Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuledenes

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
szuledenes 2012.03.23 18:23:18
@wannabe_biker: Egy dologra biztosan emlékszem.Annak idején az osztrák Dorotheum Árverezőház vámosok előtt is ismert,jellegzetes számláit szinte egyetlen egy esetben sem fogadták el a vámhivatalban,gyakran a számlaérték 3-4-szeresét vették alapul a fizetendő vám kiszabásához.Fellebbezéseimet minden esetben elutasították.
Idejekorán beszélnünk kell a témáról, mert az Astra beindításáról szóló cikk kapcsán érdekes információt kaptunk egy olvasótól. A sztori izgalmas, úgyhogy csapjunk bele. Mai cikkünk blogposztja...
Elképesztő, de nem értik. Egyiket sem. Pont azok, akiknek értenie kéne. Határozott hiszti van a robogórendszám felvetéséből egyeseknél, talán pont azért, mert még nem lopták el a robogójukat. Nehéz a szövegértelmezés, tudom, de néha bele kellene gondolni, kinek jó a…..
Mekkora dicsőség lenne, ha lábon hazajönne — a Rozi megvásárlását követő héten végig ez járt az eszemben. Pár másodpercre végül is beindult, a fék remekül működött, kormányozni lehetett; nem igaz, hogy nem lehet megoldani valahogy. Már Szegedről hazafelé azon…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
2011. április 14. 12.00–14.00, Velodrom Millenáris, Budapest --- Jövő csütörtökön vegyen ki szabadságot! Jelentsen beteget! Lógjon el a tanításról, keressen helyettest – érjen rá valahogy! És kérje ki a gyereket is az iskolából, mert olyasmi történik majd itt,…..
  Az előző poszt megjelenésének estéjén egy furcsa, kopogó zajra lettem figyelmes hazafelé, mikor Mike Patton ordította a memóriakártyáról, hogy Don't look at me, I'am ugly in the morning. Remek szám, de sajnos ez a zaj nem illett oda. Félreálltam, és beindult a heti…..
szuledenes 2010.10.24 21:14:08
@Sabc: "Az lett a megállapodás,hogy én megveszem a tankot,Péter meg leszereli nekem az árát"
Előző hozzászolásom megirásakor ezt a zárómondatot vettem figyelembe a történet végén.
Ugy értékeltem,hogy a szerelő ezáltal tartozik egy uj tank árával,mely az árakat ismerve sok tizezer Ft.
Elnézést,ha félreértettem valamit,amugy jobban örültem volna ,igy a nap végén,ha Bende Tibor ad magyarázatot az esetleges félreértésekre.
Miután a Török utcában leszakadt a kipufogóm, lassan, alacsony fordulaton hazamentem vele. Már amennyire a Budakeszi út engedi az alacsony fordulatot egy ilyen öregecske autónál, mint ez a BMW 518i. Bőgött, mint a szamár, gázelvételre és motorfékre meg durrogott, tehát az egyetlen…..
szuledenes 2010.05.23 12:33:11
@tükörfúró: tükörfúró: Nem értem a felindultságodat! Én csak annyit bátorkodtam megjegyezni,hogy egy délután javitásra leadott gépkocsit nem a legnagyobb öröm még aznapra elvállalni,pontosan a nem várt események felmerülése végett.
Azt pedig,hogy mennyire nyereséges egy-egy öreg autó tisztességes szerelése a szétszedés kapcsán folyamatosan előkerülő egyéb hibák tükrében,azt a fantáziádra bizom.
szuledenes 2010.05.23 12:53:51
@tükörfúró: Félreértesz engem!Természetesen semmi "gondom" nincsen az esetleges menetjavitással. Abban talán egyetérthetünk,ha eközben melletted áll az autó türelmetlen tulajdonosa,aki "csak" egy olajcserére hozta az autót,percenként megkérdezi,mikor lesz már kész,ingerülten telefonálgat a füled hallatára,hogy nem tud elszabadulni a mühelyből,az némileg nyugtalanitó.
Amugy örülök neki,mennyire univerzális vagy és minden müszaki problémádat magad oldod meg,ez ugy látom nem kevés öntudatra ébreszt.
Ez általában az a hiba, amire lehet készülni. Mert többnyire extra zajjal jár, mellesleg meg szól előre a kipufogós, a futóműves, még a szomszéd fekete macskája is leszokik átmenetileg arról, hogy befeküdjön a kocsink alá, mert még ő is érzi – baj lesz ebből. Le fog szakadni…..
Ami pedig el akar porladni, azt hagyni kell, hadd porladjon. Másnál. Ha nem egy Ferrarilamborghini, akkor lesz még olyan jobb is.És így az, ami megmarad, előbb-utóbb tényleg többet is ér. Már ha valakinek számít a befektetés is, és nem csak a pénzszórás egy zseniális…..