Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holp Gergő

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bátran kimondhatjuk hogy a Tesla az első autó ami elérte a 25 000Km/órás utazó sebességet, bár azt meg kell jegyeznünk, hogy nem saját motorját használva és nem is a földi viszonyoknak megfelelő körülmények között, de hogyan is történt ez? Egy óriási talán történelmi jelentőségű eseménynek lehettek…..
Holp Gergő 2018.02.08 14:38:59
@ételizésítő: Nem hülye csak sietett. :D 10 perc volt megírni a cikket de erről írtam is egy újat ha érdekel. "3 egymás utáni hibátlan szó is alig van benne" Nem tudom miről beszélsz. Annyira azért nem vészes a helyesírásom. Azért köszi a visszajelzést. Próbáltam javítani, remélem mostmár megfelel és nem találsz benne újabb hibákat. :)
2018.01.08. (Hétfő) Ma már írtam egy bejegyzést eljön az idő Máté ideér időben sőt, jóval hamarabb, ma kiteszünk magunkért tartjuk magunkat a tervhez. Megbeszéljük hogy dobunk a távon 2 kis utcányit ami lényegében egy utca de azt 2x futjuk azaz "8-as alakzatban" amolyan büntető ez, a kihagyott…..
2018.01.05 (Péntek) van itt a hétvége, eltelik a nap edzés nélkül, Máté buliba megy, egyedül nincs most kedvem menni, rossz egy ilyen edzős nap után mikor még az eső sem számított és ami keresztbe tesz az a péntek este. Nemprobléma holnap pótoljuk.Már szombat van meg is lenne a pótlás de Máté térde…..
2018.01.03. 16:00 Lassan hazaérek a melóból. Út közben sokat gondolkodom a blogról hogy és miként kellene csinálni gondolkodom rajta hogy előző este és ma miket beszélgettünk, téma volt a futás ma is megyünk érdekesség hogy ma vettem egy ásvánvizet. Ez az üzenet fogadott :D Ezután már nem volt…..
Sziasztok! Geri vagyok(22). 2018.01.01-ét írunk. Kigondolom a blogot ezt a csodát ahol most jársz üdvözöllek, de nem tudom mit írhatnék, mert még sosem csináltam ilyet. Egész nap szégyenlem magam a másnaposságom miatt és hogy nem nagyon emlékszem az estére. Ittunk tegnap, igen elég sokat. Már…..
Blogunkon két huszonéves fiatal srác munkásságát, próbálkozásait követheted nyomon, amit baráti hangulatban szeretnénk tálalni. Az első kihívásunk nem más, mint egy egészségesebb élethez vezető út kitaposása. Először is kevés egyetlen bejegyzés az egész tervünk felvázolásához, futással kezdünk de…..