Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekkszuáliszaklató

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
Az ITV-n nemrég feltámasztott, és Jeremy Clarkson műsorvezetőre (ő az, ugye, akit azért rúgott ki a BBC a Top Gear című műsorból, mer szájba vágott egy producert, amikor nem volt meleg kaja a cateringben) bízott klasszikus vetélkedőben egy tök ártatlannak tűnő kérdést tettek fel az egyik…..
szekkszuáliszaklató 2018.03.26 23:04:46
szekkszuáliszaklató 2018.03.27 13:41:56
@erkölcsi hulla: termeszetesen ugy ertetem, hogy meg ujjaztam csajokat, akik elelveztek, es utanna konyorogtek, hogy ismeteljuk.
Teljesen mindegy, ki nyeri a választásokat, legfeljebb egy erős kétharmad adhatja vissza Orbán önbizalmát -- átmenetileg. (De emlékszünk, néhány hónapja még a háromnegyed is bőven képben volt, ám erre már senki sem számít egyik oldalon sem.) Az utóbbi hetek Fidesz-körüli, a miniszterelnök személyére…..
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..