Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorrybori77

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elválni valakitől nem feltétlenül jelenti azt, hogy hangosak vagyunk, ajtót csapkodunk, és a másikra gyűlölettel nézünk, bár talán úgy valahogy könnyebb. Dühöngeni, és kiadni a fájdalmat, a csalódottságot, a keserűséget. A csöndes felismerés sokkal nehezebb szeretettel a szívünkben, mert kívülről…..
Sorrybori77 2019.02.07 11:14:37
@Captain Admin: A ragaszkodás, valakihez vagy valamihez ragaszkodni mióta pozitív tulajdonság? Inkább beteges nem?! Mióta lett normális az, hogy az ember párban éli, és 24/7 arra törekszik, azon agyal lépten-nyomon, mintha valamiféle cél lenne, amit meg KELL valósítani tűzön vízen át. Mióta lett trendi lenézni az egyedül boldoguló nőket? Mióta lett divat minden szingli nőt faszról faszra ugráló kurvának titulálni? Rengeteg kérdés, sok-sok más nézőpont, nincs egyetlen érvényű törvényszerűség ki, hogyan, miként éli az életét. Ne az ük-ük déd nagyanyád által beléd tukmált mantrát szajkózd te is, inkább örüljünk annak, aki nem a csordaszellemet követi és ki MER lépni a tömegpszichózisból, hallgat a belső hangjára és békében él önmagával.
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Sorrybori77 2019.01.27 09:09:35
@Zed is not dead yet: ...szigorúan az összespórolt Erzsébet vagy SZÉP kártya egyenlegére CSAK!
Sorrybori77 2019.01.27 09:41:29
Én 78-ban születtem, az én gyerekkoromban nem az volt a trendi, hogy repülővel repekedtünk szanaszét a világban, meg minden hétvégén non-stop programokkal foglaltak le minket. Nekünk ott volt a játszótér kész slussz passz ennyi. Akkoriban még nem volt divat a wellneszezés, a gyerekbarát múzeumok stb. Szóval lehet itt puffogni, hogy a cikkíró is biztos hasonló tahó gyerek volt (minden bizonnyal), de ha ő is hasonlókorú mint én, akkor valószínűleg az ő családja sosem tukmálta őt mások orra alá és nem hurcolták őt állandóan felnőttek közé. Ma kifejezetten trendi az, hogy állandóan mozgásban vannak, hogy 24/7 lefoglalják a gyereket és két percig nem bírnak otthon megülni a valagukon. (Mondjuk egy 40 nm-es panelban gondolom kínkeserves érzés lehet). A legtöbb kiscsalád tényleg tahó, színpadiasan élik az életüket, állandóan feltűnést keltenek és óriási csinnadrattát csapnak akárhova mennek, szinte szándékosan felhívva magukra a figyelmet, mert persze számukra az ő mikrokörnyezetük a világegyetem közepe, csak hogy másoknak nem! Azt hiszik egy gyerek jelenlétével felrúgható minden norma és illemszabály. Én egy bizonyos szintig képes vagyok tolerálni a kiscsaládok színpadias, 3 felvonásos drámai életét, de sajnos majdnem mindig - MINDIG - túllépik azt a bizonyos határt, és tényleg a legtöbb szülő már-már szociopata jellemvonáskra emlékeztető viselkedést produkál azzal, hogy totálisan semmibe veszik az őket körülvevő embertársaikat, nulla tekintettel vannak másokra és a leghalványabb alkalmazkodásra való hajlandóságot sem mutatja egyik sem. Akárcsak az itt fröcsögők némelyike, "Gyerekem van - tehát mindenki másnak KUSS a neve!!! Tűrsz és kussolsz! Minek akarsz te wellnesszeni, minek neked a pihenés? Neked nincs gyereked, te úgyis egyedül fogsz megdögleni, én gyerekkel vagyok hát nem látod, nekünk jár csak minden, hát nem érted, mi szabjuk meg a feltételeket és hozzánk alkalmazkodik mindenki, hát nem érted ??! Azt mondtak KUSSOLSZ gyermektelen!
