Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejesirasbalynok

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az élet napos oldala 2008.06.24 07:00:00
Buzi meleg van, amiről mindjárt eszébe jut a tájékozott állampolgárnak a globális felmelegedés. Az egy nagyon csúnya, rossz dolog, utáljuk. A multik… meg a corporationök, azok csinálják ezt, őket kell szidni, amikor a madarasteszkóba menet átkozódva, prüszkölve…..
Kristófot megbüntették, Kristóf cinikus. Szereti ezt a város, mert jók az utak, olcsó a benzin és ha kiírja hogy rossz volt az automata, a parkolóőr megértő és nem büntet. Azért a levél végére egy platós IFA és a tetlegesség is előkerül. Jó nekem itt. Úgy érzem…..
Rémes, rettenetes, mégcsak ki sem jön rendesen a szóvicc, penetráns borzalom, gratulálunk hozzá, a megoldás kísérletképpen kattintás után tárul fel, hadd törjétek kicsit a fejeteket.Ingfarktus. Nem viccelek, ez a megoldás...
hejesirasbalynok 2008.06.24 07:42:36
A klasszikus kérdés kistelepülési változatára egyelőre nem tudjuk a választ. Történt ugyanis, hogy a galgagyörki sajnálatos eseményeket több forrásból próbáltuk megérteni, de elvesztünk a részletekben. Ugyan nem csak a magyar médiát sújtja a párhuzamos narratívák átka, de…..
hejesirasbalynok 2008.06.23 15:31:38
A "mással még sosem történ ilyen probléma" az egyik leghergelőbb kifogás egy szolgáltatótól, mert és akkor mi van. Virgács bankkártyájáról kétszer emelte le a fuvar összegét a taxitársaság, akik szerint a bank visszaigazoló sms-ei sem biztos, hogy valódiak. Kedves…..
hejesirasbalynok 2008.06.23 09:16:26
Su_n · firkak.blog.hu/ 2008.06.23. 06:16:14
Ezért kell kp-val fizetni. BP bankos kártyánál sem kell pin feltétlenül. De ez igazából a bolti automata beállításától függ. Igazából így jobban lehet lopott kártyával fizetni. Szóval PIN kódot kéne kéretni (szép volt tudom), de azt meg a sok ember elfelejti pedig nem nehéz megjegyezni én is tudom fejből. **** Na ugye nem nehéz ez.

NEm könnyebb, a boltosnak ugyanis meg kell győződnie, hogy Te vagy a tulajdonosa a használt kártyának, más kérdés, hogy szarnak rá, pedig ha baj van, akkor a bank helytáll helyetted és behajtja azon a boltoson, akinél fizettél, ő ugyanis aláírja az ottmaradó példányt.
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Na most vonzza a mágnes a gyufát vagy sem? Könnyed kísérlet ultrarövid videóba csomagolva vizsgaidőszak hajnalára. Mágnes az egész világ. Egy kisgyerek órákig el tud játszani egy darab mágnessel meg egy vasdarabbal, iránytűvel vagy épp a szülei bankkártyájával. Azt, hogy a…..
Szertár Szentivánéji álmos 2008.06.20 14:32:00
Bár a következő Szertárig még négyet kell aludni, de aki nem bírja ki addig kísérletek nélkül, annak is van megoldás. Egy kis szombati programajánló: A Múzeumok Éjszakáján nyitva lesz a Csodák Palotája is, Korán „Vákuumréteg” Péter barátommal meg a Millenáris…..
hejesirasbalynok 2008.06.20 15:06:49
Szertár Kérdések, válaszok 2008.05.02 11:32:00
Lassan két hónapja töltöttem fel az első adást.Még szorít ugyan a gyerekcipő, de úgy érzem, elég sok emailt/hozzászólást kaptam már ahhoz, hogy szemezgessek belőlük.Itt van tehát néhány gyakoribb kérdés, illetve a rájuk adott válaszok. Jó olvasgatást, szép hétvégét!..
Szertár Rajzolj hangot a falra! 2008.03.12 08:00:00
A lézer jó dolog. Meg érdekes. Meg most már nem is olyan drága. Ha pedig így van, akkor lehet vele szórakozni otthon. Például hangot lehet vele rajzolni a falra. Adott egy rövid PVC-cső (helyettesíthető vécépapír-gurigával is), egy vékony gumikesztyű (helyettesíthető más…..
Gondolkodtam, legyen-e veszélyes(nek tűnő) trükk a Szertárban. Lesz. Van. Vasárnap az egyik előadást ezzel a trükkel kezdtem a Csodák Palotájában. Sokaknak elakadt a lélegzete, volt, akinek a döbbenet ült ki az arcára. Én meg úgy éreztem, hogy tíz másodperc alatt sikerült…..
A pénzmosás nem is olyan rossz dolog. Annyi ember összefogdossa a bankjegyet, mire a pénztárcákban landol... De van, hogy a hagyományos pénzmosás nem elég. Fertőtleníteni is kell, hogy megszabaduljunk a sok bacitól, ami hozzátapad. Ja, és nem véletlen, hogy illik alaposan kezet…..
Szertár Robbantás közterületen 2008.04.16 00:00:00
Olyanokat robbantottunk, hogy még a rendőrség is kijött. Nem aprózzuk el a fizikát! Sokan terjesztenek ismeretet Európában, ami nagyon jó dolog. Az, hogy ezek a - többnyire - fiatalok összejönnek egy konferenciára, hogy tapasztalatot cseréljenek, még jobb dolog. Az, hogy a…..
Igen, ez ő: a nagy Karl Lagerfeld. Egy billboardon. Láthatósági mellényben.A szlogen: "Sárga, ronda, semmihez sem passzol, de megmentheti az életed!"Via The Cut ..
autózz! Árral szemben 2008.06.19 12:49:00
Na lehet találgatni mit látunk a képen, illetve hogyan sikerült ennyire eltéveszteni  Trabantos kollégánknak a manővert. Mindenesetre már korábban is foglalkoztunk a Győrben található soksávos körforgalmakkal és még mindig sokakat megzavar ez a forgalmi szituáció. Kérdés,…..
hejesirasbalynok 2008.06.20 11:10:16
Rocko- · autobuzik.blog.hu/ 2008.06.20. 10:27:50

