Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ganesh (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Elcsípett pillanatok 2007.03.07 12:13:00
Lehet, hogy van aki még emlékszik VV-Ágicára, ő volt az egyik legidegesítőbb RTL-villalakó. A pár perces hírnevet a mai napig lovagolja a Viva tévén. Persze az igényes televíziózás jegyében, egy betelefonálós játékot vezet. Örömmel látjuk, hogy a…..
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Azt sugallni, hogy az ember terméke annyira értékes, hogy hét lakat alatt kel őrizni a fogukat rá fenő bűnözők elől, régi trükk. Az persze nem árt, ha a szóban forgó termékről legalább egy kicsit is elhihető, hogy azt tényleg el akarja lopni valaki. El nem tudjuk képzelni, hogy…..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
ganesh (törölt) 2007.01.16 12:16:12
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..
Subba Szolgálati közlemény 2007.01.12 17:01:45
Aki még egyszer beküldi a Subbának a cukivagyok.hu honlapot, az számítson retorziókra...
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
A Subba már korábban is kiállt az érdekes ízlésű szexuális kisebbségek mellett, mivel őszintén hisszük, hogy a sok és különböző dugás nem csak az egyén, hanem a Nemzet javára is válik. Ezért is ajánljuk jó szívvel most szombatra a "hatalmas és a maga nemében teljesen…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..
A Youtube-ra felkerülő Szomszédok részleteket nem lehet megunni. Arra viszont nem emlékeztünk, hogy Jutkának ennyire mocskos a szája...
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..
Amióta jótét lelkek elkezdték az interneten megosztani a Szomszédok legendás darabjait, naponta bukkan fel egy újabb gyöngyszem. Ezúttal a szocialista speciális effektusokra szeretnénk felhívni a figyelmet, egészen pontosan a videó 14. másodpercére...
Vegye meg valaki ezt a két nagyfülű törpesünt, nagyon jó vételnek tűnnek. Kicsik is, szúrnak is, nagy is a fülük és persze mind a kettő SZUPERCUKI...
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
ganesh (törölt) 2006.12.05 18:03:48