Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.Léda

7 bejegyzést írt és 1648 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Freelove Új fejlemények! 2019.07.03 00:09:18
  Egy kis friss, a piacvezető cég ( három tag!) írott hírek rovatából! Köszönjük meg az információkat Sásdi Zsoltnak, és a kedves édesanyjának! Miszerint:  PadreEmeritus 2019-06-29 05:50 Morgens!:):):)“A hagymakocka nálunk alap. Nem, nem és nem vagyok hajlandó hagymát pucolni, géppel se…..
dr.ahalan Vacsoravita 2019.06.17 00:30:58
  Erről a hétvégéről nemigen lehet sokat írni, kicsit sűrűbb lett, mint ahogy terveztük. Tudomásul kell venni a kort, nem vagyunk már tacskók. :))) Ilyenkor már tervezek, jó hangulata van a teendőknek, felmászom a galériára, megnézem kell-e új búvárcipő, a tenger mellett ötször annyiba kerül, mint…..
dr.Léda 2019.06.17 08:18:08
@Kálmán Barna Mikorka: Jó reggelt.:) Nem vesztem el, itt vagyok. Igazán most sikerült rendesen pihenni a májusi nonstop meló után. Múlt hét előtt lehúztam Balatonra, ezen a héten anyukámhoz utazunk.
Jó nagyot takarítottam, csak akkor tudok ellazulni, ha előtte átmosom a lakást. Tegnap meg kifejezetten örültem a kiadós esőnek. :)
Éjjel a mennydörgés átment tűzijátékba, nemzethy koncert volt, annak a pár száz embernek csináltak puffogtatást, aki kint volt. :D:D
dr.ahalan Múlhatatlan szerelemmel 2019.06.14 00:09:50
  Imádom hogy végre nyár van, nemsokára mindenki elmendegél nyaralni, bő két hét múlva lezárjuk a negyedévet, és várhatóan kisebb munkáktól eltekintve jöhet két hónap élvezet. :))) Mi is eldöntöttük az irányt, vissza Pulára! Beleszerettünk! :) Mindig is szerettem a népeket arrafelé, kicsi korom…..
dr.Léda 2019.06.15 13:20:39
@dr.ahalan: Ó, ismerős sztori, engem is megkeresett, amikor kipusztította az oldalát. Mondvacsinált indokokkal, adójogi kérdésekkel. Természetesen, miután kitiltott a hülyéje.:D
Iluskánál nyomozta a telefonszámomat, naná, hogy nem kapta meg. Akkor írtam neki, hogy van nálunk adó- és könyvelési tanácsadás az irodában, 20 ezer Ft/óra, ezután már nem volt kérdése.:D:D
dr.Léda 2019.06.15 15:12:32
@Kálmán Barna Mikorka: Esti kirúgás lesz a hámból, bizonyám.:))) Nem kell oda férfi, jól vagyunk mink hímek nélkül is. Agymosás lesz, Életke, fel kell emelnem kicsit az IQ-mat, nagyon mélyen van már itthon. Kicsit óvodában érzem magam, megyek ma felnőttek közé.:D:D
  Végre igazi nyári hétvége volt, három nap, jó sok minden belefért. :))) Kissé nehezményeztem dolgokat, mennyi ideje is nem veszekedtünk már? Utoljára talán a kislakásban, annak sok-sok éve. Semmi izgalom, szeretet, béke, én elkezdem a mondatot, ő befejezi... És fordítva. :))) Valljuk be,…..
dr.Léda 2019.06.13 09:55:36
@Voltam: Pedig megkértük már nem egyszer szépen, koccoljon le rólunk, úgy látszik folyamatos figyelemre vágyik, otthon nincs neki elég.