honnan tudod hogy a kézifék be volt húzva?

és azt, hogy sebességben volt?

Ettől függetlenül szerintem ez a trabantpakolás csak Urban legend.
Talán akkor fel sem fogta, de az egyik legfelelőtlenebb mondatát mondta 2006 nyarán Gyurcsány Ferenc: "El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni, majd mi elleszünk a nyugdíjasokkal." (az ominózus videó erre) Romániában ilyen, és ehhez…..
hejesirasbalynok 2008.06.20 11:01:38
Prophet · nemigazorszag.blog.hu 2008.06.17. 02:24:21

worluk már javasolt hasonlót, le is tépték érte a fejét.
Nyilván azok, akik elbuknának a beugrón.
hejesirasbalynok 2008.06.20 11:06:03
rivera · wordpress.com 2008.06.18. 08:21:09

kell találni más munkát vagy bele kell törődni, hogy életed 5%-át értelmetlenül dugóban töltöd el.

Nézzük meg, hogy írja le a Galgagyörkön történteket Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója és a Magyar Távirati Iroda, az ország első számú hírforrása, melynek tudósításait minden hazai médium használja (eleve érdekes, hogy egy MTI hír hogy lehet tele az "úgy…..
A Frakk az egyik legemlékezetesebb rajzfilmsorozat a magyar mesék közül, és ezt nem csak az eltalált és jól megrajzolt karaktereknek, a nyugdíjas házaspárnak, vagyis Károly bácsinak és Irma néninek, és a két lusta, "pákosztos macskával" állandóan harcban álló…..
Íme eddigi történetünk betűméretre legnagyobb backdoor kommunikációs üzenete. Zitbug fotózta munka közben Tatán, el sem merjük képzelni, mi lehet a melója. Madár a jelek szerint tényleg eléggé elmaradhatott a közös költséggel, dehát mindig sejtettük, hogy Fritz Sdunek mester…..
Asdf vette észre teljesen véletlenül, amit Áronka már egy számla hátulján talált meg: a UPC ismét árat emelt, ezúttal a papíralapú számla kerül 96 forintba. A Homár kérdése a szokásos: ha ennyire aggódnak az esőerdőkért, miért nem lehet automatikusan átállni mindenkinél…..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
autózz! Álrendőr akcióban 2008.06.18 10:02:00
Vannak a nagyon határozott emberek, a közlekedésben is, akik a vélt vagy valós sérelmeiket úgy szeretnék rendezni, hogy kiszállnak az út közepén az autójukból és odamennek a másikhoz arcoskodni. T3raYon egy ilyennel futott össze, a hatás kedvéért az illetőnek még kamu…..
 Megérkezett a Kormányszóvivői Iroda válasza a mi és mennyi kérdésekre (a tegnapi tenderkiírás után). Csak erős idegzetű olvasóinknak! A honlapok teljes költsége mintegy 200 millió forint, ebből a szerverek és az adattároló egységek ára bruttó 80 millió forint. Ehhez a…..