Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T2006

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hír: mégis rengeteg pénz van az oktatásra. Másképpen hogyan futná olyan pedagógiai szakmai rendezvényre, amit rögtön húsz alkalommal kell megtartani egymás után két héten belül? ..
Nyilván a lakásod felújítását senki nem tilthatja meg – a te tulajdonod, jogod van kedved szerint alakítani. Ahogy az is egyértelmű, hogy nem tehetsz azt, akkor és úgy, amit csak akarsz – hiszen a felújítással mások életébe is belenyúlsz. Egy klíma kültéri egysége elcsúfíthatja az egész homlokzatot,…..
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
Stílusficam Tökalsó 2016.10.06 09:11:00
  Úgy gondolná az ember, hogy az alap, hogy valaki nem mutogatja az alsóneműjét a köznépnek.. kivéve persze, ha intim viszonyban él valakivel, kialakulóban van valami, vagy „az egyik nagyon akarja, a másik meg épp nagyon menekül” típusú sztoriról van szó.. (jó persze vannak…..
lánylétedre Túl vagyok rajta 18+ 2016.07.06 15:22:18
„ Milyen ritkán látom a világot hajnali ötkor” – próbálta magát együgyű gondolatokkal józanon tartani Kata, miközben fura, jóleső cinizmussal konstatálta, hogy az este emlékei mennyire szürreálisnak tűnnek a lichthof közbevetésével halványszürke konyhában. Vérében még keringett a pár órával korábban…..
Lelkizóna Izzik az ágy! 2018.08.01 05:57:00
Itt a nyár és ilyenkor nem ritka, hogy napközben 30 fok fölé melegszik a hőmérséklet, amit sokan nehezen viselnek, de ami mindenkit megterhel, azok a forró éjszakák. Izzik az ágyunk, csatakosan forgolódunk, nem jön álom a szemünkre… Miért lehetetlen pihenni ilyen melegben? Miért nehéz jól aludni…..
A szexualitás egészen kisgyermekkortól foglalkoztat minket, azonban a pubertáskor kezdetekor tudatosan is elkezdünk érdeklődni a szex iránt – manapság már nem számít kirívó esetnek, ha egy középiskolás szexuális életet él, azonban az egyre fiatalabb korban történő…..
T2006 2016.05.09 17:33:13
@Intimitás Gourmet: "Annyira egyszerű ez, nem kell álszentnek lenni." Így kellene lennie! De azt, hogy mennyire nem így van, jól példázza az, hogy a Lifenetwork csatornán futó "Szexiskola" című, tizenévesekkel felvett és NEKIK szóló felvilágosító műsor Magyarországon szigorúan este 10 után, 18-as karikával megy! Ez az mellett, hogy idióta, még nagyon álszent is! De ide tartozik az is, hogy a 17 éves az óvszert megveheti a boltban, de pl. a síkosítót nem!
Jelen pillanatban fűhöz-fához kapkodnak, de hitükben mégis megrendíthetetlennek tűnnek Borbély József, saját magát kormányzónak, magyar és világkirálynak kinevezett egykori asztalos követői. A szektajeleket mutató és a hatályos törvényeket sem ismerő Apostoli Magyar Királyság hívei nem csupán a…..
T2006 2016.05.08 20:29:48
@exterminador: Mert bár nem szép dolog, de legalább vicces! :)
PopKult Multikulti Halloween 2013.10.31 14:45:46
Ha szeretjük, ha nem, ha akarjuk, ha nem, a Halloween már nálunk is kezdi beerőltetni magát a kultúrkörbe. „Ez is olyan hülye amerika szarság, mint a valentin-nap”, és hasonló divatos utálatok miatt gondoltam, hogy felgöngyölíthetnénk ezt a történetet, mert ez egy európai…..
T2006 2013.11.01 13:53:23
@tesz-vesz: Normál középiskolai osztályban nincs több idegennyelv óra mint magyar óra. Nem mindenki angolt tanul. Miért ne tanulhatna pl. angol órán más népek kultúrájáról, szokásairól. Ez a diákok látókörét szélesíti, nem pedig "magyartalanítja" őket. Amíg a helyi, nemzeti szokások, hagyományok mellé -és nem helyett- épül be egy más szokás, ünnep, stb. addig nincs vele semmi probléma. Sok ilyen van. Ha valaki elolvassa ezt, vagy más ezzel a témával foglalkozó cikket láthatja, hogy nem USA majmolás, hanem keresztény, európai gyökerű nagyon régi szokásról van szó! Legfőképp pedig nem helyettesíti a Mindenszentek és a halottak napját, legfeljebb kiegészíti azt!
T2006 2013.11.02 19:14:05
@tesz-vesz: Nem tudom tényekkel miért jó vitatkozni de tessék: szakközépiskola 9. évfolyam magyar: 10 óra/hét, idegen nyelv: 8óra/hét; szakközépiskola 10. évfolyam magyar: 9 óra/hét, idegen nyelv: 6óra/hét; szakközépiskola 11. évfolyam magyar: 9 óra/hét, idegen nyelv: 6 óra/hét; szakközépiskola 12. évfolyam magyar: 8 óra/hét, idegen nyelv: 8óra/hét; Tehát több?!
Valamennyire értek hozzá.
Egyébként nem vagyok vak! Sőt olvasni is tudok! A halottak napja, Mindenszentek és Halloween nem egy napon van. Tehát aki CSAK a Halloweent választja (nem hiszem, hogy sok ilyen lenne) az nem a Mindenszentek és nem a halottak napja helyett választja, hanem egyébként sem "ünnepelné" azokat. Szerintem azok túlnyomó többsége, akik valamilyen formában ünneplik a Halloweent, másnap ugyanúgy kimennek a temetőbe, visznek koszorút, gyújtanak egy gyertyát vagy mécsest a halottaik emlékére. És ez így van jól!