Más: írok ma Neked gémélt, történés van.:)
dr.Léda 2019.06.13 10:25:50
@Kálmán Barna Mikorka: Vagy a sárga villamos.:D:D
@Voltam: Küldtem levelet, de nem cicist.:)
dr.Léda 2019.06.13 11:16:12
@Voltam: Nokedli is passzol. :) Nálunk most zöldséges csirke a divat, a fiam reformokat vezetett be, de néha felrúgom a konvenciókat, nagyon jó ötletet adtál hozzá.:)
dr.ahalan 1989 2019.06.04 00:19:50
  Végre valamennyire nyári hétvége volt, jó kajákkal, kis csavargással, kis hámból való kirúgással, ahogy ezt megszoktuk. Szeretjük. :))) Persze figyeltük mi történik a Hableánnyal, olvastunk sokat, néztünk filmeket... Na de! :))) A Gábor megvette a Maffiózók mackónadrágban című könyvet, és…..
dr.Léda 2019.06.04 15:36:41
@Kálmán Barna Mikorka: Hot gájsz in prájzon.:D:D Marhácska.:D :D Azért kint rabolt, mert itthon megbízhatatlanok a metrók.:D :D Ott meg csak simán nem jön, mikor üldözik.:D:D:D:D:D
dr.Léda 2019.06.04 21:55:22
@Kálmán Barna Mikorka: Ennyire nem lehetsz hülye, de betudom a rövidtávú emlékezetmemóriádnak a fenti bejegyzést.:)
dr.ahalan Szívás a javából 2019.06.01 00:16:55
  Áldott péntek este, végre minden itthon van, rengeteget mentünk ma, ügyünk akadt szanaszét a fővárosban, honnan jön ez a sok turista? Alig lehet közlekedni a bulinegyedben, minden romkocsma tele. Őrület! :))) Király utca, benéztem a Tűzgyöngybe, most a 0,18-as damil fogyott el, mindig elfogy…..
dr.Léda 2019.06.03 10:40:31
@Kálmán Barna Mikorka: Hihetetlen, ő meg egész évben a kocsija műszaki vizsgájára spórol, hogy ki tudjon menni 'svédbe', séták csakis az újpesti kocsmánál az autóig, nyaralás meg kint a teraszon.:D Hülyegyerek.:D:D
dr.Léda 2019.06.03 10:43:46
@Kálmán Barna Mikorka: Tényleg, akkor Neked kevesebb jut.:) Éjszaka is eszik, mindÉg eszik.:) Sokat nevetek rajta, úgy érzem, mozgásban van az egész lakás, állandó kajagyártás folyik. :)
dr.ahalan Esős nap, tragédiával 2019.05.29 23:58:31
  Olyan szomorú ez az őszi május, egész életemben ez volt a kedvenc hónapom, tele napsütéssel, virággal, piacjárással, szülinapokkal, most meg végig esett. Nagyobb a baj, mint ahogy sejtettük... :( Azért ma se unatkoztam, délelőtt fotóztam, aztán főztem, mostam is, lelakkoztam a bélyeges gyöngyök…..
dr.Léda 2019.05.31 19:26:28
@dr.ahalan: Csak hab a tortán, hogy a "böhöm turistahajó" cég NER érdekeltség. Kimentem ma a Margit hídhoz, mivel ott dolgozom, öt perc séta volt. Háááát, nem jó élmény közvetlen közelről megtapasztalni, hogy még mindig víz alatt vannak azok a szegény, szerencsétlenül járt turisták. Kedd óta, borzalom.

Egy katonai hajó árválkodik ott, nincsenek megfelelő eszközök, hogy kiemeljék a holtakat, a tétlenség magasfoka. szomorú az egész. Akár velünk is megtörténhetett volna ebben a fejetlenségben bárhol, bármikor.
dr.Léda 2019.05.31 19:59:18
@dr.ahalan: Nem, a Margit híd lábánál van egy katonai hajó meg pár gumicsónak.:) Ott, ahol elsüllyedt a kicsi hajó.
dr.Léda 2019.05.31 20:46:23
@dr.ahalan: Tényleg, még csak két napja, totális időzavarban vagyok. Kiütöttek a beszámolók.:)
dr.ahalan Eső, szivárvánnyal 2019.05.25 00:46:19
  Úgy látszik nekem tényleg csak kérnem kell itt a naplómban, és megvalósul! Olyan gyönyörű teljes ívű szivárványt láttunk ma a Lágymányosi híd felett, hogy csak úgy káprázott bele a szemünk! :) Egymás után kettőt! :) Vége a hétnek, délután nekilódultunk, ezer apróságot kellett elintézni, először…..
dr.Léda 2019.05.27 09:37:07
@dr.ahalan: Mindannyian tudjuk, hogy milyen "győzelem" a fideszé. A 444-en van egy video, a romákat hívogatták, hogy a migránsok már a szomszéd faluban vannak. Ennél aljasabb csalást elképzelni sem tudok, szóval, ha levonjuk az ukrán megélhetési szavazókat és az erdélyi bozgorokat is, nagyon nincs meg az az 52%.:)

A Momentumnak én is örülök, a Klára is szimpatikus, összességében jók az eredmények, jobbik és az lmp helyére került, rendben.

