Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib vagyok rettegek

0 bejegyzést írt és 451 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aktív és persze kicsit is normális politikai szereplő igen ritkán használ a nagy nyilvánosság előtt olyan jelzőket ellenlábasaira, mint az elmeroggyant, a kőbunkó, esetleg a féreg. Leginkább soha. Olyan pláne nem, aki az adott posztot még egy hónapja sem tölti be. Az pedig még megdöbbentőbb, ha az…..
Ballib vagyok rettegek 2019.11.11 11:22:06
@Látens Inszinuáció:

Ímhol ni, a Blanka nevű faszozó szarozó bukdácsoló legújabb tanítványa. Anyád büszke rád. :D
Érdemei elismerése mellett kinevezik nagykövetnek Pornográfiába. (Szele Tamás újságíró, Facebook.com, 2019. október 12.) Ő a Fidesz mutogatós bácsija. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2019. október 13.) Borkai hamarosan a történelem vénuszdomjára kerül. (Tardos János újságíró,…..
Ballib vagyok rettegek 2019.11.07 12:50:59
@Zöldi László: Én szóltam neki, hogy nem azokat téveszti meg a hamisított nickjével, akiket akar.
Ejnye-bejnye.. :D
Ballib vagyok rettegek 2019.11.07 13:24:36
@BiG74 Bodri:
A lopás, és mutyi, mint olyan, politika összefonódása minden formációnál adott, és predesztrinált.
Bizonyított minden oldal sokszorosan.
Az emberek többsége azért szavaz a Fideszre, mert nincs kétszámjegyű infláció, banki kamat, nem adósodik rommá az ország és emberek javarésze devizában a regnálásuk alatt, nem az EU legdrágább közműveit fizetjük, hanem az egyik legolcsóbbat, nem munkanélküliség van, hanem munkaerő hiány, nőnek a reálbérek, nyugdíj, ...
Szóval ez az egyszerű ok. Az agyatlan uszítsá csak Budapesten jött be.
Ballib vagyok rettegek 2019.11.07 13:41:10
@Zöldi László:

Szerintem modortalanság lenne a jó stílusérzékű ősbaloldali nikeket is moderálni miattam. Igazán beérhetné a szimpla ideológiai alapon történő cenzúrázással. ;)
  A Fidesz és a fideszes trollok azzal támadják Csőzik Lászlót – Érd új ellenzéki polgármesterét -, hogy úgysem fogja tudni visszafizetni az ingatlan tulajdonosok által befizetett 250.000 forint csatorna hozzájárulást, melyet másra költött a fideszes városvezetés, mint amire kapta...
Ballib vagyok rettegek 2019.11.07 12:38:04
@MAXVAL bircaman közíró:

A ballibek már többször bizonyítottak. Előre borítékolható a ballibek által vezetett városok orbotális csődje. 9 év szünet aballib tolvajoknak sok idő, van mit bepótolni.
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
  E bejegyzés után olvasható egy dokumentáció. Öt nemrégiben megválasztott polgármester, két újságíró, két szociológus és egy médiajogász fejti ki álláspontját arról, hogy a helyhatósági választás után mihez kéne kezdeni az önkormányzati sajtóval. Az idézetekből sokféle elképzelés rajzolódik ki,…..
Ballib vagyok rettegek 2019.11.06 10:23:52
@chrisred:
Két oldal van. Az egyik a ballibeket gyűlöli jobban és van aki a Fideszt.