Szilveszter éjjel szívinfarktust kapott az egyik nagyon kedves ismerősöm.Csak úgy, minden átmenet nélkül. Csak vásárolgatott, s közben szorítani kezdett a mellkasa.Alig több, mint 40 éves...
Sorrybori77 2019.01.19 17:07:32
@látjátok feleim szümtükkel: nem Chlamydia, HPV! Férfiaknak gégerák, nőknek méhnyakrák! Olyan mikroszkópikus, hogy a gumin keresztül is átszivárog, az összes tinder playboy és girl előbb-utóbb ilyesféle rákos nemibetegségben fog szépen kihullni.
Sorrybori77 2019.01.19 17:09:07
@MEDVE1978: ezt a 35 éves nő maga mondta neked, vagy csak a saját fantáziád szállt el kicsit túlságosan?
Sorrybori77 2019.01.19 17:13:39
@MEDVE1978: a huzamos ideig tartó alvásmegvonás károsabb, mint a több éven tartó mély alkoholizmus vagy kábítószerfüggőség. FACT! És nem, a 6 óra alvás NEM ELÉG! A népesség 0,03% rendelkezik azzal a speciális génnel, amelynek elegendő a 6 óra alvás, és nem, az a gén nem a Kovács Béla Bp-i lakos, és nem is Szabó Krisztina Szombathelyi lakos szervezetében bujkál.

abcnews.go.com/Technology/story?id=8322077&page=1
A következő cikket egy vendégszerző írta, aki történetesen a húgom és egy elég aktuális témát feszeget: minden megváltozik egy gyermek születésével. Nem ugyanazok az emberek leszünk mint előtte voltunk, hiszen szülővé válunk és a gyermek igényei kerülnek az első helyre. Íme az írás: A…..
A „honjok” egy egész társadalmi csoport jelöl Dél-Koreában. Ők azok a független fiatalok, akik a kemény munka helyett (vagy mellett) önmagukkal törődnek. A magányosság azonban komoly társadalmi problémát jelent a távol-keleti országban...
Sorrybori77 2018.09.11 07:30:37
Felnőttkorom küszöbén sokat utaztam stoppolva. Egyszer valahol egy nyugat-európai kisváros szélén ragadtam, gondoltam keresek egy vendéglátó egységet, ahol nyugodt körülmények között egy hideg ital társaságában átgondolhatom a továbbiakat...
A nyalókendő pontosan arra való, amire a neve is utal: a szád elé teszel egy szilikon lapot, és azon át izgatod nyelvvel női partnered. A kérdés nem is ez, hanem hogy miért használná bárki is? Meg egyébként nincs erre valami jobb név?..
Sorrybori77 2018.07.27 08:38:32
@Jossarian: Drága cuncimókis, azt ugye tudod hogy a kurvák sok esetben ezerszer tisztábbak, nemi betegségektől mentesek, mint a "normális nők", akikben ki tudja hány liter ondó lötykölödik, összeragadva a vaginájuk legmélyén? Mert, hogy a tartós kapcsolatokban bizony oda ürìtenek ám a férfiak, mìg egy kurvát gumi nélkül te meg nem baszol 100 ezer alatt az is biztos, mint ahogy az is hogy rendszetesen járnak szűrésekre, vizsgálatokra hisz a vaginájukból élnek! Ellenben sok "normális nő" max akkor megy el szűrésre, amikor már sárgás halszagú folyàsa van (sokan még akkor sem!) vagy megállás nélkül vérzik, mert az orbitális kefélésektől (szintén a tartós párkapcsolat velejárója) milliónyi cisztája van odalent! Egy kurvát sosem basznak agyon, max a 10 ezer forintos cigány panelprostikat, de én nem róluk beszélek :) egy igazi kurva egy illuziót ad el neked, olyan szinten magába őrjìt hogy még annak is örülsz, ha 3 réteg nyalókendövel érintheted oda a nyelved akár 3 másodperce csak
  Amikor a "nagy nap" kifejezést használjuk, kapásból, kérdőjelek nélkül mindenki az esküvőre gondol. Nem a VB-döntőre, nem a Nobel-díj átadására, de még csak nem is egy diplomaosztóra, vagy bármire, ami mögött valós teljesítmény áll. Persze, nincs is azzal baj, hogy magánéletünket tekintjük az…..