Valamikor egy nappal a szavazás előtt ébredtem rá, hogy csak listás ixelés lesz, mindenképpen Tordai Bencére szerettem volna tenni. :D Így állok én május végén szétszórtságilag és agyilag.:D

DK-ra elvből nem szavazok, bár rengeteg jófej politikus van közöttük, személyes ismerősök közül is. De elhangzott régen fletótól egy mondat: "..nem kötelező itt élni, el lehet menni innen.." - ez nálam megbocsájthatatlan bűnök közé tartozik, tudom, már más az összetétel és a szemlélet is, de akkor is.

Izgalmas hét volt és ezután még mi jön az EU-ban.:)
  Azt hiszem nekilátok szimpátia-ékszereket készíteni, szivárvánnyal. Ezt a múlt héten pedertem, apró kristályok vannak rajta. Véletlenül akadtak a kezembe, még valamikor 2013-ban rendeltem őket, és elfelejtettem. Pont egy kiló jött, rengeteg szín, most ezekkel élvezkedem. Jól jöttek ezekben a…..
dr.Léda 2019.05.19 09:48:44
Hányszor és hányszor olvastuk ezt az orbitális tahóságot: "ez csak egy plusz szolgáltatás, el lehet menni", szinte minden törzstagjának ezt írta, ha mertek tőle érdeklődni, vagy csak simán elküldött embereket a búsba. Felnőtt embereket, akiknek soha nem merne a szemébe nézni.
Annak ellenére, hogy közben jól átqrt mindenkit, ripszi-ropszi törölte a fórumot, a falakat, aztán visszaállította, ígért új naplószerkesztőt, hadd ne soroljam azt az ezernyi átb@szást, melyekkel hitegette a tagokat és persze az olvasókat. Mert csendben sokan visszatérhettek megnézni, hol tart a fejlesztési project, ebben biztos vagyok.
Mennyi mindent változtattak, de a suttyóság konstans maradt - bicskanyitogató a vq kommunikációja, egy köszönöm nem sok, annyit nem tud kiköhögni sok éves hűséges tagoknak sem.

Mellesleg megjegyezném, ez a mentalitás, akármilyen tákolmánnyal jelentkeznek, soha nem fog változni. Aki továbbra is aktív felhasználójuk marad, annak számolnia kell a bús p.csába elküldéssel.
Plusz szolgáltatás emlegetésével.. csak tudnám, mihez képest plusz? A semmihez mérve valóban plusz.

Arra azért kíváncsi vagyok, meddig bírja majd szereplő felület nélkül, mert olvasom, megszűnik a naplózás. Hol fog éjjelenként vonyítani és köpködni? :D

