert javarészt diplomamunkákat vittek (akár az iparrol akár a kreából) de 4-5 nap alatt megcsinálni egy öltözéket ugy hogy van, hogy az utolsó 2 napban kell ujrakezdeni, enm egyszerü, még egy gyakorlott(saját szezonos kollekciot árulo) tervezönek is nehéz, ö fél év alatttervez 15-20 darabot, itt hetente kellett több verziot...kemény.

Az elején nagyon bénáztak - nem ismertéka versenyzők, hogy mi kell színpadra (mivel nem 'fellépöruha-tervezöi szakra jártak) nem nagyon tudtak a pálcikán és a modellalkaton kivül másban gondolkodni, de nem is 'szabó'-verseny volt, hanem tervezés.

Azért születtek baromi jo kreációk, a vége felé egyre inkább beljöttek.

Az x-faktorhoz képest meg, hát, kinek mi, de számomra az x-faktor olyan jelentéktelen öltözékeket vonultat fel, hogy az észveszejtő-így énis felöltözök nap mint nap, ahogy azok teszik. De ez tv-müsor, itt azért jo, ha kitünnek az öltözzékkel is.
A külföldi x-faktorokban is elég neves darabokat viselnek, meg extré kombinációkat...nálunk meg felöltözetik öket a jaens klubbol? Érdekes.

Plusz az x-faktorban nem volt egyetlen igazán elönytelen külsejű versenyző sem, mindenki vékony, viszonylag formás, karakteres...a mega meg televolt teltkarcsu és annál még nehezebb sulycsoportu versenyzökkel. De a megűsoknak még az igazán gnom Szij melindára is sikerült isteni jo szerelést adni. Azért az szép volt.
bagaela 2010.12.19 02:39:29
@balazsman: ja, és az aktuális elleben bennevan a divatkreátorban szereplö srácok által tervezett 'kis fekete' ruha, mindenkinek kellett csinálni egy verziot, kifejezetten jó ruhák születtek.
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
bagaela 2010.12.14 04:48:24
@_A_ Közbiztonság Szilárd: aztahéteganyolcát, hát ebben az országban mindenki nyelvész (de senki nem tud gondolkodni)? Szóra sem érdemes. Tökmindegy hogy szabatos-e vagy nem.

A cikk isteni. Csak kevesen tudják felfogni, hogy ez ugyanolyan megrendezett műsor, mint a barátok közt a másikon. De mindegy is.
Én néha bele-bele nézek, ha épp elkapom, ritka pillanat, de láttam már olyat, amikor az utolso x helyen állo versenyzöt mutatták, sorrendben: 3.4.6.5. helyen lévöket-volt is nagy csodálkozás a müsorvezetök hangjában, hogy került a 4. és az 5. közé a 6. Érdekes volt :)
(vagy az 5. volt a 3. és a 4. között? mindegy,nem jelent nagy különbséget)
Ha ez egy Kevin Smith filmben lenne, még akkor is azt mondanám, hogy ez viccnek kicsit erős ... de ez bizony egy valódi hír ebből a csodálatos országból: Sorban megbuknak a nyelvvizsgán a siketek, mivel nem nagyon sikerül nekik a magnóhallgatás, azaz a hallás utáni szövegértés ...…..
bagaela 2010.12.04 03:42:17
Azt a tényt mindenki elfelejti, hogy a nyelvvizsgáknál a magnóhallgatás az IRÁSBELI vizsga része?

@kvadrillio: ha beleszámolod, hogy magyaróra is van a gimikben, akkormár nemis olyan meglepő. Merthogy ezis nyelv, ugye, az angolok angolt, mimeg magyart tanultunk. A 3 nyelv egyáltalán nem kivitelzhetetlen, nekem a gimnázium végére egy felsö és egy középfoku vizsgát sikerült letennem 2 különbözö idegen nyelvböl, mégse döglöttem bele. Persze nem csak a gimnáziumi keretek között tanultam, de ott is. Nyelvet beszélni jó. Tanulni meg vizsgázni belöle már nemannyira. Nem a 3 nyelvvel van a baj mostanság. Az oktatással inkább.
(és ha véletlen az jutna eszedbe hogy de nagyra vagyok, még magyarul sem tudok irni normálisan akkor nem, nem érdekel a dolog mert nem az a mondanivalom lényege)