Mindkettőt okkal, bár a ballibek kétségetlenül sokkalta jobban elkúrták.
Ballib vagyok rettegek 2019.11.06 10:26:28
Sajnálatos, hogy pl a Momentum máris bebizonította magyarellenességét:

www.origo.hu/itthon/20191105-momentum-marko-helyet-barnat-tamogatja.html
a Momentum elnöke támogatásáról biztosította a súlyos korrupciós botrányba keveredő Dan Barnát (USR). Ezzel csak annyi a probléma, hogy a közelgő román államfőválasztáson Kelemen Hunor (RMDSZ) személyében az erdélyi magyaroknak is van jelöltje. A Momentum egyre jobban hasonlít az SZDSZ-re: az erdélyi magyarok kiakadtak, és egy videóban hívták fel a figyelmet a képtelen lépésre.
Ballib vagyok rettegek 2019.11.06 10:45:11
@BiG74 Bodri:
De hiszen ezt tudjuk.. Éppen ez történt 2002-2010 között. Mindenkitől mindent elvettek, elkúrták, és korlátozták a szólás vélemény szabadságot, beazonosíthatatlan rendőrökkel verettek szét ünnepséget, tüntetést.
Tegnap este Gy. Németh Erzsébet, Budapest újdonsült főpolgármester-helyettese magyarázatot tett föl közösségi üzenőfalára. „Látom, a sajtó egy része azt állítja, hogy a DK és az MSZP elvette és maguk közt osztotta szét a fideszes bizottsági helyeket a Fővárosi Közgyűlésben.” Ama kifogással ugyanis,…..
Ballib vagyok rettegek 2019.11.06 10:40:33
Érdmes elolvasni a 2003-as látleletet.. Ebből látszik hogy semmi változás és a ballibek is ugyanazt teszik mint korábban.

politicalcapital.hu/konyvtar.php?article_read=1&article_id=977

A jelölési eljárás nehézsége miatt az is felvetődött, hogy nem 8, hanem 10 tagú testület alakul, ahol az MSZP-nek és a Fidesznek 3-3, a két kisebbik pártnak 2-2 pozíciója lett volna. A javaslat végül nem került napirendre, bár a Fidesz szempontjából ez sem jelentett volna komoly változást. Különös végkicsengése lehet a folyamatnak, ha végül valamennyi ellenzéki helyet az MDF töltené be. A kuratórium kiegészítésére Szili Katalin már fel is kérte a Fórumot. Ebben az esetben a második legerősebb párt, a Fidesz nem rendelkezne döntési hatáskörrel az MTV ügyeiben - csakúgy, mint az MSZP hasonló pozícióban 1999-2002 között.

A választás körül kialakult helyzet jól tükrözi a magyar politikában jellemző megegyezés-képtelenséget és a sérelmi politizálást. A jelenlegi kormánypártok többek között azzal az ígérettel kerültek hatalomra, hogy helyreállítják a közélet tisztaságát. Ez volt első 100 napos programjukban az utolsó pont, a demokrácia jelszava alatt. Ennek ellenére úgy tűnik, a Fidesz ugyanazzal kénytelen szembenézni, mint 1999-től az MSZP és az SZDSZ. A médiakuratóriumok ügye bizonyos értelmezésben a politikai bosszú kategóriájává vált az utóbbi két ciklusban.
Sosem volt még ennyire egységes a mostani magyar ellenzék. (Bódis András újságíró, Válasz Online, 2019. szeptember 26.) A kampányban lassan összeszokó ellenzéknek most működő koalíciót kell alkotnia. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2019. október 14.) Lett egy ellenzék. (G.…..
Szombaton elég sokan kárörvendhettek mind ellenzéki-, mind kormányoldalon: az Együtt küldöttgyűlése, tekintve a körülményeket, feloszlatta a pártot.  Kész, vége, ennyi volt.  Az elmúlt években én sosem csináltam titkot abból, hogy ők álltak hozzám legközelebb, így érthető, hogy nem igazán…..
Ballib vagyok rettegek 2018.06.05 08:36:22
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Ballib vagyok rettegek 2018.05.31 11:47:39
@maxval balcán bircaman:

Jól kibasztál a ballibekkel.. Nem tudnak arra hivatkozni, ami a vesszőparipájuk, és ugyanaz jött ki a külföldön szavazók esetén mint itthon, hogy az MSZP-DK-t gyűlölik ők is a legjobban.
Az LMP vagy 8%-al a Fidesz kárára több szavazatot kapott, ennyi a különbség.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.31 11:50:02
@zizi77:
Nem biztos.
Az ékezet nélküli hozzászólásaiból az látszik hogy külföldről tolja az igét.
Van sok magyarul beszélő, aki nem tartja magát magyarnak, így a közösségbe tartozás se garantált.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.31 14:42:00
@jános515:

Mi ez az álszent szar duma ?

