Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskatv

93 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma lőttem a XIII. kerületben: Már messziről is látszik, hogy vannak itt érdekes dolgok. Nézzük csak közelről: Igazi kánaán, nemigaz? Ami ezzel a bajom, hogy akkor most a Facebook meg a Twitter támogatja Szanyit? Vagy ezek is pártok, akiknek a nevében indul? Meg mi az a…..
Sok macskatulaj átélte már kedvencének elvesztését. Ha már idős volt, az is kegyetlen érzés, de a fiatal állatka elpusztulása pótolhatatlan hiány. Ezt persze csak az tudja, aki igazi társként, családtagként kezelte életében a cicáját. Van, aki később új kisállattal…..
Elviszlek Japánba 2009.04.20 22:05:38
.myForm td, input, select, textarea, checkbox { font-family: tahoma; font-size: 12px; } .required { color: red; } *  Your email address: *  Preferred…..
Macska TV Blog Macskás Viki 2009.04.03 00:35:00
  HALLOTTAD????Macskás Viki lebukott!Egy zuginterjúban kikérdezték és mindent kiderítettek róla, ami fontos. Ki ez a Macskás Viki? Ki látta? Ki ismeri?Macskás Viki, a macskaceleb!Az első magyar macskamédia főszerkesztőjeként korrupciógyanúba is keveredett: állítólag egy…..
Amellett, hogy az állatvédelem ügye mellett maximálisan kiállunk, mégis, szót kell ejtenünk az interneten terjedő rémhírekről is, melyekkel egyébként elhivatott, de megtévesztett állatvédők körbespammelik az iwiw-et és rengeteg postaládát. Mi a valóságtartalma a…..
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..
 Elindult ám az első macska tv-s adás!!!  ..
 Szerelmes verseket találtunk macskákkal és egyéb cuki állatokkal vegyítve... mindjárt itt a Valentin-nap, lehet készülni! ..
Macska TV Blog Macskarácsony 2008.12.25 11:30:13
Karácsony első napja van, köszönt és minden jót kíván egy csíz a csupasz körtefán.   Karácsony második napja van, köszönt és minden jót kíván két gerle és egy csíz a csupasz körtefán.   Karácsony harmadik napja van, köszönt és minden jót kíván…..
 Macskarácsony 2008Karácsonyi díszpofozó és szaloncukorszaggató verseny!  Macskarácsony - miért ne?!Miért ne lehetne a macskáknak is Karácsonya? - ezzel a mottóval rendezzük meg első Macskarácsonyunkat, kizárólag a cicák részére!A verseny célja megtalálni…..
Mindig szerettem a párizsi kávéházak, bisztrók, kisvendéglők (brasserie-k) elé kiülni. Az ember csak ül és bámészkodik. Ott kavarog a Saint-Germain-des-Pres vagy a körút forgalma, nagy a jövés-menés, s egy kávé vagy egy pohár vörösbor (most mindenütt az újbort hirdetik…..
Miért ne lehetne a macskáknak is Karácsonya? - ezzel a mottóval rendezzük meg első Macskarácsonyunkat, kizárólag a cicák részére! A verseny célja megtalálni azokat a bajnokokat, akik a legjobban tudnak díszt pofozni, karácsonyfát zíbolni, illetve szaloncukrot szaggatni. Egyszóval…..
 December 6-7-ig reggel 10-18 óráig ismét macskakiállítás a Camponában! Az alkalom már csak azért is különleges, mert a macskeszeket egyenesen a Mikulás hozza - azt persze nem tudni, hogy tényleg az Északi-sarkról-e, igazi rénszarvas szánnal.Ami azonban biztos, hogy 6 éves…..
Az unalmas irodai hétfő reggeleknek vége! A Macska TV küldetése, hogy akkor is lehessen macskázni, amikor épp nincs a közelben macska! Mostantól összeszedjük a legjobb macskás játékokat, hogy gyorsabban teljenek a téli szürke órák. Vigyázat! Hangot levenni! Első négy…..
Oszt gyün ami gyün' GObama 2008.11.05 05:41:00
Hölgyeim és Uraim, tessék feljegyezni a mai napot. Az Amerikai Egyesült Államok történelmében először választanak meg a végreahajtó hatalom fejének egy színesbőrű férfit. Ha a demokraták igazán nagyot akarnak robbantani, Oprah-t kellett volna indítsák. Talán legközelebb.…..
Mandiner blog Egy nagy győzelem 2008.11.05 08:15:00
 Nem csak hype volt, Barack Obama tényleg megnyerte. Bár szerkesztőségünk többsége nem rá szavazott volna, azt el kell ismerni, hogy hatalmas győzelmet aratott, gratulálunk neki!  Két éve még így nézett volna ki a McCain-Obama meccs a felmérések szerint:  Igen,…..
Ami nem azt bizonyítja, hogy amerikában csökken a rasszizmus, csupán azt jelzi, hogy több a spanyol, ázsiai, feka az államokban mint az w.a.s.p. (white anglo saxon protestant) "A szavazás napján végzett közvélemény-kutatások szerint sok csoport bizalmát elnyerte Barack Obama, de…..
    A Macska TV ezúton szeretné gratulációját kifejezni a Barack Obama kampányában résztvevő macskáknak! Ezek a négylábúak időt és energiát nem spórolva agitálták gazdijaikat, hogy szavazzanak a demokrata elnökjelöltre. A képek tanúsága szerint mindent…..
Macska TV Blog 12 ország macskái 2008.11.04 12:34:13
A Macska TV természetesen ott volt a Camponában tartott, Felis Hungarica által szervezett macskakiállításon. Cukibbnál cukibb cicák a videóban!!! ..
Nem világválság! Halloween és vérmacskák!!! Kellemes Halloween-t mindenkinek!..
Leo kutya az életét adta volna a kiscicákért Világválság ide vagy oda, egy kiskutya akkor is hősként viselkedett! Újabb bizonyíték a kutya-macska barátságra! Négy kiscicáért kockáztatta…..
 Világválság van, ráadásul még a macskáink is tépik egymást? Hogyan kezeljük a macska-agressziót?Figyelem! Nincsenek rossz macskák, csak alultájékozott gazdik!Csak kis lépésekben! A túl sok hirtelen jött szabály még összezavarhatja neveletlen/félrenevelt macskánkat.…..
Japánban akkora válság van, hogy a költséghatékonyság miatt egy macskát tettek meg állomásfőnöknek!!!   Vajon melyik vasúti állomásfőnök képes puszta jelenlétével 10%-kal megnövelni a vasút bevételét? Melyik állomásfőnökről írnak képeskönyvet, amelyből nemzeti…..
Világválság idején a legjobb nyugtatószer cuki macskák nézegetése - például nálunk, a Macska TV-n... :-)  ..