Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Lux

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyannyira katasztrófális frizurával végződött naiv ügyfél kuponos melírozása az Oktogon üzletház Csillaghaj Fodrászatában, azonnal újabb beavatkozást igényelt, mert a helyszínen nem akarták korrigálni. Második hajműtétje már jobban sikerült, igaz az ambuláns fodrászat…..
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Ferenc Lux 2018.10.30 18:17:58
Ferenc Lux 2018.10.30 18:19:38
@telkoe: Egy Embernek az szúrt volna szemet, hogy miért kellene egy pici gyereket egyedül hagyni? A faszkalap, akinek az a munkája, hogy futár, nem tud egy liftbe beszállni??
Tegnap beleszaladtam egy tesztbe, ami a nemi identitásokra és a szexuális orientáció változataira épült. 12 kérdésből 11-re sikerült helyesen válaszolnom, de nem azért, mert tudtam a jó választ, hanem azért, mert a másik kettőt ki tudtam zárni vagy jól tippeltem.Az emberi identitások egyre szélesedő…..
Ferenc Lux 2018.08.29 16:02:11
@csakférfi: Aztán undorod mitől van?? A sok melegpornó? Kell neked homikkal foglalkoznod? Kötelező? Látens buzi vagy, mint legtöbb ilyen gyűlölködő szerencsétlen majom.
Ferenc Lux 2018.08.29 16:06:25
@sterimar: Ja. Az egészséges az volt, amikor a részeg bányász hazament, azt jól megbaszta az asszonyt, függetlenül attól, a csaj akarta-e. A túlnépesedés pont attól van, hogy korlátolt MAJMOK ráerőltetik magukat a nőkre, mindenkinek ugyanabban az elmebörtönben kell élnie az elmaradott országokban! Milyen érdekes, hogy ahol semmibe veszik a nőket, ugyanott a melegeket is utálják. Miért is? Az egyenlő kapcsolatnak a gondolata a borzasztó? Vagy a nőiesség az undorító?
Kertkonyha Rántott hús (vegán) 2014.06.22 19:59:47
Íme, egy rántott hús, amiben nincs se hús, se tojás: azaz vegán. Nagyon egyszerű és nagyon hagyományos, viszont semmi koleszterin és állati eredetű összetevők. Süssünk hozzá krumplit, de krumplipürével is nagyon finom. Hozzávalók 3-4 személyre: Tovább....