Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beta wilson

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy érzem, ideje végre megszólalnom a Csendes Többség nevében is, mert egyre fokozottabb aggodalommal figyeljük a Balaton körül kialakult állapotokat - holott megint két-hárompólusúvá vált a közvélekedés a szokásos szekértáborok és egyszerű üzeneteik mentén, 0 eredeti, saját gondolattal.…..
Nosza, felcihelődtünk a kiscsaláddal, két gyerkőc, és a kis feleségem, az asszony - na akkor hát tegyünk Urunk és Parancsolónk akarata szerint, és nézzük meg, hogy mit tud a Magyar Tenger! Fogtunk minden cókmókot, motyót és cúgehőrt, azt ereszd! Abból indultunk ki, hogy mi egy átlagos család…..
Az elmúlt napokban, hetekben felgyorsultak az események, bevezették a határzárat, a "majdnem saturól" kiderült, hogy bizony a fémpofák szorosan összezártak, majd egyből el is kezdek résnyire nyílni, elindult a személyes találkozáson alapuló oktatás és sajnos bizony elindult a járványgörbe is…..
beta wilson 2020.09.10 07:51:59
@Exploiter:

Mesélj azokról az összefüggésekről...
Kemtrél van benne? Bőr alá ültetett mikrocsip? Esetleg laposföld? 5G, alusapka?
beta wilson 2020.09.10 07:54:28
@flydomi:

"Hat nem egy csodaszep elmebeteg arja kevert ez a magyar???"

Te vagy rá a példa.
Meglehetősen banálisan hangzik, hogy azért létezik ez a blog, mert itt lehetőségem van leírni a véleményemet. Többnyire könyvekről írok ugyan, de ezekben az ajánlókban rendre benne vannak a világról alkotott gondolataim is. És valahol bízom benne, hogy aki elolvassa ezeket, annak hozzá tudtam tenni…..
beta wilson 2020.07.31 14:56:41
lol
Szeptembert váró Belső-Erzsébetvárosi lakók, gyászmenetelő vendéglátósok. A csendrendelet ellen demonstrálnának az elégedetlen vendéglátósok, illetve azok közül is leginkább a külföldi buliturizmusra utóbbi években rátelepülő szolgáltatók...
beta wilson 2020.07.08 19:44:27
@Punxsutawney Mormota:

"Erzsébetvárosban újra max 400 ezer forint körüli ingatlanárak lesznek 2 éven belül."

Semmi gond, ha újra normális lesz a környék, senkinek nem kell elmenekülnie onnan, tökmindegy mik a négyzetméterárak.
Új videót, egy karanténklipet hozott ki tegnap a Kiscsillag, mely a néhány hete megjelent Tompa Kések Nem szégyellem című dalához készült, Lovasi András pedig néhány nap múlva 45 perces akusztikus streamkoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál keretében. Részletek a folytatásban. ..
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Kedvenc új-zélandi rendezőnk idén a nácikból csinált viccet, ehhez ott volt neki segítségül Scarlett Johansson és Sam Rockwell is, Taika Waititi pedig magát Hitlert alakította, hogy keserédesen meséljen nekünk olyan lerágott, de mégis fontos témákról, mint az elfogadás és a szeretet...
A kommunista/liberális/migránssimogató/sorosista Facebook elnémította a magyar média igaz hangját, mert bele akar avatkozni a válaszásokba - harsogta a propaganda napokig. De akkor lapít, mint lepény a fűben, amikor kiderül: megint sikerült ordas nagyot hazudni...
beta wilson 2019.05.22 13:46:04
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
beta wilson 2019.05.20 11:24:38
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
beta wilson 2018.12.27 22:37:09
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
beta wilson 2018.11.16 10:30:52
Az Aranyélet második évadában egy régi tétel igazolódott be, miszerint bronzszobor > koponya, és Hollós Endre ezzel a lendülettel távozott is az árnyékvilágból - de nem a sorozatból. A harmadik évadban egy klasszikus húzásnak köszönhetően tért vissza, a "ha ezt látod, akkor én már halott vagyok"…..
beta wilson 2018.11.16 09:07:55
beta wilson 2018.11.16 10:24:36
@THK: Úgy értettem, hogy Endrebá ezeket a monológokat játszotta túl. Fogtam a fejem, hogy hol volt a rendező, amikor ezeket forgatták?
Amúgy szerintem is rendben volt a többiekhez képest.
Folytatódik az Aranyélet utolsó évadát kibeszélő sorozatunk, ezúttal a harmadik és negyedik részéről lesz szó, spoileresen...
beta wilson 2018.10.30 12:40:01
@DugóBoss:

