Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beta wilson

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amit mindig is akartunk, de sose mertük megcsinálni: íme az első, hamisítatlan Coelho-generátor. Segítségével instant bölcsességeket kaphatunk, melyekkel felöltöztethetjük szívünket egy csepp spiritualitással e rohanó, anyagias világban!*„A dicsőség suhanó bizalma…..
beta wilson 2023.09.28 16:38:01
@GGG77: Bizony, és azóta is alázza a balfasz libernyákokat. :) Üdv 2023-ból.
Az Európa Kiadó a Balaton zenekar mellett talán az egyetlen ma is alkotó túlélője a korai nyolcvanas évek hazai alternatív (avantgárd) hullámának. A Menyhárt Jenő által vezetett együttes ugyan az elmúlt négy évtizedben Víg Mihályékhoz hasonlóan nem volt folyamatosan aktív, de ma is működnek. A…..
beta wilson 2022.04.21 18:22:41
@Kombiné Ferdehátú Mercédesz: Nincs mit mosolyogni rajta, valóban nincs mi ellen lázadni ma. Minden adott, szabad vagy, bármit megtehetsz.
     Immáron csaknem hetven éve annak, hogy popzenéről beszélhetünk. (Egyesek szerint van az száz is, jómagam azonban a Rock around the Clock című kultikus sláger megjelenését, 1954. május 20-át tekintem startpontnak.) A mögöttünk hagyott évtizedekre visszatekintve azt kell mondanunk, hogy…..
beta wilson 2022.04.21 09:30:46
@G. Nagy László:

nem megbocsáthatatlan, de súlyos hiba.
A pillangóúszás kemény műfaj   Mivel a jobb eredménye által Hosszú Katinka indulhatott Magyarországról az olimpián, Tokióban Jakabos nem állhatott a rajtkőre a 200 méteres pillangóúszáson. De Hosszú, immár a második olimpián lépett vissza közvetlenül a rajtot jelző dudaszó felharsanása előtt,…..
Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb…..
beta wilson 2021.06.08 18:30:50
@jancsi_116:

frusztrált vagy kretén dékás, nagyon frusztrált. XD
Sokan csupán az amerikai Rolling Stonesnak titulálták a bostoni Aerosmitht a ’70-es évek közepén, és a zenekar egyáltalán nem vette jó néven a dolgot. Joggal: számos amerikai újságíró lekicsinylésből élt ezekkel a párhuzamokkal, egyszerű kópiacsapatnak titulálva a bandát, ám a besorolással végső…..
beta wilson 2021.06.04 15:44:23
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon a foci mindenek fölött áll. Orbán Viktor kedvenc hobbijának köszönhetően olyan nyitási tervet prezentált a kormány, melynek csúcspontjaként nálunk lehet majd a legtöbb nézője a hazánkban rendezett EB mérkőzéseknek. Péntek reggel azt is bejelentette a…..
beta wilson 2021.04.09 15:26:33
Úgy érzem, ideje végre megszólalnom a Csendes Többség nevében is, mert egyre fokozottabb aggodalommal figyeljük a Balaton körül kialakult állapotokat - holott megint két-hárompólusúvá vált a közvélekedés a szokásos szekértáborok és egyszerű üzeneteik mentén, 0 eredeti, saját gondolattal.…..
Nosza, felcihelődtünk a kiscsaláddal, két gyerkőc, és a kis feleségem, az asszony - na akkor hát tegyünk Urunk és Parancsolónk akarata szerint, és nézzük meg, hogy mit tud a Magyar Tenger! Fogtunk minden cókmókot, motyót és cúgehőrt, azt ereszd! Abból indultunk ki, hogy mi egy átlagos család…..
Az elmúlt napokban, hetekben felgyorsultak az események, bevezették a határzárat, a "majdnem saturól" kiderült, hogy bizony a fémpofák szorosan összezártak, majd egyből el is kezdek résnyire nyílni, elindult a személyes találkozáson alapuló oktatás és sajnos bizony elindult a járványgörbe is…..
beta wilson 2020.09.10 07:51:59
@Exploiter:

Mesélj azokról az összefüggésekről...
Kemtrél van benne? Bőr alá ültetett mikrocsip? Esetleg laposföld? 5G, alusapka?
beta wilson 2020.09.10 07:54:28
@flydomi:

"Hat nem egy csodaszep elmebeteg arja kevert ez a magyar???"