@Flúgatlan: ezt komolyan mondod, hogy szerinted a nyelvvizsga tükrözi a tudást? Nyugtass meg, van nyelvvizsgád, és semmit sem felejtettél, nem lett passziv a nyelvtudásod, és minden nap pontosan azt a szokincset és nyelvtant használod, amit a nyelvvizsgáig megtanultál. Mert erre más mentség nincs.
A nyelvvizsga egy papir, olyan mint az autovezetésben a forgalmi vizsga, rákészülsz, begyakorolsz, hozzászoksz a témákhoz, megnézed milyen nyelvtani dolgok kellenek. Aztán az életben pedig maradnak a fontos dolgok, és mások passziválodik (ha nem használod) de emellett uj dogokat is tanulhatsz hozzá (pl. mi az a nyelvtan amit csak a (rigoutcai) nyelvvizsgán és 18.századi irodalomban használnak...) és hozzátanulod amit VALOBAN használnak.
Az hogy valaki egy nyamvadt magnos szövegböl tud-e csinálni pár pontot, nem feltétlen tükrözi a tényleges szövegértését. Nembeszélve az aliggagyog-de-jo-témát-kapott mázlikrol és a bármit-elmond-bárkinek-de-leblokkolt-a-vizsgadrukktol bukásokrol.

Miért ne lehetne siketnek nyelvvizsgája? Lehet h kell a diplomához. Mondjuk mi van ha fejlesztöpedagogus ésmég phdzik is. Ilyenkor az egyetem eltekinthet a szobeli vizsga szükségességétöl, de ha egyszer a magnohallgatás az írásbeli(!!!) vizsga része? Szájrol olvasva simán menne.

(az érettségin is lehet pl. diszgráfiásoknak (=nem tud számolni) szoban matekból érettségizni. nem olyan nehéz dolgok ezek.)
No comment. (via szigetipeter.tumblr.com)..
bagaela 2010.11.16 15:34:06
@/Spam: ojaj, hát nemár... Bárki lehet bármi, kinai, arab, zsido, román, cigány, tökmindegy, de egy jozan gondolkodásu föszerkesztö ennyire félreéthetö cimplapot nem szerencsés, ha kienged a kezei közül. Persze, rossz az aki rosszra gondol, általános also tagozatában még tényleg elment. Nem kell ahhoz rasszistának lenni, hogy tudd egyes rasszokat nagyjából mi jellemez, elkerülhetetlen. (pl. orvosi szempontbol fontos, ha mondjuk a börrák kockázatát nézzük, vagy egy örökletes betegségeket) Viszont nem érteni a poént, és vagy azt, hogy mást miért bánthat, hanem felháborodni és lerasszistázni mindenkit, na az szerintem az empátia hiánya és a rejtett rasszizmus egyik megnyilvánulása.

Végre másnak is felntünk ez a cba fantasztikus - elég szorakosztato, bevallom rendszeresen benézek a cbaba, hátha van uj kiadás, mert annyira modoros/álszent hogy az már müvészet. (Pliva ne haragudj, de gyanitom, hogy a értelmesebb részeken kivül másba nem-igen volt beleszolásod...)

Egyszer Benke Laci bácsi volt a sztárvendég, ilyen receptekkel www.lacibacsi.hu/sajtos.htm
na pont olyan a kiadvány is, mint a laci bácsi - szart szarul, mosolyogva. Félelmetes.

Vagy érdemes felfigyelni a @nyomasek_bobo által linket scanre: a magyarkodo üzletláncnál befigyel a nagyon nem magyar kleenex-reklám, ha ennyire nagyon jobboldaliak, akkor legalább elveik legyenek, és ne hagyják csak mondjuk a piszke papirt és más magyar cégeket reklámozni. Demég a látszat se.
Tegnapi posztunkból kiderült, hogy a népszerű női márkák boltjainak többsége (már ami az Allee butikjait illeti) nem igazán kényezteti el azokat, akik szeretnének időben felkészülni a téli időszakra fejfedő- és sálügyben. Ezúttal újabb három népszerű divatlánc, a H&M…..
bagaela 2010.11.06 12:22:46
A Stradivariusba jo kombok vannak, többféle sapka, sálak, onnan szereztem dupla tenyérrészü kesztyüt (van egy sima kötött kesztyü része és egy ujjnélküli része, amit le is lehet venni és külön hordani, vagy ráhuzni a kesztyüre) és hozzávalo sapit is.

