Regisztráció Blogot indítok
Adatok
losgehts (törölt)

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
losgehts (törölt) 2012.09.15 23:13:47
Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz, s azért tragikusabb mindennél, mert meg lehetett volna előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot vagy másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel és azzal,…..
losgehts (törölt) 2012.02.06 09:34:06
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: szerintem nincs igazad, nagyon keves olyan ember van, aki egyszerüen nem akar tovabb elni. a legtöbben a valamilyen problemabol/problemakbol adodo szorul, kilatastalan helyzetekböl akarnak mindenaron szabadulni.
a kettö nem ugyanaz
losgehts (törölt) 2012.02.06 09:42:24
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: a problemaid nyilvan senki nem oldja meg helyetted. de a pszichiater azert van, hogy segitsen ilyen helyzetben.

nem egyszerü, de van segitseg, csak ezt akarom mondani
losgehts (törölt) 2012.02.06 09:44:56
Elrettentő képek következnek, óvatosan tessen az egérgörgőt pöcögtetni: a Buzzfeeden megjelent egy cikk, amiben Kevin Kirkpatrick sminkes elképzelte, milyen lenne az MTV két ikonikusan gyökér figurája a valóságban. Butt-Head még szódával el is menne, de a lányomat biztos nem…..
losgehts (törölt) 2012.01.29 14:57:29
Sziasztok, Barátnőmet Baleset érte Németországban,ahol jelenleg él. Patellája ketté tört, műtét útján drótok segítségével hozták helyre . Ezt a levelet nem publikusnak szánta, de engedelmével elküldöm nektek, hogy végre egy jó hangulatú levél is legyen nálatok.Tanulsága…..
losgehts (törölt) 2011.03.26 23:31:10
@Cuncimokus: pedig hacsak nem kötöttetek vamilyen hausarzt-vertragot a gyerekorvosotokkal, akkor barmelyik gyerekorvosnak el kellett volna latnia titeket. korhazban mi meg csak sürgös esetben voltunk, de akkor direkt gyerek-sürgössegit kerestem..
Amikor azt mondod, a haveroddal elosztjátok a szajrét a meló után, nem is tudod, hogy jiddisül beszélsz. A jiddisből számos szó került át az európai nyelvekbe, mindenekelőtt a különböző szlengekbe. A jiddis kosher a német koscheren át alakult magyar kóserré. A jiddis khaver a…..
Amióta május végén a kormány katonai erővel feloszlatta a piros inges tüntetést és a zavargásokban lángba borult a belváros jelentős része, a Rachaprasong környéke meghalt egy kicsit. A felgyújtott Big C és a CentralWord plázát építési palánkok vették körbe, a tér fölé…..
losgehts (törölt) 2010.09.30 08:23:04
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
losgehts (törölt) 2010.05.01 22:37:35
@kisaudi: "Megdöbbentett amikor pár napja N.o.-ban megválasztottak valami török minisztert, mivel kezdte? "Semmi helye a kereszténységnek az iskolákban, mert azok közhelyek". És senki nem váltotta le azonnal."

