Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyitott szem

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, elég trágár ez a cím, Bocsánat, de nem tudtam jobbat ennél. Arra a felismerésre jutottam, hogy van egy csomó ember, aki nem elég okos vagy nem bízik önmagában, és az az egyetlen általa használt élet-stratégia, hogy keres magának valami nálánál nagyobb hatalmú embert és az ő árnyékában él. Ez…..
Sok idő után ez az első bejegyzésem. Nem is igazán tudom, akarok-e blogolni, és hogy egyáltalán olvassa-e valaki ezeket a gondolatokat. Mondjuk, kicsit olyan, mintha naplót kezdenék írni, amit soha nem csináltam. Olvasom a véleményeket és hallgatom a híreket, és a magukat okosnak tartókat. Hogy…..
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Nyitott szem 2019.01.11 19:16:38
@Ez a név már foglalt!:
Már miért tankolnál automatikusan pályázás előtt? Én elég sokat autózom, mivel üzletkötő vagyok, és nem megyek mindig tankolni azelőtt, ha felmegyek a pályára. Csak akkor, ha például üres a tank.. de ha több, mint félig van, akkor biztosan nem megyek kútra, mert például nem esik útba.
Józan ész Első bejegyzés 2018.01.01 16:13:44
Sokáig vömődtem azon, hogy kell-e nekem blog. És ha kell, akkor milyen legyen, miről szóljon. Legyen-e egy kiemelt téma, vagy legyen változatos. Végül arra jutottam, hogy időnként kiírom magamból, ami bosszant vagy amit arra érdemesnek tartok, és várom, hogy ki tesz hozzá, ki próbál meg elvenni…..