Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghery88

62 bejegyzést írt és 658 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AZ AKARATI FOLYAMAT  33. § Az emberi lényeknek (feltehetően biológiai alapú) szükségük van valamire, amit „akarati folyamatnak” fogunk nevezni, és ami szoros kapcsolatban van a hatalomvággyal (amelyet széles körben elismernek), de nem teljesen ugyanazt jelenti. Az akarati…..
Balátaim, lómaiak! Eljött az idő, hogy leszüreteljem az elmúlt hónapok során befektetett nem túl kemény munka édes gyümölcsét. Az alábbi meghívót kaptam a minap: július negyedikén hivatalos ceremónia keretében fogják átadni nekem a Vörös Mellényt. (Ez azt jelenti, hogy mostmáraztántényleg minden…..
Ghery88 2013.06.29 23:03:04
Először is szögezzük le alapvetésként, hogy éjjel 1-kor hazafelé tartva az immár kellemesen kihalt és kellemesen hűvös Dohában Bob Marley-t hallgatni kerékpározás közben páratlanul nagyszerű dolog...
Ghery88 2013.04.29 15:58:02
@T1GRIS: Ezt a kört megspórolhattad volna pl. így: "Ám legyen, ne mondd, hogy nem teszek meg neked semmit - a díjazásomról majd később.
[magyarított szöveg]"

Na mindegy, inkább sokadszorra is meghallgatom a Vasember 3 soundtrackjéről az utolsó számot.

Egyébként a reggae személy szerint nagyon nem tud lekötni, hiába szól állandóan a kisebbik öcs felől. :)
Ezt nem hiszitek el! Ezt én sem hittem el! Ezt úgysem hiszitek el!(Várjatok, megmosom az arcom és lenyugszom kicsit.)Szóval, EZT NEM HISZITEK EL!!! Mielőtt belekezdenék, szeretném megkérni az 1990 után születetteket, hogy legyenek kedvesek, hagyják abba az olvasást, és osszanak inkább meg pár…..
Kemények vagytok? Gonoszok vagytok? Mik vagytok?Egy játék, amit régóta vártunk. És nemcsak azért, mert jó pár évig fejlesztgették (hivatalosan 2001-ben kezdtek rajta dolgozni!), hanem mert A bolygó neve: halál után az alien-rajongók nagy hányada zárta szívébe az ott nemcsak statisztaszerepet játszó…..
Ghery88 2013.03.14 13:31:42
@Monty H.: A Planetside 2 egy MMOFPS, amiben három frakció öli egymást folyamatosan, szerverenként (egyelőre) három kontinensen. Egy kontinensen egyszerre 2000 játékos lehet gyalogosan, gépesítve, vagy a levegőben. Elég hangulatos tud lenni, még ütközeteken kívül is. :)

