Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EA

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos a bronzérem megszerzése  2012.04.21. 10:53 F. Kapus  ..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Viktor in Rotterdam A környék 2011.09.12 00:53:00
A környék ahol lakom alapvetően egy kifejezetten menő tavas/családi házas/nagypolgári lakásos lakónegyed, és egy lepukkant vasúti pályaudvar és tartozékai határán fekszik, szerencsére a határ boldogabbik felén. A két városrész közötti különbség időnként különös…..
EA 2011.09.17 03:57:46
Finnország vagy Svédország? 2011.05.15. 11:03 F.Kapus..
Az utolsó hogyvolt csapatmunka szüleménye, amit Llew kollégával közösen követtünk el. Asgardékhoz tartunk éppen az Odüsszeiával, kedvenc szürke nudistáink 9 év után úgy döntöttek, hogy részt vehetünk egy ottalvós bulin. Persze a meghívás igazi okáról nem tudunk semmit, ami…..
EA 2010.10.25 11:16:44
Nagy este a mai, Jimmy és Chloe eljegyzését ünnepli Smallville apraja és nagyja, meg egy seregnyi idegen ember, akiket még sosem láttunk. A bárpultnál Lois már alaposan felöntött a garatra, szerinte, mivel józanul sokkal kiállhatatlanabb, Clark szerint viszont mert féltékeny, amiért…..
A mellébeszélés ideje lejárt, az egyenes kieséses szakasz következik a németországi világbajnokságon. 16.15-kor Finnország–Csehország és Svédország–Dánia, 20.15-kor Oroszország–Kanada és Svájc–Németország negyeddöntők lesznek. A győztesek az…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
EA 2010.04.22 16:19:10
@canadien: Ez jól hangzik. Vajon kell asztalt/helyet foglalni előre, vagy el fogunk férni, ha mondjuk 4-5en megyünk?
Köszi
EA 2010.04.23 11:58:13
@YNWA: Mi szerintem elmegyünk west balkánba, hátha ott nagyobb lesz a hangulat, és kisebb a dohányfüst, mint az egyébként igen kedvelt martosban...
Viszont tartok tőle hogy west balkánban se lesz egyszerű helyhez jutni, egyre többen csekkolnak be... :)
A csapat arca attól függ, hogy milyen az aktuális ellenfelünk, mondta videósainknak Ted Sator. A magyar szövetségi kapitány szerint hihetetlenül sokat segítenek a válogatott szurkolói. Hajtás alatt nemcsak az interjút mutatjuk meg, hanem saját benyomásainkat is összegezzük kétszer…..
A meccsre koncentrálunk, a pezsgőnek utána is lesz ideje lehűlni, mondja Ladányi Balázs szokásos beharangozó videónkon. A Fehérvár csütörtök este zsinórban nyolcadszor lehet bajnok. Ehhez az Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban kell vernie a Dab.Doclert a finálé negyedik…..
B-oldal TOP40 koncertalbum 2010.03.07 07:20:00
A Planet Radio hallgatói megszavazták a legjobb koncertalbumokat, abból is egész pontosan 40-et helyeztek a toplistára. A lenti felsorolás alapján tulajdonképpen ez nem is a TOP40 koncertalbum EVÖR, hanem inkább egy rockzenei koncert toplista, abból is a klasszikus fajta. Rock'n'roll és…..
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
Jönnek az első szuperrangadók az olimpiai jégkorongtornán. Mindhárom csoportban az első hely a tét a mai játéknapon, és hogy legyen egy kanyar is a dologban, a B jelűben a cseh–orosz rangadó vesztese a második pozíció helyett a harmadikban találhatja magát. Ez csak akkor…..
Jégkorong Hoki egy keréken 2010.01.15 09:33:00
Igyekszünk beszámolni kedvenc sportágunkhoz hasonló egyéb, akár mégoly különös tevékenységekről is. Mindeddig a szánkóhokival, a bandyvel, az inline-nal, az asztali hokival, legvégül pedig – elég régen – a hokilabdával foglalkoztunk. Ezúttal egykerekű szerkezeten…..
A szezon leggyengébb teljesítményét sikerült bemutatnunk Ljubljanában, értékelte csapata keddi vereségét Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője szerint gyáltalán nem az történt a pályán, amit a szakvezetés szeretett volna, nagy egyéni hibákból gólpasszokat adtunk az…..
Emlékeztek még a Damn Birdsre? 2007 egyik legjobb játéka volt, elsőrangú disztroj, amiben egy szobor állt bosszút az őt letojó madarakon. Most itt a folytatás, ami az alapokat tekintve nem sokat változott, csak pár új fegyver, madár és hátterek kerültek be a programba. Ezt elnézve…..
EA 2010.01.06 11:55:14
@Hooshee: Milyen taktikával?
A klagenfurti hibákat a mérkőzés előtti mítingen beszéljük meg a játékosokkal, mondta Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot kedden a Jesenice ellen. Nehéz kiszámítani, hogy mit játszik majd ellenfelünk. Mindkét…..
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..
Jó mérkőzést játszottunk Klagenfurtban, azt az egy nagy hibát követtük el, hogy az első harmadban kidolgozott sok helyzetünket nem lőttük be, értékelte a pénteki eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. Kóger Dániel az első harmadban megsérült, 8-10 napot ki…..
Csütörtök kora délutáni információk alapján a döntő negyedik mérkőzése előtt az orvos játékra alkalmasnak találta Jan Zlocha térdét, és Berta Ákos is terhelhetőnek érzi derekát. Így a hazaiak szakvezetője döntéskényszerbe került, merthogy a Zlochát helyettesítő…..
Nehéz helyzetbe került az UTE. Jan Zlocha biztos nem játszhat Székesfehérváron kedd este, és Berta szereplése is kérdéses. A harci kedv viszont töretlen. A fehérváriak maximális erőbedobásra készülnek, többet akarnak, mint eddig. Ha mindkét oldal tartja az ígéretét, ismét…..
Este megkezdődnek a magyar bajnokság elődöntői. Fejér megyei a Fejér megyeivel, negyedik kerületi a negyedik kerületivel harcol a döntőért. Mától erőltetett menetben, két nap mérkőzés, egy nap pihenő ritmusban folynak tovább a felsőház küzdelmei.A Megyeri úton este hatkor…..
Az RTL sorozatoffenzívájának köszönhetően megint lesz egy rakás új hogyvolt kiadó, máris lehet jelentkezni rájuk. Gazdát keres tehát a Fringe, a Mentalist, a Damages, a Standoff, a Life on Mars (USA), és a Sons of Anarchy, de ha valaki bevállalja a két CSI-gyermeket (Miami és NY),…..
Felkészülten, jól játszottunk az Olimpija Ljubljana ellen az első harmadban, több gólt is lőhettünk volna, vágott bele Énekes Lajos, az Alba Volán edzője a vasárnapi mérkőzés értékelésébe. Majd rögvest a kedd esti EBEL-meccs tárgyalására tért át."A második húsz…..
Ha megkérdezném, kit tartotok a legreménytelenebb esetnek az összes kocka közül, mi lenne rá a válasz? Valószínűleg Sheldon. Ez pedig nem igaz, hisz ha végiggondoljuk Rajesh Koothrapali eléggé előkelő helyezést érne el, valószínűleg Dr. Coopert is megelőzve. Pláne ezek után.…..