A gyerek öröm és áldás. Minden pillanat amit velük töltök maga a nagybetűs boldogság. Ha haragszom rájuk, akkor is eszembe jut, mennyire hálás lehetek hogy vannak, és egyből könnyebb elviselnem minden problémát.
Mindenkinek szívből kívánom hogy szüljön, mert minőségileg lesz sokkal jobb élete.
Plussz a nemzet is gyarapodik, és ezáltal dupla haszon.

És mi az hogy ne adjon Edda tanácsot ? Azt gondolod csak a nihilista, gyerektelenséget pártoló ballib mantra olvasása megengedett ?
Hogy az ösztönző duma káros ?
"Megcsíp megrúg megharap ?"- kérdezné Torrente.

Lófaszt.
Igenis van létjogosultsága minden szülést pártoló írásnak, videónak. Ezerszer nagyobb mint a picsogó, nihilista lebeszélő szarkupacnak, amit idehánytok.
Bár kézzel-lábbal tiltakozik a magyar kormánypárt az ellen a német sajtóhír ellen, mely szerint az Orbán-kormány ultimátumot kapott az Európai Néppárttól, egyre valószínűbb, hogy ez csak a szokásos fideszes maszatolás. Valószínűleg igaz a Taggespiegel nevű lap állítása, mely szerint két feltételt…..
Ballib vagyok rettegek 2018.05.31 11:05:20
@s:

Azért nem lép ki, mert nem akar. Magyarország és így Orbán érdeke, hogy erős nemzetállamok irányította, erős Európában éljünk közösen.

Hogy néhány Nyílt társadalomra felesküdött agybeteg, magát Homo Sorosensusnak tituláló marha, az EP-ben azt hisze a nemzetállamok felszámolása a cél, az nem az EU végét jelenti se számunkra se az EU számára.

Ez csak az agybeteg Soros csicskák végét jelenti, és a Soros által listázott 224 darab EP-ben dolgozó csicskájáét akik ezért küzdenek:
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf
Ballib vagyok rettegek 2018.05.31 11:39:31
@s:

Mázli, hogy Európában sorra nyernek a bevándorlás ellenes erők, így egyre inkább mindenki azt akarja, amit a magyarok, illetve Orbán.
Soros féle erők gyengülése várható szerencsére, így a szívatásunk is jelentősen csökkenni fog.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.31 13:42:04
@chrisred:

Te hazudsz megint. A bevándorlás ellenes erők az EU-ban, abban értenek egyet, hogy a nemzeti szuverenitás a legfontosabb az EU-n belül, hogy erős és független nemzetállamokra van szükség, az EU-n belül, és az hogy a bevándorlókat meg kell állítani.