www.youtube.com/watch?v=WNheb0rlvgY
Ahogy túlélőkből és túlélési helyzetekből, úgy felszerelési tárgyakból is akadnak legendásak – ilyen például a már bemutatott ALICE-hátizsák, de ilyen a most sorra kerülő Bergen (vagy Bergan) is, mely nemcsak az SAS – és úgy általában a brit haderő –, hanem e blog…..
Ismét William K. Black egy cikkét hoztam, ami hosszú ugyan, de tanulságos. Nagyon sok mindent meg lehet érteni vagy sejteni a világgazdaság mozgatórugóinak működéséről, ha veszitek a fáradtságot és elolvassátok a cikket, és nem mellesleg azonosultok az író véleményével.…..
Monty blogja SOROZAT: Angyalbőrben 2012.04.03 00:41:00
„Nincsen baj, csak az, hogy nincs hajam!” A rendszerváltás éveinek egyik népszerű sorozata volt a katonaéletet - az eredeti szándék szerint bizonyára - népszerűsítő széria, mely több klasszikus (Usztics Mátyás, Bárdi György, Végvári Tamás) és számos később beérő színészarcot (Mészáros Zoltán vagy…..
A vadon szava blog betöltötte 2. évét, lássuk, mire jutottunk ebben az esztendőben. Cikkeink száma 15-el gyarapodott, ami számszerűleg ugyan nem sok, megírni viszont annál több idő volt. (Mellesleg jópár cikk van már magas készültségi állapotban, csak kéne egy kis idő a…..
Ghery88 2012.04.04 19:46:57
      Mert nincs új a nap alatt…  Bárki, aki akár számítógépen, akár a klasszikus „szabálykönyv-dobókocka” módon kipróbálta a fantasy szerepjátékokat, hamar rájött, mennyire fontos, kellőképpen felszerelje hősét, hogy annak a…..
Akik eddig figyelemmel olvasgatták, nézegették az amerikai háborús plakátokról szóló minisorozatot, feltűnhetett, hogy eddig csak a legfontosabb haderőnem plakátjai hiányoznak. Úgy van, a U.S. Army, vagyis az amerikai szárazföldi csapatok posztereiből következik most egy…..
Rossz kedve van? A hangulata rosszabb, mint egy süllyedő tengeralattjáró? Majd’ szétrobban a feje a gőznyomástól? Merő atomkatasztrófának érzi az életét? Legszívesebben a föld alá menekülne?  Ne keseregjen! Mi tudjuk a megoldást! Mi visszaadjuk szárnyait!  …..
Ghery88 2011.12.31 14:40:57
Duke Nukem épp nem ért rá. Chuck Norris sem. Maradt Nantz őrmester és szakasza… Hollywoodi körökben a jelek szerint kötelező néhány évente elővenni az UFO-invázió témáját, de ha azt nem is, akkor valamit, ami legalább nyomokban hasonlít ahhoz (lásd Cloverfield), esetleg…..
Ghery88 2011.11.18 08:56:53
@Monty H.: De komolyan, ez az egész egy kb. két órás kampány volt, jól látható pályákkal és a végén a kötelező tarts ki x percig, hogy: legyen nagy bumm/megjöjjön a lovasság/lelépjetek/elmeneküljön a... Állítólag az Asylum verziója szórakoztatóbb, majd utána nézek:)
„Az én háborúm csak a maga életével együtt érhet véget.” – Price százados Fotelhuszári pályafutásom talán legjobban várt játéka érkezett meg a napokban – ami nagy szó, ha figyelembe vesszük, hogy milyen lelkesedéssel vártam már az előzményt, a Modern Warfare 2-t is, épp két évvel ezelőtt. Idén…..
Ghery88 2011.11.18 08:53:15
@Monty H.: Most kezdjem a keleti parti inváziótól? Vagy, amikor a németek pánikolnak, hogy jönnek az oroszok, de a lengyeleknek egy szavuk sem volt ellene?:) És szegény Szappan is állandóan megszívja:P
Monty blogja FILM: Fegyvernepper 2011.10.10 00:55:00
„Azt hiszem, Lenin nem egészen erre gondolt, mikor a vagyon újrafelosztásáról beszélt…” Nem könnyű a dolga annak, aki egyszerre akar erkölcsileg tanulságos, ugyanakkor elejétől a végéig szórakoztató filmet készíteni. Mivel azonban a világ tele van abszurd és…..
Monty blogja FILM: Dobermann 2011.10.17 00:35:00
Vigyázz, a kutya harap! Francia akció-krimiből még nem láttam túl sokat, bár tény, hogy akad egy pár, mind a vígjátéki (Taxi-sorozat), mind a realisztikusabb (Bíbor folyók) vonalon. A három főszereplő okán azonban felfigyeltem erre a címre… Dobermann (Vincent Cassel)…..
A csodafegyver nyomában A Battlefield-sorozat neve leginkább a multis játékosokban kelthet kellemes érzéseket. A Bad Company 2 reklámkampányában azonban fontos szerep jutott annak a részletnek, hogy ehhez a programhoz bizony készül majd egyszemélyes hadjárat is, sőt nem is…..
Majd egy évvel ezelőtt ajánlottuk először Molnibalage vendégszerzőnk és törzsolvasónk légi hadviselésről szóló dolgozatának első részét azok számára, akik például a Discovery Channel® kisfilmjeinél kicsit jobban szeretnének elmélyedni a témában. Nos, az amúgy sem egy…..
Az 51-es körzetről szóló poszt után volt egy szavazógép. Ebben bárki szabadon szavazhatott úgy, hogy nem kellett tartania a FBI-tól vagy a CIA-tól, sőt, még a Szalai-kommandótól sem. A szavazás eredményeként kiderült, hogy az olvasótábor alapvetően három nagy részre bontható. 30% szerint nincs itt…..
Ghery88 2011.07.28 17:08:16
@storm: Ne ellenkezz, az!:D

Hazai cuccokról lesz valami? Volt szerencsém egy beszámolóhoz a Debrecen alá telepített részecskegyorsítóról, tuti, hogy vannak még jobbak is:)
Mivel egyik kedves olvasónk meglepett minket egy friss beszámolóval, nomeg amiért társaságunk két tagja idén újra nekigyürkőzött a Százasnak, elkészült a kinizsis beszámolók újabb darabja. Ghery írását különösen a túrára most készülő kollégáknak ajánljuk figyelmébe, mivel jól példázza, hogy miféle…..
Ghery88 2011.07.19 01:37:06
Ghery88 2011.07.19 13:53:34
@Csetneki Sanyi: Kösz a biztatást, én is így gondolom, csak legyen rá időm az utolsó vizsgaidőszak alatt:)
Volt egyszer egy vadnyugat, egy polgárháború és két fivér… A vadnyugati témájú játékok már 20-30 évvel ezelőtt népszerűek voltak (emlékszik például valaki még a Highnoon nevű C-64-es programra?), ezzel szemben sosem készült belőlük túl sok. Az FPS-jelleg térhódításával persze adódott a lehetőség,…..
Ma ismét új szerzőt köszönhetünk a Lemilen. Super 64 mai előadásának témája a hidegháború egy kevésbé ismert, de magyar vonatkozásokkal is bőven felszerelt hírszerzési eseménysora lesz. Az egyedi stílusú írásban minden megvan, amire csak vágyhatunk: szó lesz atom-aknákról, szovjetekről,…..
Ghery88 2011.07.07 12:57:20
Létezhet-e jobb túra a Kinizsi Százasnál? Örömmel jelentjük be az első vendég-cikket blogunk történetében. Egyik kedves olvasónk, akit nevezzünk mondjuk FerRaRónak, itt, a Vadon szava hasábjain kívánja közzétenni exkluzív beszámolóját egy valóban nem mindennapi…..
2001. szeptember 11-én Amerikának egy új fenyegetéssel kellett szembenéznie. Most kivételesen nem a repülőgépekről és a WTC-ről van szó, hanem azokról a borítékokról, melyekben a küldemény szövegét fehér porral is nyomatékosították. 22 ártatlan alkalmazott halt meg az…..
Monty blogja FILM: Kelly hősei 2011.06.10 03:38:00
A hazáért és az aranyért Két évvel ezelőtt, amikor a 65. évforduló kapcsán sorra vettem a normandiai csatával kapcsolatos filmeket is, valahogy kimaradt ez a darab, bár a történet már nem a francia partoknál játszódik, hanem immár elég közel a német határhoz. A klasszikus…..