Te vagy rá a példa.
Meglehetősen banálisan hangzik, hogy azért létezik ez a blog, mert itt lehetőségem van leírni a véleményemet. Többnyire könyvekről írok ugyan, de ezekben az ajánlókban rendre benne vannak a világról alkotott gondolataim is. És valahol bízom benne, hogy aki elolvassa ezeket, annak hozzá tudtam tenni…..
beta wilson 2020.07.31 14:56:41
lol
Szeptembert váró Belső-Erzsébetvárosi lakók, gyászmenetelő vendéglátósok. A csendrendelet ellen demonstrálnának az elégedetlen vendéglátósok, illetve azok közül is leginkább a külföldi buliturizmusra utóbbi években rátelepülő szolgáltatók...
beta wilson 2020.07.08 19:44:27
@Punxsutawney Mormota:

"Erzsébetvárosban újra max 400 ezer forint körüli ingatlanárak lesznek 2 éven belül."

Semmi gond, ha újra normális lesz a környék, senkinek nem kell elmenekülnie onnan, tökmindegy mik a négyzetméterárak.
Új videót, egy karanténklipet hozott ki tegnap a Kiscsillag, mely a néhány hete megjelent Tompa Kések Nem szégyellem című dalához készült, Lovasi András pedig néhány nap múlva 45 perces akusztikus streamkoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál keretében. Részletek a folytatásban. ..
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Kedvenc új-zélandi rendezőnk idén a nácikból csinált viccet, ehhez ott volt neki segítségül Scarlett Johansson és Sam Rockwell is, Taika Waititi pedig magát Hitlert alakította, hogy keserédesen meséljen nekünk olyan lerágott, de mégis fontos témákról, mint az elfogadás és a szeretet...
A kommunista/liberális/migránssimogató/sorosista Facebook elnémította a magyar média igaz hangját, mert bele akar avatkozni a válaszásokba - harsogta a propaganda napokig. De akkor lapít, mint lepény a fűben, amikor kiderül: megint sikerült ordas nagyot hazudni...
beta wilson 2019.05.22 13:46:04
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
beta wilson 2019.05.20 11:24:38
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
beta wilson 2018.12.27 22:37:09
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
beta wilson 2018.11.16 10:30:52
Az Aranyélet második évadában egy régi tétel igazolódott be, miszerint bronzszobor > koponya, és Hollós Endre ezzel a lendülettel távozott is az árnyékvilágból - de nem a sorozatból. A harmadik évadban egy klasszikus húzásnak köszönhetően tért vissza, a "ha ezt látod, akkor én már halott vagyok"…..
beta wilson 2018.11.16 09:07:55
beta wilson 2018.11.16 10:24:36
@THK: Úgy értettem, hogy Endrebá ezeket a monológokat játszotta túl. Fogtam a fejem, hogy hol volt a rendező, amikor ezeket forgatták?
Amúgy szerintem is rendben volt a többiekhez képest.
Folytatódik az Aranyélet utolsó évadát kibeszélő sorozatunk, ezúttal a harmadik és negyedik részéről lesz szó, spoileresen...
beta wilson 2018.10.30 12:40:01
@DugóBoss:

Igaz. Pont az első szociszadi kormány alatt mentek a legdurvább alvilági csetepaték, leszámolások. Azok, az egykor kistílű bűnözők jutottak akkor egyre magasabbra, jutottak el kormányzati körökhöz, lett médiabirodalmuk, jól privatizált dolgaik, "olajozottan" mentek a dolgok, legalábbis egy ideig.
A filmben ábrázolt kapcsolatok, történések arra az időszakra hajaznak. Ha már párhuzamokat akarunk keresni.
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
beta wilson 2018.10.22 11:43:28
@Zorba the Geek:

Oldalakon keresztül lehetne sorolni a sok hülyeséget...
beta wilson 2018.10.22 12:42:14
@vladx:

A Soprano's valahogy mégis hitelesebbnek tűnt. Azt "elhittem". Ezt meg nem.
beta wilson 2018.10.22 12:48:37
@Zorba the Geek:

És az smafu, amikor a kiscsaj a kutyatetemmel, megsuhintva azt, leteríti a 100 kilós támadóját? :)
Vagy a kuplerájban a 40 kilós kislány hogy lerendezi a két fickót? :)
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Nyaralás az olcsó SZOT üdülők, a csíkos campingszékek és drága borjúcsülkök időszakában, utasellátóval és MK-27 magnóval.  ..
Szerző: Lukácsi Kriszti Újpest drukkernek születni kell. Ezt a focihoz kevésbé értőként is megtanultam a hosszú évek alatt, hiszen már gyerekkoromban – ami nem tegnap volt valljuk be – is azt láttam, hogy mind az újpestiek, mind a fradisták – talán nem tévedek nagyot, ha a két legerősebb…..