Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabritius

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És végre kitilthatjuk a turistabuszokat a belvárosból. ..
fabritius 2010.08.30 11:22:36
Új MÁV blog Lehúzás? 2010.08.18 08:00:00
Kedves szerkesztő! Az alábbi történetben ma már leginkébb csak az érdekel, hogyan tud így csalni a kaller. A többit hozzáírom a MÁV amúgy is hosszú: "nem érdekel az utas, úgysincs más választása és vonattal fog utazni" hozzáállásához. Sokat járok vonattal,…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
ProgBlog Budapest, a semmi 2010.06.26 15:03:00
 Kié Budapest?Ezt a kérdést most egyáltalán nem aktuálpolitikai értelemben teszem fel, nem azért, mert az őszi önkormányzati és főpolgármester-választással akarok itt foglalkozni. A kérdés arra vonatkozik, hogy valójában kik és mik határozzák meg a város fejlődését…..
Új MÁV blog Metropol-kaland 2010.05.25 14:27:00
Sziasztok!Jó a blog ötlete, olvasom rendszeresen. Nekünk is van (sajnos) MÁV-os élményünk, gondoltam megírom. Ha gondoljátok, jelentessétek meg.Üdv: trabantkombiTavaly karácsony előtt Berlinből akartunk hazajönni, s mivel lemaradtunk a bombakedvező, „egy marék…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Népszerű műfaj a Homáron az "ott is szopatják a vásárlót, ahová bármikor emigrálnék, ha lenne merszem" típusú poszt. Íme egy újabb, Viktortól, Írországból, ahol a Lidlben ugyanúgy nem szégyellik jó nagy számokkal kiplakátolni az egycentes árleszállítást. A…..
A Jobbik majálisáról szóló indexes cikket (Vona Gábor nem finnugor) olvasva jutott eszembe egy érdekes diagram, amit gyorsan elő is kerestem. 2008-ban rakták össze a holland Erasmus egyetemen Európa géntérkepét. (angol nyelvű elemzés itt) Az alábbi képen világosan latszik, hogy a…..
fabritius 2010.05.02 18:56:47
kezdjük ott, hogy Vona Gábor eredetileg Zázrivecz Gábor (hu.wikipedia.org/wiki/Vona_G%C3%A1bor)

a történelem meg a nyelvészet pedig két nem túlságosan objektív tudományág, amelyek mindig az aktuális politikai rendszert látják el elméletekkel.

abban viszont igazat adok neki, hogy nem szabad kizárólagosan egy hivatalos elmélet szerint gondolkodni, lehetőséget kell biztosítani a többi elméletnek is, de ez nem külön intézet, hanem az MTA feladata (lenne).
harminc Petőfi jobbikos lenne? 2010.03.14 15:00:00
Nem tudom letenni azt a gondolatot, hogy mi lesz március tizenötödikén, hogy megint kivonul minden párt és mindegyik ugyanazzal az öncélú retorikával sajátítja ki magának 1848 első igazán balhés napját, meg hát az egész szabadságharcosdit. Mindenkinek egyértelmű, hogy lesz ott…..
fabritius 2010.03.15 07:31:36
@pakesz: és a zázrivecz, izé vona milyen név?
Vége van a vizsgaidőszaknak. Ezzel persze nem ígérhetem egyikőnk nevében sem, hogy naponta fogunk frissülni, de igyekszünk minél gyakrabban újabb csodálatos történeteteket az olvasók elé tárni. Nem tartozom ezzel a vallomással, de azért leírom, hogy ez a blog tulajdonképpen…..
Talán még nem késő, félig-meddig utólag Boldog-Békés Karácsonyt Kívánni minndenkinek aki ide téved, és nem életünk virágos kertjének egyik léckerítése, mert arra remélem rádőlt a karácsonyfa, és csak tavasszal mászik ki alóla.Most csak egy rövid szösszenet:Jövök az…..
fabritius 2010.02.12 21:45:32
Átadták Budapest legújabb bevásárlóközpontját, mely az allee nevet kapta. Az ING Real Estate beruházásában elkészült komplexum az egykori Budai Skála helyén nőtt ki a földből. A bevásárlóközponton kívül irodákat és egy lakótömböt is kialakítottak.A Budai Skála…..
Láttam a napokban egy színházi előadást Knut Hamsun Éhségéről. A darab — mint a regény is, melyből készült — egy csavargó, hajléktalan, éhező, széllelbélelt költőről, íróról, filozófusról szól, aki egy norvég nagyváros utcáit járva írja…..
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
fabritius 2009.10.09 17:43:59
Egynaposság kétnapossággá konvertálása mindig nehézségnek levés. Negyedikben, ötödikben is próbálkozás (csajokhoz átlógási, pinázási lehetőség szem előtt lebegése mellett), aztán hatodikban végre beleegyezés. Előtte szánalmas helyszínek meglátogatása budapesti…..