@Suhi71: nekemis volt szerencsém Dubaiban többszörösen végigjárni az említett boltokat, mint Bershka, Zara, Stradiavarius, és biztosan állithatom, hogy semmivel sem volt különbözöbb az árukészlet, mivel ezek a cégek az egész világra kieterjedöen ugyanazt küldik mindenhova, maximum a bolt mérete a meghatározo, a kis botlokba elképzelhető, hogy pár kollekcio darab nem jut el, de minden országban van 1-2 nagyobb bolt, ahol a kinálatbol minden megtalálható.

Dubaiban is láttam már undorito Bershkát (pl. a deira city center mallban), és gyönyörü Bershkát is (az emirates mallban) ugyanugy ahogy itthon is - attol függ, mennyien látogatják a boltot, és ök mennyire szátdobálosak.
Szoval nem szükségszerüen szar minden ami itthon van, de a fellengzösködés nem tájékozotsságrol árulkodik.
Mármint azután először, hogy megvetted/beszerezted és hazavitted őket. Kiteríted a szerzeményeidet és alaposan megvizsgálod őket? Vagy azonnal bedobod a mosógépbe? Esetleg rögtönzött divatbemutatót rendezel, és összeválogatod, melyik cipővel, táskával mutatna a legjobban?Én…..
Christina Hendricks-et a minap Hollywood egyik utcáján kapta lencsvégre egy lesifotós. Christina szemüvegben, smink nélkül, roppant slamposan felöltözve látható a képeken. Gyakorlatilag én rá sem ismerek. Ti?…..
Felcsillant a szemem még nyár elején, amikor megláttam a Mango téli kampányfotóit ismét Scarlett Johanssonnal (csak most egy kicsit sötétebb hajjal). Még inkább lázba jöttem, amikor feltették az online shop-ra a téli termékeket és elkezdtem lázasan keresni a szükre csőruhát és…..
Vizsgaidőszak, lapzárta és költözés. Azt hiszem ez egy olyan trió, amit nehéz felülmúlni. Ebben a zilált és fáradt lelkiállapomban csörgött a telefon, hogy szeretettel vár a Next Prémium Klub egy japán délutánra, ahol japán manikűrrel és Shiseido arcmasszázzsal…..
Mint ha terhes lennék. Ülök és várok. Néha rúg belém egyet a gondolat ne hogy elfelejtsem nem sokára itt van, mire régóta várok. Közben pedig jött valaki. Egy kicsit kócos, magas és nagyon szeretni való, de mégis mennem kell.Fura egy helyzet alakult ki bennem, mert most…..
bagaela 2010.07.24 23:39:47
Disney gonoszok a MAC legújabb sminktermékein, vagy letisztult elegáns csomagolás a Chanel rúzsiahoz. Nektek mennyit számít, hogy hogyan vannak csomagolva szépségápolási termékek? Lehet döntő tényező egy szép doboz egy krémnél vagy csak a belső tartalom számít?Hogy miért…..
bagaela 2010.07.21 00:37:28
@Domesticdragon: mindenki nagyon örül, hogy ökobio életmodot folytatsz, de nem ez volt a kérdés. Másrészt meg baromi nagy szerencséd és jo börtipusod van, örülj neki.

Mondjuk a kérdés se volt a legjobb - tudat alatt mindenkit befolyásol a csomagolás, ezért rakják a magukat környezetvédönek nevezö cégek a termékeiket olyan flakonba, amiröl ordit az 'ujrahasznosiott' cimke, meg kartonba, papirba, stb...

Én azt szeretem, ha a csomagolás funkcionális, megvédi a termékemet, pl. tégelyes arckrémet nem veszek, mert az abban lévö komolyabb hatoanyagok simán felbomlanak (vitaminok pl.) arrol nem is beszélve, hogy nemtudom tisztán tartani a krémem ha minden használatnál bele kell nyulnom. A szépságápolási temrékeknél ez a szempont, meg az összetétel.

A sminknél más a helyzet, ott szeretem ha dizájnos valami -viszont azt is, ha látom mi van benne, igy nem kell nyitogatnom ha keresek valamit.