Másban nem, hisz a többi kérdés érdekellentétet szül. De ez nem függ attól, hogy bevándorlás ellenes vagy sem egy kormány. PL az osztrákok simán keresztülverték a magyar kamionos cégek szívatását is, pedig most Soros csicskái ülnek túlnyomórészt az EU-ban.
Egyik kedves ismerősöm ismerősének az ismerőse - nevezzük Péternek - lassan 10 éve külföldön él és dolgozik, de itthon szeretne majd családot alapítani, tervezgeti a hazajövetelt. Rövid, tavaszi családlátogatása alkalmával összefutottunk páran, meséltük neki, hogy aznap lesz egy tüntetés és…..
Toroczkai László 22 szavazattal maradt alul a Jobbik elnökválasztásán Sneider Tamással szemben. Csinált a Jobbikon beül egy platformot. A Platformot. Toroczkai vajon miért ült be egy rendőrautóba 2006 szept. 18. estéjén, hogy felszólítsa a tüntetőket a járőrautó hangosbeszélőjén keresztül a TV…..
Feltűnő a különbség: ha Orbán Viktor igyekszik pökhendien kikerülni a riporteri kérdéseket, akkor saját lakájmédiájában ő a legnagyobb király, ha azonban egy ellenzéki politikus teszi ugyanezt, akkor tök jogosan teszik fel a kérdést: mégis hogy képzeli ezt? Ezen felbátorodva nézzük meg, milyen…..
Ballib vagyok rettegek 2018.05.28 10:51:34
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

Az Index megérdemli a negligálást.

Folyamatosan kritizálják a sajtónak azt a részét, ami nem nyalja Soros seggét fényesre, elhallgatják a migráns híreket, listázzák és fikázzák a kormánypárti újságírókat. Híreket hamisítanak.

Pl most a kórházas videót úgy adják el, mintha mai állapotokról szólna, holott a csávó 2006 körüli állapotokról beszél.
Nem rendes ország az, ahol a miniszterelnök hozzátartozóinak korlátozást kell elviselniük. ..
Ceglédi Zoltán a legélesebb nyelvű politológus. Olykor túlzásba viszi az ítélkezést, nem is annyira azzal, amit mond, hanem ahogy mondja. Tegnap este az ATV stúdiójában a kamera felé fordult, és kéretlenül szólította meg a magyar szocialistákat. Amit azonban mondott - „Molnár Gyula Bangónétól kapta…..
Magyarország és Lengyelország kismiska ahhoz képest, ami az új olasz vezetés miatt vár az unióra. Szlovákiában valami bűzlik és ha a populisták kerekednek felül, Orbán összekovácsolhatja a visegrádi négyeket. Azért az erős emberek, mint Putyin és Erdogan élete sem fenékig tejfel, sőt. A…..
És Brüsszel adott neki...
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 12:55:28
@chrisred: "Az április választás előtt", azaz ciklus vége.
"4 tárcánál kb. 3000-en kaptak a pénzből, átlagban 300-400 ezer forintot," azaz tényleg nem csak vezetők, mint a szociknál igazad van.
Az egyszeri kifizetést meg tudtommal jutalomnak hívják.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 16:20:47
Két eset van.

Vagy kurva sok pénzt osztanak maguknak és elkúrják, mint azt az MSZP-SZDSZ-es hazaárulók tették.

Vagy kurva sok pénzt osztanak maguknak és nem kúrják el, mint most:
magyaridok.hu/gazdasag/magyarorszag-ot-helyet-lepett-elore-a-versenykepessegi-listan-3127393/
MAGYARORSZÁG ÖT HELYET LÉPETT ELŐRE A VERSENYKÉPESSÉGI LISTÁN

magyartakarek.blog.hu/2018/05/24/ksh_12_4_szazalekkal_nottek_a_keresetek_az_elso_negyedevben
A márciusi 11,3 százalékos növekedéssel együtt 12,4 százalékkal nőttek a keresetek az idei év első negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Ballib vagyok rettegek 2018.05.25 07:52:26
Main Indexes hazugság:

Rendőrök verik a betegeket, ....
index.hu/video/2018/05/24/egeszsegugy_korhaz_tortenetek_01/

Apró probléma, hogy a videón elhangzik 77.000 Ft-ot keresett betegszállítóként. Ami 2006-os bér cirka.
Azaz a napi meglepi 2018-ban: 2006-ban Gyurcsány rendőrsége veri az embereket.
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 21:32:55
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója:

