Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MittuDomain

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
Amiről nem beszélnek: Covid-19-től a dallamok sem szólnak.A gasztronómia mérhetetlen nagy csapást kapott a vírus által. Tulajdonképpen megállt a vendéglátás, a turizmus, a rendezvénypiac, és vele számos iparág. Dőreség lenne azt hinni, hogy ez csak azokat a területeket érinti, ami szerves…..
TOP 15 Star Wars pillanat Mivel mindjárt itt a Skywalker kora, gondoltam bepörgetem kicsit az oldalt. Manapság úgy is dívik a toplistázás. Mondjuk mi ritkán tartunk ilyet, de most van annyira fontos az előttünk álló pár nap, óra, hogy lássuk nekünk mi is a kedvencünk a 10 részből. Persze kár is…..
Amerikában a héten ünneplik a Hálaadás ünnepét, amikor a hagyomány szerint az amerikai otthonokban pulykát szolgálnak fel vacsorára. De mi van a zsidó otthonokkal? Kóser (tiszta) állat e a pulyka? A kérdés nem is olyan egyszerű. A kóserság törvényei rendkívül összetettek és fontos alapját képezik a…..
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
Jelen írás a balesetet mutatja be percről percre, valamint feltárja az okait és következményeit. Tartalom: A baleset és az azt követő események A szarkofág Személyi következmények Politikai következmények Egészségügyi és környezeti következmények A baleset okai Az erőmű utóélete…..
MittuDomain 2019.08.25 22:22:17
Az új Star Wars film új rohamosztagossal jár, a Skywalker kora esetében a Sith Trooper-ek érkeznek. ..
Mindenkivel előfordul, hogy valamiért kialvatlanul, fáradtan kell végigcsinálnia egy, vagy rosszabb esetben több munkanapot. Ilyenkor valóságos kínszenvedés minden munkában töltött óra, de a feladatokat mégis teljesíteni kell. Mit tehetünk azért, hogy különösebb baki nélkül vészeljük át a napot?…..
FuraTermék Blog Rámen-automata 2019.04.26 09:48:48
A FuraTermék Blog posztjaiban már több alkalommal is foglalkoztunk a különböző automatákkal, mai írásunkban pedig ezt a szép hagyományt kívánjuk folytatni. Kedves olvasónk, Anonyma jóvoltából ma megismerkedhetünk a rámen-automatákkal...
Posztolónk nem érti, miért kell egyáltalán a volt pasikkal tartani a kapcsolatot? Nem old meg semmit, és senki sem kap válaszokat. Barátnője az első megcsalás után úgy állította be magát, mint aki nem tehet erről az egészről. Egyszer még valahogy megemészthető az ilyesmi, de…..
Vajon finomabb volt-e a zöld üveges sör vagy az egri cigaretta, és volt-e arany a 73-as kétforintosban? Utánajártunk a szóbeszédeknek...
MittuDomain 2019.03.30 14:51:27
Megcsaltak. Hárman, párban 2014.01.11 11:20:41
Sokszor hallottam a hűtlenséggel kapcsolatban, hogy a harmadik fél sohasem hibás, hogy a kapcsolatba történő belépése csak okozat, amely folyamat eredendője alapvetően a párkapcsolat már meglévő problémáiban keresendő. Annak ellenére, hogy nem tudok nem egyetérteni ezzel az…..
MittuDomain 2018.09.16 02:00:40
@ORMI: Ha gondolod írd le
  Tekintve, hogy gyermekeim anyjával egy céges értekezleten ismerkedtem meg, nehéz volna a címbéli frázis mellett érvelnem. Persze, egyébként sem tenném, hiszen úgy hülyeség, ahogy van. A házasságok, párkapcsolatok jelentős hányada a közös munkahelyről startol. Kár volna ezt a kitűnő vadászmezőt…..
MittuDomain 2018.06.11 20:13:21
@staropramen: Szerintem is. A posztoló tévedésben van
MittuDomain 2018.06.11 21:31:22
@G. Nagy László:
Posztoló! Legjobb tudomásom szerint a" házinyúlra nem lövünk" mondás nem azt jelenti hogy munkahelyről választunk párt, hanem hogy nem próbálkozunk be a már foglalt párkapcsolatban vagy házasságban élő egyéneknél.Nem?