Végül, de nem utolsó sorban: Szép napot nektek.:) Megjött az aranyat érő májusi csapadék, nemsokára végzek a zárásokkal és ezután természetesen visszailleszkedem a társadalomba, itt is többet leszek, szokásomhoz híven.:)
dr.Léda 2019.05.19 22:38:41
@Vezek Elek: Ez a nő olyan szinten kretén, hogy már a saját életkorával sincs tisztában, arról nem beszélve, hogy egy kihalt, társkeresőnek nevezett temetőben írogat egyedül maradva egy börtöntöltelékkel. Totál megkattant, beteg elme.:D:D:D
dr.ahalan Borzadj világ! :) 2019.05.11 00:17:35
  Ritkán szoktam mutogatni, de ezt azért muszáj. Száradt tegnap úgyis, ez az esernyőm. Róma, Firenze, Pisa és Velence. Tavaly nyáron vettem az olaszoknál, annyira giccs, annyira borzasztóság, hogy nem tudtam nem elhozni. :))) Megbámulják, megkérdezik. ::))) Ma pihenős napom volt, Gábor elvitte a…..
dr.Léda 2019.05.12 10:20:36
@dr.ahalan: Le kéne már venni a google-ról, csak égetik magukat.:D Az a fránya statisztika, ugye...:D
  Valamelyik este retró plakátokat nézegettem, és találtam is elképesztőeket! Befektetési tanács... Tényleg! A Diana üvege betétes? És egyáltalán! Léteznek még betétes üvegek? :)))  Hétvége elmúlt, eseménytelenül. Az eső aztán ma is szakadt, Gábormama örül neki. Aranyat ér. :))) Ma náluk…..
dr.Léda 2019.05.08 20:00:43
@Kálmán Barna Mikorka: De jó Neked....nálunk még szerelik az elektromos hálózatot, de a fullnet már dróton dzsal, az egyik lényeg megvan.:)
dr.Léda 2019.05.08 21:20:20
@Vezek Elek: Megjelenik valaki új és 5 perc múlva már tapad rá a vén csótány és beugat neki.:D
Nem is értem, miből gondolja, hogy mindenki vele szeretne társalogni.:D
dr.ahalan Aha a rasszizmus ellen... 2019.05.04 00:34:59
  És péntek megint. Nagy bevásárlás, mégis be kellett mennünk a Tesco-ba, csak ott kapható AZ a felmosó, az a vízkőoldó, az a fertőtlenítő, az a pzs. Nem volt jó bemenni. :( És a számla! Atyavilág! Olyan gyorsasággal mennek fel az árak, hogy csak pillogok! Elszabadult az infláció, ahogy tudni…..
dr.Léda 2019.05.06 12:55:14
@Voltam: Nem unja még a javítgatást? Hihetetlenül egyszerű és unalmas ez a nő, nem érti, hogyha valamit hígfosásig tolnak, egy idő után eléggé taszítóvá válik. Őszintén bevallom, egyre ritkábban olvasom őket, pont ezért, engem rettenetesen untat az egysíkú böfögés.
Tényleg nem kell csodálkozni, miért is pusztult le a játszóterük.:)
  Az én ünnepem egy jó nyalásban csúcsosodott ki, megnyitott a kedvenc fagyisom, télen pizzaszeletet árult nagy szomorúan, de most megint lehet nála tobzódni! :)  Gyerekkoromban nagyon szerettem a majálist, ötödikes voltam amikor visszaköltöztünk Bajára, attól kezdve évekig mindig ugyanaz volt a…..
dr.Léda 2019.05.03 09:48:19
@dr.ahalan: Tolja az egybites fityiszesek ócska dumáját. :) Nem csoda, hogy kihalt az a szemétdomb.:)