Akkor Fidesz oligarchának fognak az Indexesek hívni, és ha nyersz egy csokisperecet az önkormányzati tombolán, akkor takonygerincű leszel.
Pont.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 22:17:31
@sixx:
És minek minősíted ezt a cikket pl, ahol két régi MSZP-SZDSZ-es motorosra azt hazudja az Index, hogy független kutatók, akik ízekre szednek állításokat ?

index.hu/kulfold/ep/2018/05/23/a_kormany_tudatos_strategiaja_a_tenyek_meghamisitasanak_a_csusztatasnak_es_a_dezinformacio/

---
Ezzel szemben a jelentést összeállító Sargenitini első helyen van Soros által listázott megbízhatónak titulált EP képviselők között:
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

És a 'független' kutatók előéletét ismerve, te okkal hívnád őket takonygerincűnek, ha a titulus oldal függetlenül járna:
888.hu/article-a-feles-kutatokent-futtatja-a-szadeszes-arvakat-
Kínos: 90 oldalas tanulmány készült arról, hogy teszi tönkre az építkezés a Városligetet. Az a Budapest Főváros Önkormányzata rendelte meg, amelyik végigasszisztálta az egész ámokfutást az ötlettől a megvalósításig...
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 17:12:03
Azért valahol röhej, hogy a baloldali hírhamisítók (Index, Hvg, 444, Rtl, ...) ingerküszöbét nem éri el egy ilyen hír:

pestisracok.hu/szazmillios-csalas-es-befolyassal-uzerkedes-sorra-buknak-le-gyurcsany-volt-parttarsanak-buntarsai/
a magukat terrorelhárítóknak kiadó banda vezetője Kőrös Gusztáv, aki korábban a Demokratikus Koalícióban politizált, valamint ő készítette 2014-ben a bajai hamis videót, állítása szerint az MSZP megbízásából. Úgy tudjuk, Kőrös több esetben államtitkárnak adta ki magát. Az elfogásuk után az is kiderült, hogy több személy viselt fekete bevetési ruhát, taktikai mellényt, rajta elöl jelvényszámot imitáló számsor, TEK POLICE, hátul TEK felirattal.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 20:10:54
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Mi a gond ezzel ? A b1 a legutolsó patkány bolsi mocskolódó szar színvonal.
Kicsit jobb csak ettől az Index, de már ott is ennek az okádéknak a szöges ellenkezőjéről lírnak, pedig az is erősen elfogult ellenzéki hírhamisító műhely.

index.hu/urbanista/2018/05/24/hogy_all_most_a_liget-projekt/
PoliPraktika Apropó 2018.05.23 18:23:05
A múlt héten azt hittük, hogy a kormányalakítás lesz a legérdekesebb történés. Tévedtünk...
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 09:32:22
@GIeccsertetű:

A világon mindenhol jobban működik, ha egy ember irányít, mintha 10, akik 12 fele húzzák szét a csapatot.
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 16:24:10
@diszkriminans:

Szerintem Mellárnak a DK-hoz kéne csatlakozni.

Nosztalgiázhatnának Gyurcsánnyal, mikor az MSZMP KB szólt le a vizsgáira, a jelentgetéseiért cserébe, ahogyan arról beszámolt korábban:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
Beleértve magunkat is. ..
Ballib vagyok rettegek 2018.05.24 12:51:40
@hullajelölt88:

Szerencsétlen majom.
Gyurcsány uszított a határontúli honfitársaink ellen és uszít ma is. Ennek az uszításnak az eredményét olvashatod, az agyhalott ballib tetű kollégád írásában:

" Hulljon a férgese: székely román magyar egykutya "
„Mondtam neked, hogy tartsd a szád Kell a francnak az igazság” (Zorán: Mondtam Neked) Lassan egy éve, hogy elbasztam. Egy éve, hogy az egyetem gyakornoki programjával felvettek volna a Délmagyarhoz fizetett gyakornoknak, aztán felvásárolta az Andy Vajna, szép lassan kicsontozta, kibelezte, míg a…..