Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avogadro00

0 bejegyzést írt és 359 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
Ákos próbált előzékeny lenni egy szirénázó mentőautóval szemben, de úgy tűnik a mentős nem egészen úgy gondolta ennek megoldását, ahogy azt levélírónk szerette volna kivitelezni. Vajon a sztori alapján kinek van igaza? Mi a helyes viselkedés ilyen helyzetben? Eddig abban a…..
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
Dim olyat látott, amit én még nem, ha csúnya baleset lett volna belőle, simán megérne egy Darwin-díj jelölést is akár. Azt már megszoktuk, hogy sokan kézből telefonálnak, annyira, hogy már fel sem háborodunk igazán egy-egy ilyen eset láttán. De hogy valaki vezetés közben…..
avogadro00 2009.02.24 17:58:48
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
hiper 80% magyar termék? 2009.02.20 13:12:00
A hét "hiperhíre" kétségkívül az a készülő etikai kódex volt, mely szerint "az élelmiszer-kiskereskedelemben legkésőbb június 30-ától az értékesített áruk 80 százaléka magyar eredetű lesz". A hiperek többsége üdvözölte a lépést, s tartani kívánja…..
avogadro00 2009.02.20 20:49:47
avogadro00 2009.02.20 20:51:05
Mesesajt című retró rovatunkban a rendszerváltás előtti évtizedek vicces dolgait szoktuk előásni, természetesen a médiával kapcsolatban. Most viszont viszaugrunk vagy hetven évet, 1933-ba, amikor még a rádiós reggeli torna is nemzetmentő cselekedetnek számított. A Tévétornára…..
avogadro00 2009.02.19 23:03:58
Tisztel, MÁV-START! 2009. 01. 20.-án utaztam Budapestről Debrecenbe. Eredetileg a Nyugat pályaudvarról 18:23-kor induló InterCityvel szerettem volna jönni. Amikor kiértem a pályaudvarra (3/4 6 körül), az a látvány fogadott, hogy az összes Kőbánya-Kispest felől érkező vonathoz el…..
Tiltakozó levelet vittek a Magyar Kerékpárosklub és a Critical Mass tagjai a minisztériumokba. A két bringás társaság az uniós források átcsoportosítása ellen akar fellépni.A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség február elején jelentette be drasztikusan csökkenteni tervezi a…..
Ellentétben azzal, amit Hétköznapi autós írt, főhősunk, az autóvezetés oktató valószínűleg pontosan tudta, hogy szabályos-e amit csinált, legfeljebb azzal nem volt teljesen tisztában, hogy mekkora tapló. Mindenesetre nem kifejezetten tekinthetjük az alább olvashatóakat…..
avogadro00 2009.02.17 15:20:28
autózz! Lincshangulat a villamoson 2009.02.16 16:32:00
A kapucnis küldte a lenti jelenet írásos és képi illusztrációját, sajnos ez sem most fordul elő először, sőt, annak idején pont ez volt az a téma, ami kapcsán az RTL Klub stábja a mi véleményünket is kikérte még tavaly. A jelenség ezek szerint minden igyekezet (?)…..
Mikolt szerette volna melepni az öccsét egy wellness hétvégével, ám a telefonon ajánlott Panoráma Wellness Apartman Hotel nem várt meglepetéseket tartogatott: a kedvezményhez kötelező előadás is járt volna, amit sajnos ezt először elfelejtettek megemlíteni.A vizsgaidőszak…..
Bucsi megszívta, mint oly sokan, akik írnak nekünk. Egy előzékeny furgonos maga elé engedte, ám azzal a lendülettel egy kevéssé figyelmes polgártárs ki is lökte onnan. Hozzátok fordul segítségért, ilyenkor ki a hunyó és mit tehet az igazának bebizonyítása érdekében?A minap…..
Vác felé is megjelennek hétvégén a Stadler Flirtjei Határidő előtt megérkezett a második 30 darabos Flirt-rendelés első két járműve a MÁV-hoz. A svájci Stadler több mint két hónappal az eredeti határidő előtt szállított. A Kötött pálya információ szerint a 30. (vagy…..
A délelőtti fejet kocsihoz baszkodós, leköpködős, lincselős revans után jöjjön egy sokkal könnyedebb, már-már megmosolyogtató szösszenet, amit Péter minden különösebb bő lére eresztett leírástól mentesen küldött el nekünk. Valószínűleg a rossz helyre parkoló BMW tulaj…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
Újra és újra előkerül a téma, hogy sok autós fittyet hány a zebrára és főként az ott ácsingozó - esetenként már zebrán baktató - gyalogokra, és nem egyszer csak a puhatestűek életösztönén múlik, hogy nem történik nagyobb baj, az anyázást leszámítva. Akik pedig kétség…..
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
avogadro00 2009.01.19 14:54:27
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
Vastagbőr A rokkant guminő 2009.01.16 15:10:00
Gyerekek, ebben a sztoriban benne van egész Magyarország..."Medveczky Ilona, a képek tanúsága szerint rokkantigazolvánnyal közlekedik, noha büszke arra, hogy 68 évesen milyen jól tartja magát. Karácsony előtt például létráról díszítette az udvarán álló fenyőfát, a…..
Munkahelyi (T)error Maga meleg? 2009.01.15 00:46:00
Üdv Kedves Látogatók! Még mindig az ágyat nyomom és már kezd tele lenni a hócipőm az egésszel...Ma egy olyan kis sztori kerül közlésre, amelyhez fogható eddig nem érkezett hozzánk.  Olvasónk megdöbbentő levele csak itt, csak most, csak Nektek:Helló Mindenki! Arra gondoltam,…..
avogadro00 2009.01.15 12:09:37
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
avogadro00 2009.01.15 11:31:09