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
Lakótelep építések a betondzsungelek előtt hetven évvel, vidéki miliővel, vonakodó bankokkal és fürdőszoba helyett járó gyógyfürdővel. ..
Kevés sokszínűbb és csodálatosabb dolog van a világon a női szépségnél. Nem számít, a kor, a bőrszín, a divat, vagy hogy épp melyik országban járunk, a hölgyek ragyogása páratlan a maga nemében. Ezt szerette volna az objektíven keresztül megragadni Mihaela Noroc román fotós, aki hátizsákkal járta a…..
MittuDomain 2017.12.09 14:34:32
MittuDomain 2017.12.09 15:37:16
@PiszkosFreddy: Bocs nem tudom elolvasni olyan iszonyat ez a szürkésfehér alapon fehér betű
Tejturmix Képviselőfánk 2017.12.04 12:55:34
A blogomon keresztül már megismerhettük az égetett tészta felhasználásának két népszerű desszertjével: a profiterollal és az ekler-fánkkal. Most jöjjön hát a harmadik nagy kedvenc, a klasszikus képviselőfánk. 12-16 db képviselőfánkhoz Az égetett tésztához: 200 g liszt 200 g olaj 200 g…..
MittuDomain 2017.12.07 19:14:23
@Péter Dani: De legyen inkább vaj..
  Fotó: Pexels   Az elmúlt egy hét alaposan elgondolkodtatott, hiszen két tévéműsorban is szerepeltünk. Lezárult egy korszak, de egyben egy új kezdődött el, melyben a lehetőséget és a továbblépést látjuk. Nem történnek nagy dolgok, néhányan megismernek minket az utcán, kedvesség és mosoly fogad…..
MittuDomain 2017.12.01 22:17:53
A sors azt jelenti, hogy egy eseménynek jelentéssel kell bírnia, vagyis előre bejósolhatónak kell lennie. Biztosan sokan elgondolkodtunk már azon, hogy életünk történetét saját döntéseink alakítják, miközben a véletlenek elszenvedői vagyunk; vagy az élet titokzatos és a sors megállíthatatlan erői…..
Piroskockás Hortobágyi palacsinta 2017.10.09 14:15:26
Ahogy a bakonyiról mindenki tudja, hogy valami gombás étel, úgy elég annyit mondani, hogy hortobágyi, és az emberek többségének a kilenclyukú híd után közvetlenül a palacsinta fog eszébe jutni. Szokás és népszerű azt írni, hogy ez tulajdonképpen a csirkepörkölt maradékmentő felhasználási módja,…..
MittuDomain 2017.10.10 12:36:52
@Hajdu Imre Sarospatak: Igen,de nem 2 percig :)
MittuDomain 2017.10.10 12:43:45
@Hajdu Imre Sarospatak: Pedig ez a töltelék nagyon úgy néz ki..:)
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
Piroskockás Brassói aprópecsenye 2016.06.01 22:00:23
A nyolcvanas években a rántott sajt és a cigánypecsenye mellett a brassói volt az éttermi kínálat állócsillaga. Az előbbiekhez képest nem érdemtelenül. Egyszerű frissensült, 15 perc alatt elkészül. Összetevőinek száma csekély, élvezeti értéke nagy. Hozzávalók: 500 g szűzpecsenye, 20 g füstölt…..
Filmbook Veszettek (2015) 2016.04.15 06:00:00
A Veszettek Goda Krisztina legújabb filmje. Goda legutolsó munkája, a hét évvel korábbi, egészen ötletes Kaméleon volt. Még visszább lépve pedig olyasmiket találhatunk tőle, mint a Szabadság, szerelem vagy éppen első filmje, a Csak szex és más semmi. Szóval összehasonlítva az Aglaja menthetetlen…..
MittuDomain 2016.04.16 09:54:16
@scal: Én csak irigy vagyok,mikor fogok én eltapsolni ennyi pénzt a semmire büntetlenül? :(