Igaz. Pont az első szociszadi kormány alatt mentek a legdurvább alvilági csetepaték, leszámolások. Azok, az egykor kistílű bűnözők jutottak akkor egyre magasabbra, jutottak el kormányzati körökhöz, lett médiabirodalmuk, jól privatizált dolgaik, "olajozottan" mentek a dolgok, legalábbis egy ideig.
A filmben ábrázolt kapcsolatok, történések arra az időszakra hajaznak. Ha már párhuzamokat akarunk keresni.
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
beta wilson 2018.10.22 11:43:28
@Zorba the Geek:

Oldalakon keresztül lehetne sorolni a sok hülyeséget...
beta wilson 2018.10.22 12:42:14
@vladx:

A Soprano's valahogy mégis hitelesebbnek tűnt. Azt "elhittem". Ezt meg nem.
beta wilson 2018.10.22 12:48:37
@Zorba the Geek:

És az smafu, amikor a kiscsaj a kutyatetemmel, megsuhintva azt, leteríti a 100 kilós támadóját? :)
Vagy a kuplerájban a 40 kilós kislány hogy lerendezi a két fickót? :)
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Nyaralás az olcsó SZOT üdülők, a csíkos campingszékek és drága borjúcsülkök időszakában, utasellátóval és MK-27 magnóval.  ..
Szerző: Lukácsi Kriszti Újpest drukkernek születni kell. Ezt a focihoz kevésbé értőként is megtanultam a hosszú évek alatt, hiszen már gyerekkoromban – ami nem tegnap volt valljuk be – is azt láttam, hogy mind az újpestiek, mind a fradisták – talán nem tévedek nagyot, ha a két legerősebb…..
„Mondtam neked, hogy tartsd a szád Kell a francnak az igazság” (Zorán: Mondtam Neked) Lassan egy éve, hogy elbasztam. Egy éve, hogy az egyetem gyakornoki programjával felvettek volna a Délmagyarhoz fizetett gyakornoknak, aztán felvásárolta az Andy Vajna, szép lassan kicsontozta, kibelezte, míg a…..
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
beta wilson 2018.01.24 08:32:28
@Az én édesanyám nem stróman:

te faji alapon különbözteted meg az embereket? melyik "demokratikus" párt nyalonca vagy? dk? együtt? jobbik? tényleg rátok kéne szavazni? soha.
beta wilson 2018.01.24 09:04:21
@MACISAJT:

pontosan. közben ők a demokraták. a toleránsok. a fékek meg az egyensúlyok. lószart. ócska prolik.
Egy problémát nem gyorsan, hanem jól kell megoldani. Amikor a jó mérnök találkozik egy problémával, és megtalálja a megoldást, nem áll meg, hanem tovább folytatja, amíg feltérképezi az összes lehetséges megoldást, és utána kiválasztja a legmegfelelőbbet. A gyors és egyszerű megoldásokkal az a baj,…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
beta wilson 2018.01.21 10:59:55
@birka menet:

nagyon becsípődött nektek soros, mi? többet sorosoztok, mint az m1 és az echo összesen. bármi van, akkor soros. látod, itt a dal 2018, és rögtön sorosozol. beteges. :)
amúgy meg miért is ne lehetne énekelni róla?
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
beta wilson 2017.12.31 12:03:13
@evilwolf:
"Országunk állapotát tükrözi, hogy egy olyan élőlény mint stól, még nyilvánosságot kap.
Bármilyen egészséges mentalitású országban az ilyen lecsúszott senki lesz."

Biztosan láttad a képeket, kik is jelntek meg Stohl tárgyalásán, mintegy kiállva, demonstrálva mellette:
Garas, Kern, Törőcsik, Kulka, Sváby, Bodrogi, Alföldi.
Hát ennyit az "egészséges mentalitásról"...