A vicsorra meg hogy rászólt a vq, hogy ne politizáljon. :D
Az az igazság, hogy fáradt vagyok. Olyan vacak volt végig az idő, annyira nem szerettem! :((( A bolhapiacon szinte nem is volt senki, üresek voltak a sorok, nem csak az idő okán, nagyon felemelték a helypénzt, ezt is felzabálta valami fideszes, ment a morgás, vevő és eladó egyaránt mondta, szidta…..
dr.Léda 2019.04.30 21:36:30
@Vezek Elek: Nyalják egymás nemiszervét rendesen.:D Nem lehet már tudni, melyik a nő, melyik a férfi.:D Picike identitászavar mindkettőnél jelen van.:D
  Hogy én mennyire szeretem a péntek estéket! Minden munka készen van, bevásároltunk, telepakoltuk a hűtőt, jöhet a hétvége. Menni is szeretnék, de sok-sok ékszert is szeretnék pederni, főzni is akarok, sütni is... Majd az időjárás eldönti. :))) És a büszkeség oka? Az ötletet voltaképpen Voltam…..
dr.Léda 2019.04.29 20:04:25
@dr.ahalan: Ohpardon, mintha azt olvastam volna, valami nyelvtanár. :D Az igazat megvallva, mostanában is átugrom a róla szóló részeket. Engem nagyon untat, borzasztóan unalmas.
dr.Léda 2019.04.29 21:22:57
@dr.ahalan: Rólam naplót írt nem egyszer, hogy minél többen olvassák, a nem is tudom, melyik kamujával, arctalanul.:D Azt sem tudtam, hogy a világon van a kis netbeteg.:D
  Sűrűre szabott lett ez a hét a négynapos ünnep okán, de már kifelé haladok a feladatokból, még a fotózást is sikerült lezavarnom... Igaz, elég kevés ékszer készült. :)))  Szegény Gábor rosszabbul járt, nem csak rengeteg munka tornyosult össze, de még a fogorvosunk is gyökérkezelte. Az én Gáborom…..
dr.Léda 2019.04.26 19:47:07
@Kálmán Barna Mikorka: Pont ez a kretén reklamál, aki még a díszpinty adótartozását is kitette? Fényképeket, lakcímeket, privát adatokat. A nógrádi FBI meg a Tóth Zsuzsi tolta neki az információkat.:D
dr.Léda 2019.04.26 20:01:55
@Kálmán Barna Mikorka: Csakis fekete AC/DC-s póló jöhet szóba. Mindörökké AC/DC.:)
  Ezt a kancsókát szombaton fotóztam, a világ egyik legbizarrabb növénye, most láttam életemben először élőben ilyet. Talán a Palmitos Parkban találkoztam vele, csak akkor még nem érdekelt. :))) Húsevő, de más módon, mint a Vénusz légycsapója. :) Szóval a húsvétnak annyi, jöhetnek a megszokott…..
dr.ahalan Avada kedavra! 2019.04.20 00:34:29
  Imádom ezt a hosszú ünnepet, és majd ezzel a rengeteg vastag kajával is megbirkózunk valahogy. :)))  Ha csütörtök, akkor Horrorka. Csajos délután, ebédre sütöttünk egy kis tarját, aztán csak csacsogtunk, meg röhögős videókat néztünk a neten. A nyuszi pont azt hozta nekem, amit már úgyis vennem…..
dr.ahalan Panasz a kására 2019.04.18 00:20:50
  Ez azért durva hét lett, felírtam miket akarok elvégezni, de ezer más dolog jött közbe. Mindenesetre a parasztsonka, a csodavölgyi tojás a hűtőben, ma este minden mást megvettünk, rákanyarodhatunk holnap az ünnepre. :))) Tervbe vettem, hogy rendbe teszem a kásagyöngyöket. Hát... Ez rábacás!…..
dr.Léda 2019.04.18 10:31:31
@Kálmán Barna Mikorka: Egy másik sziget lesz a helyén, aznap lesz a fecskék költözése is. :) Mozgalmas korszakot élünk.:) De így szép.:)
dr.Léda 2019.04.18 10:48:20
@Kálmán Barna Mikorka: Addig is pácupi.:) Kellemes pénzköltést.
dr.Léda 2019.04.18 20:39:59
@dr.ahalan: Piacorientáció felmérés, szavazás ötfős oldalon.:D:D Halok megfele.:D:D Kopaszcsótány szavazata kettőt ér a kamus lapos miatt??:D:D
  Szokásos kellemes hétvége után hosszú hétfő, korán keltünk, Gábor elrohant dolgára, én vártam a biztosítós embert a beázás miatt, jött pontosan, fotózott, felmért, majd utalnak. :) Lerohantam bevásálni a húsvéti ajándékok egy részét, meg beugrottam trafikba, ide, oda... Gyors ebéd, aztán munka.…..
dr.Léda 2019.04.16 21:33:12
@dr.ahalan: Mi máson csámcsognának? Való életük nulla. Hobbijuk nulla. Érdeklődési körük semmi a freen kívül. Családjuk nagyívben kerüli ezeket az energiavámpírokat.:)
dr.Léda 2019.04.17 23:36:58
@SurpriseBarbie: Kicsit mintha ideges lenne az öreg kopasz pávián amott. Talán rosszat szóltál?? Mi fájhat ennyire?:D:D
  Pénteki jó érzések, Gábor már alszik, sokat ment ma, gondolom edzett is, aztán délután mentünk hadtápot beszerezni, meg még ezer helyre. :))) Persze ma is elfelejtettem ebédelni, le is buktam, úgyhogy irány a Burger King, kaptam egy mentes menüt... Mikor nő már be a fejed lágya Takács Bálint? Ne…..
dr.Léda 2019.04.14 22:41:15
@Voltam: Nohát, vicsorbanya lelépett? Lemaradtam az eseményről.:) Fel sem tűnik, ha a háromból valamelyik nem ír.:D Igaz, kéthetente olvasom őket.:DD
dr.ahalan És annak színe kék! 2019.04.10 23:54:31
  Megint eltelt két nap, munka is akadt egy kevéske, egyébiránt nagy élvezettel pedergetem a köveimet, ez a heti kedvenc, különleges achát medállal, lápisszal, hematittal, howlittal és sárkányacháttal. (Kit nézel hülyének retek? Az csak gagyi műanyag! :)))) ) Ma fotóztam, főztem, házat tartottam,…..
dr.Léda 2019.04.11 21:58:49
@dr.ahalan: Az a nő egy beteg provokátor.
dr.Léda 2019.04.12 13:50:13
@Kálmán Barna Mikorka: Neked is megártott a sok meggymárka, amint látom.:D