Egyébként a cikk utolsó bekezdésével tudok teljesen azonosulni:
"Az, hogy nálunk mi a hagyomány: mindenki ismeri: Mindenszentek éjszakáján megemlékezünk halottainkról, az üdvözült lelkekről, elhunyt hívőkről. Könyörgünk rokonainkért, hogy minél hamarabb a mennybe kerülhessenek. Gyönyörű alkalom ez arra, hogy mindenki meggyújtson egy gyertyát halottai tiszteletére, így estére a temetők soha nem látott éjszakai fényárban úsznak. Mindent kísérteties árnyak vigyáznak.

Szóval „ünnepeljen” mindenki, ahogy akar: gyújtson gyertyát, faragjon tököt, öltözzön vámpírnak, vagy menjen moziba. Mások vagyunk, és így szép a világ.'
..
T2006 2013.10.15 20:13:51
@sportautomania: Retkes lábból csak kettő van! Az nem olyan sok! :)
A képek letölthetők eredeti méretben innen!..
T2006 2013.10.11 19:22:44
@Kukiság: Nem tudom ki az a barom aki kitalálta, hogy a a szeméremajkak alakja, mérete megváltozik a sok szextől?! De azt tudom ki az a sötét aki ezt gondolkodás nélkül szajkózza!
Négy ember kétévnyi munkájába, és összesen 250 ezer angol fontba került az első fogyasztható, szintetikus húsból készült hamburger. Nagy áttörést jelent, hogy a massza íze már hasonlít a húséra, az állagán azonban még dolgozni kell. A találmány akár alapjaiban is…..
T2006 2013.08.15 20:02:02
@Bambano: Ha nem tartunk húscélú állatot, akkor a számuk közelít a nullához, tehát nem kell semminek lebomlania + nem kell az óriási termőterületeket takarmányok termesztésére fordítani. Egyébként egy a műhúst aki kitalálta!
T2006 2013.08.15 21:22:25
@Bambano: A hangsúly azon van, hogy NEM takarmányt, hanem egyéb kultúrnövényt. Bár nem értek igazán a témához, de kb arra gondolok, hogy ha ezeken a földeken más termelünk akkor nem kell az eredeti földterület korlátaitól szenvedni: kevés a hektáronkénti termés, nem jut minden embernek >> GNO, hogy jobb legyen a hozam. Tudom jobb, olcsóbb... egy adott területről minél nagyobb hozamot betakarítani. Az ember telhetetlen.
Hétfőn este 20 óra környékén több helyen is használhatatlanná vált a T-Mobile mobilnete - a probléma a stickes, az okostelefonos és a táblagépes mobilnet esetén is fennállt. A rend 21 óra környékén helyreállt, az ok feltehetőleg a 4G-s hálózatfejlesztés volt, az ügyfeleket…..
Ha még nem lenne elég a szülőknek az előrehozott tankönyv kifizetés meg a szokásos iskolakezdési macera, az illetékes minisztérium köznevelési kisokossal tetézi a helyzetet így, augusztus első napjaiban – Tanévkezdő EMMInens címmel. A minisztérium saját kérdéseire…..
Akár hátra is dőlhetnék, mert a kommentek kiegyenlítik egymást. Nem kéne rájuk válaszolni, amit ugyanis az egyik hozzászóló kérdez tőlem, arra a másik felel - és néha egész szakszerűen. Van viszont egy ellentmondás, amely éppen a kommentekből bontakozik ki.   Akik…..
T2006 2013.07.27 14:01:31
@Paul Summers: OFF Tudom csak poén, de a kép igen csak PS. Szerintem az összes árnyék különböző irányú megvilágítást mutat! :) Azért nem rossz!
ON
Elvileg a média hatóság a saját bevételiből képzett x összegű keretet, hogy abból segítse a rászorulókat. Ez így rendben is van. Arra leszek kíváncsi, hány szegény honfitársunk fog a bulvárműsorok kamerái előtt jajgatni, hogy hát neki erről senki sem szólt!
Miley Cyrus is csatlakozott Marc Jacobs divatháza által elindított kampányhoz, mely a bőrünk védelemére hívja fel a figyelmet. Naomi Campbell, Heidi Klum és Victoria Beckham után az énekesnő is meztelenül állt kamerák elé, az ott készült fotókat pedig pólóra nyomtatva…..
T2006 2013.07.26 20:35:36
A kormányzati rongyrágyázásnak nincsenek határai. A NB2 Keleti-csoportjából feljutott Mezőkövesd ugyanis 400 millió forintot kap a költségvetés tartalékaiból. Mostanra eljutottunk oda, hogy már nem is használják a tao támogatási rendszerét arra, hogy az adófizetők pénzén…..
..
T2006 2013.07.21 13:30:57
Szőke hajú lányok Magdalene 2013.07.21 07:34:00
..
T2006 2013.07.21 13:29:58