Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaj de élvezem a libsik tehetetlen vergődését

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
jaj de élvezem a libsik tehetetlen vergődését 2019.01.08 14:08:32
@felucca02: Lehet hogy kozvetlenul nem teged iranyit Soros egyik civilje, mert te csak egy vegtelenul ostoba, buta, primitiv, tanulatlan kreten vagy, AGYATLAN FANATISTA, ONTUDATLAN BAB, akit felhasznalnak anelkul, hogy barmit is felfognal abbol ami koruloted folyik.
De azokat a mediumokat, politikusokat, civil szervezeteket akik teged HASZNALNAK, azokat igenis a Soros halozat penzeli, iranyitja, felugyeli. Es igy kozvetlenul, anelkul, hogy te abbol barmit is felfognal, erzekelnel, te is a Soros tervet hajtod vegre, vagyis Europa iszlam megszallasat segited.
jaj de élvezem a libsik tehetetlen vergődését 2019.01.08 15:39:51
@N. Barbie: Szerintem meg siman csak Orbanfobias elmebetegek vagytok, akik inkabb elpusztitanatok az orszagot, egesz Europat, mert elvesztetek a valasztast.
Az Orban kormany, kb a vilag minden idok legjobb kormanya.
KIZAROLAG, A VESZITENI NEM TUDO ELMEBETEGEK TAMADJAK !!!!!!!!
Akik az elmebetegseguk miatt barkivel, akar az Europat elfoglalo arabokkal is osszefognak. Olyan mertekben vagytok lelkiserultek, elmebetegek, hogy inkabb hagynatok egesz Europat AHOL TI IS ELTEK lerombolni, az araboknak ha ezaltal sikerul legyoznotok Orbant.
jaj de élvezem a libsik tehetetlen vergődését 2019.01.08 15:50:25
@N. Barbie: " Annyi a problema ezzel a soros tervezessel, hogy a fideszed bolykottalta az errol szolo nemzetbiztonsagi ulest, igy nyilvan nincs ra bizonyitekuk. "

Ez annyira NYILVAVALO HETKOZNAPI VALOSAG, hogy nem kell kulon bizonyitani. Mint ahogy a masodik vilaghaboruban sem kellett kulon bizottsagi uleseken bizonygatni az egesz Europat lerohano nemet csapatokat. Soros Gyorgy emberei ugyan ilyen nyilvanvaloan pusztitanak Europa szerte. Ugyan azok a modszererek, technikak, tortenesek, eljarasok orszagrol orszagra. Mindenhol ugyan azok ""civilszervezetek"", balheznak, lazitanak, dezinformalnak. Ti pedig probaljatok bagatelizalni az egyertelmu tamadasokat.
Ez már nem csak a rabszolga törvény eltörléséről kell hogy szóljon. Hét éve tombol a sziklaszilárd alaptörvény, ami számtalanszor lett módosítva. És hat éve alkotta meg a kétharmad az új munka törvénykönyvét, ami szép lassan megölte a munkavállaló jogait. Hét évvel ezelőtt kellett volna ezt az…..
Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…..
jaj de élvezem a libsik tehetetlen vergődését 2018.12.30 10:31:53
@Habony Árpád : "Aki beszol a magyaroknak az megkapja a magaet."

Na igen ez csattanos válasz volt a libbant amcsiknak. Orbanék nem szaroznak, hanem keményen határozottan odavágnak. Majd megtanulják a libsik hogy új serif érkezett a városba.
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Rogán, Orbán, Harrach, Kocsis, Gulyás saját testével védik az ad-hoc módon a szavazást padsorokból vezető Latorcait miután az MSZP-P és a DK képviselői eltorlaszolták az elnöki pulpitust, ahova Kövér házelnök nem tudott felmenni. Az ellenzék többi része állva tiltakozik, fütyül, szirénázik,…..
Újságcímlapokon keresztül gúnyolódnak a már alakulóban lévő Új Világ sajtóján, amikor minden, de minden kormánypropaganda lesz. 2022-ben a Nők Lapja Kövér Lászlót hozza címlapon, a Rubicon Dózsa Lászlót, az ÉS meg Bayer lovagot, Németh Szilit és Schmidt Mariskát. És persze még a Buci Maciból is dőlt…..
Amit most rögzítek, abban több a honfitársi bú, mint a kajánkodás vagy a leleplezés szándéka. Az országunkat képviselő csúcspolitikusok viselkedési kultúrájáról tűnődnék. Az egész magyar sajtón, sőt a közösségi oldalakon is végigfutott egy alig percnyi dokumentáció. Üléseztek az Európai Unió…..
Az ellenzék után a tüntető civilek is meg szeretnének bukni, és ez egyszerre jó és rossz hír. Elmagyarázom. A jobbikosok felébredtek a Vona-illúzióból, és a Karácsony-lufi is kipukkant a szavazók nélkül maradt baloldalon. Ezért a keletkezett vákuumot újra hiperaktív amatőrök töltik be. Múlt és most…..
Mészáros Lőrinc csak decemberben többet kaszált 100 milliárdnál. ..