Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karet

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampányzáró nagygyűlést tartott a Fidesz Székesfehérváron, ahol Orbán Viktor is felszólalt. Beszédét nagyrészt anekdotákból, aranyköpésekből, gyakran ismételgetett szlogenekből rakta össze, azért akadt köztük egy-két ínyencség is. Ezekből válogatunk.   „Fehérvár a mi szerencsehozó…..
Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgóval közös fotókat tett közzé a kampányhajrában, szerdán, március 30-án közösségi oldalán Törő Gábor parlamenti képviselő, aki a Fidesz jelöltje a Fejér 2. választókerületben, amely Mórt és környékét, illetve Székesfehérvár kisebb részét foglalja magában. Ez még…..
Ingyen sör már van, az örök életre még várni kell, pontosabban az is lesz, ha a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nyeri a választásokat, tudtuk meg a székesfehérvári Rózsaligetben, ahol a víz világnapja alkalmából sört osztogattak a párt passzivistái, mondván, "ne fogyasszuk a vizet, igyunk inkább sört!"…..
Vargha Tamás fideszes országgyűlési képviselő egy olyan videót tett közzé nemrég közösségi oldalán a gyermekjogok világnapja apropóján, amelyet a Székesfehérvári Civil Központban ez alkalomból tartott eseménysorozaton készült. Ezen természetesen a részt vevő gyermekek is feltűnnek, többen…..
A székesfehérvári önkormányzat a vendéglátás szereplői után most a helyi szállodákat „mentette meg”. Vagy mégsem? (Kép forrása: https://www.facebook.com/hajracserpa) Cser-Palkovics András kommunikáció szempontjából átlagon felül teljesít, ezt még politikai ellenfelei sem vonják kétségbe.…..
Egy székesfehérvári általános iskola tanulója énekli a himnuszt egy olyan sajtóeseményen, amelyen politikusok írnak alá egy megállapodást. A tankerület szerint nincs ezzel semmi probléma.   Divatos kifejezés lett az utóbbi időben a „politikai pedofília”, főként választási kampányok idején,…..
A teljes kétségbeesés jellemzi a vendéglátószektor székesfehérvári szereplőit. Rögtönzött kutatást végeztünk, ki hogyan éli meg a november óta tartó lezárást, korlátozásokat, azok márciusig tartó meghosszabbítását, illetve mit szólnak Cser-Palkovics András segélycsomagjához. Megkérdeztük egy-egy…..
FRISSÍTVE! Tényleg luxusautót vásárolt magának a székesfehérvári polgármester, Cser-Palkovics András az adófizetők pénzéből egy világjárvány okozta gazdasági válság idején? Attól függ, kinek mi a luxus. Mi mindenestre körbejártuk a témát. Az is kiderül, milyen szolgálati autókkal járnak egyes…..
Karet 2021.01.15 10:42:43
@errorológus: kimoderáltam de ezerszeres erővel visszatért, nincs időm hadakozni vele, ha kitiltom, más néven visszajön, vagy letiltom a kommentelhetőséget vagy eltűrjük :(
Karet 2021.01.15 18:28:20
@birkamenet: Világosan fogalmaztam: a többi polgármester hivatali autójához képest átlagos. Az ápolónő valószínűleg nem jár 14 milliós autóval, de az igazgatója valószínűleg igen. Lehet nem szeretni de ez így megy: a magas beosztásúaknak több jár. A székesfehérvári polgármesteri hivatal takarítónője sem jár 14 milliós kocsival, gondolom... Ilyen egyszerű az élet, a megvalósult kommunizmusban is ez volt a helyzet, ahol elvileg mindenki egyenlő volt.
Születési támogatás vagy oltástámogatás? Valós segítség vagy csupán porhintés? Dr. Cser-Palkovics András „járványügyi intézkedései” között szerepel a kisgyermekeknek járó, rotavírus elleni (Rotarix, Rotateq), illetve a B típusú agyhártyagyulladás elleni (Bexsero, Trumenba), nem kötelező védőoltások…..
Fehér Zóna Fehér Zóna 2020.10.18 17:55:31
A Fehér Zóna egy közéleti, politikai, kulturális blog, majd a tervek szerint portál (www.feherzona.hu), amely Székesfehérvárról kitekintve próbál újszerű, ugyanakkor szubjektív szempontból közelíteni a közéleti témákhoz, szereplőkhöz. A kiindulópont, hogy Fehérvár egy szürke zóna, egy felfedezetlen…..