meg nem miniszter, az esküjet meg nem tette le.
amugy azzal kezdte, hogy a tanarnök ne hordjanak kendöt (kopftuch-ami a homlok egy reszet, nyakat, hajat takarja el), mert az iskolanak semleges helynek kell lennie. ezert nincs helye a keresztnek sem (kiveve persze az egyhazi iskolakat).
ezzel együtt a parttarsai (cdu - ker.dem. part) azonnal elhatorolodtak töle.
vegan trogerkodas Fokhagymas rizsa 2009.11.24 15:54:00
A rizst azt en GECIRE gyulolom. Meg egy ilyen unalmas, izetlen, fos kajat, mint a fott rizs, el se tudok kepzelni, szoval nem lelkesitett, amikor apam nagyanyamnak csinalt ebedet, es hagyott nekem meg ocsemnek rizst, hogy alkossunk hozza valamit. Tesom a szokasos sajtos virslit generalta, en meg…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Korrektorblog Lavem halmán ol 2010.02.19 07:18:00
Szerintem a napilapok közül – saját műfaji korlátai között, persze – a Blikk a legjobban szerkesztett. Tudom, hogy elment vonat, ez a szerkezet van, nyelvi tény. De mindig följön bennen a lift: na, tötö nyelv! A hiperkorrekció telivér, eklatáns példája (vagy mindenképp…..
  Dübörög a választási kampány, a politikusok csúcsra tekerték az ígéretpotmétert. Ezekben a pillanatokban ért véget Mesterházy Attila, Steiner Pál és Kovács László közös sajtótájékoztatója, ahol a három politikus kijelentette: a Magyar Szocialista Párt…..
Az "Indian" fordítása sokszor mellément már eddig is; most Zoli talált rá egy példát:Van egy South park rész, amiben Cartman szeretné megtudni ki az apja. Az első jelek arra utalnak hogy Folyóvíz főnök az, aki a közeli indián rezervátumban él. Mire ő beállít egy a…..
Már akkor szerettem Berlinbe járni amikor még kettő volt belőle. A keleti rész olcsó volt, meg jó zenék voltak, és a besúgók sem zavarták a mulatságot. A nyugati rész igazi senki földje volt. A foglalt házaival, érthetetlen státuszával, rengeteg furcsa egzisztenciájával maga…..
toto92: Megpróbálom a lehetetlent. Néhány éve láttam késő este a Viasaton egy rajzfilmszerűséget (nem a 3-6-ig korosztálynak szólt). Sajnos csak egy jelenetre emlékszem csak: egy csaj nyitott be, hogy az elhízott topmodellekért alapítványnak gyűjt. Nem tudja valaki a címét? Mi…..
losgehts (törölt) 2009.09.04 22:07:23
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
losgehts (törölt) 2009.09.04 12:48:20
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
losgehts (törölt) 2009.07.22 22:54:03
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
losgehts (törölt) 2007.06.21 11:33:31
Először is, van fényképezőgépe. Ami engem illet, kölcsöngéppel készített, felülmúlhatatlan ételfotóim száma kisebb egyenlő hat. Idővel talán megtalálom a módját, hogy inkorporáljam őket a blogba - valószínűleg nyitok nekik egy hahaha kategóriát. Íme, a spenótos galuska…..
losgehts (törölt) 2007.04.24 21:36:51
Rozi a moziban Trélerpark: Next 2007.04.02 16:05:23
Van egy ember, aki látja a jövőt, és sajnos pont Nick Cage az, aki ezzel a fasza kis tulajdonsággal rendelkezik, akinek mostanában vagy nagyon röhejes a haja, vagy elbaszták a parókáját, nem lehet tudni. Na, ő a főszereplője a legfrissebb Philip K. Dick adaptációnak, amiben van…..
losgehts (törölt) 2007.04.22 23:14:14
Nem szeretjük Mark Whalberget, mert beszólt Marty Scorsesenek, de szeretjük, mert exec producere a Törtetőknek, az abszolút insider tévésorozatnak, így nem tudjuk eldönteni, hogy akkor most örüljünk-e a hírnek, vagy szomorkodjuk kicsinyég. Shymalan, aki saját magát (legalábbis…..
Bochkor Gábor és a rendszerváltás előttről itt maradt frizurája ezúttal a Pannon Világ címlapján feszítenek. A képnek ezennel megítéljük a hét legjobban retusált képe díjat, Bochkor legfeljebb 25-nek néz ki rajta, vagy még inkább úgy, mint egy 25 éves, aki már évtizedek…..
Tegnap leírtuk, hogy miért nem tetszett a Bumeráng tévés verziója, és Howard Stern mesterrel példálóztunk: hát tessék, az ő műsorában is vannak faszik, mikrofonok és asztal, sőt, még dumálnak is, de micsoda különbséget jelent két szilikoncsöcs! Ha ilyen lenne a…..