Szólj anyának! Eladtam a lelkem 2018.07.20 05:55:00
Két éve. Az ördögnek. Elhatároztam, hogy a Mammonnal randizom. Megpályáztam egy állást egy népszerű multinacionális cégnél. Elérkezett az idő, amikor az évekig tartó pelenkázás után ellenállhatatlan vágyat éreztem újra, hogy a felnőtt világhoz kapcsolódjak. Eljátszottam…..
Sorrybori77 2018.07.21 10:02:25
Ahhoz hogy minden reggel 5kor frissen es uden ebredjen az ember, elozo este minimum 10 korul mar agyban kell lennie, ugye?! A hosszantarto alvas megvonas karosabb, mint barmilyen drog, alkohol vagy ejszakai elet. Sokan ezt alabecsulik. A napi 6 oras alvas mitoszaval is le kene vegre szamolni, nincs olyan ember, akinek ez eleg lenne azt csak o hiszi hogy eleg). Nem eri meg, ramegy az ember egeszsege, elmeje, fiatalsaga. Sajnos meg nem tartunk ott, hogy alvas nelkul kibekkeljuk a napi 24 orat. Amugy ne aggodj poszter! Meg par ev es nem lesz it senkinek munkaja, megszunik a napi 8 oras fix melo, megszunik a diploma erteke, az egy szakmat uzunk eletunk vegeig, es az hogy a munka ad ertelmet az eletunknek. 5-10 even belul olyat fordulni a vilag, hogy majd gyozzuk kapkodni a fejunket! Az persze mas kerdes, mikent hat ez majd a hazassagra, gyereknevelesre. Meggyozodesem ugyanis hogy sok apuka es anyuka szamara a munka jelenti sok esetben a "kikapcsolodast", tavol az asszonytol, tavol a gyerekektol. Az is erdekes kerdes, hogy ha majd nemsokara akar elelunk 500 evig is, hany ember lep majd a hazas elet utjara? Tudvan hogy nem 20-30 max 50 evet elnek le egyutt, hanem 200-300at. Azt is meg kell erteni, hogy ezek a multik (gondolom szolgaltato kozpontokra gondoltal SSC), nem azer vannak itt, hogy bozsike marika karrierjet patyolgassak es a magyar allampolgarok erdekeit kiszolgaljak. Nem. Ok pont azert vannak itt, mert olcsok vagyunk. Mert a diplomank fel sem er egy nyugatihoz kepest.
  A párkapcsolatok, házasságok kapcsán olyan elképesztően sok tévhit él a köztudatban, hogy vaskos köteteket lehetne megtölteni velük. Az egyik legelterjedtebb hiedelem, hogy létezik valahol a világban egy ember, akit csak azért alkotott meg a Teremtő, hogy a társunk, a kiegészítőnk, a másik felünk…..
Sorrybori77 2018.07.18 20:05:07
A "Nagy Ő" és "Az igazi" képzelgések is gigászi téveszmék, amiket a roggyant elméjű kapcsolatfüggők beszélnek be maguknak. Több mint 7 milliárd ember él a Földön, a párkapcsoltak 99% mind közvetlen, vagy egy maximum 50 kilóméteres baráti, ismeretségi, munkahelyi, stb körzetben alakulnak ki. Na azt ne mondja nekem senki, hogy akkora a szórás, hogy mindenki "Nagy Ő-je" és mindenki "igazija" PONT (!!!) ugyanabban a nyavalyás maximum 50 kilóméteres körzetben lelhető fel. HA-HA-HA mekkora vicc! Ez még a nagy számok törvénye alapján is egy oltári nagy ökörség!
De ugyanakkora ökörség az is, amikor az emberek az előző párkapcsolatuk hosszúságán rugóznak vagy éppenséggel verik rá a nyálukat, és fejből vágják, zsigerből tudják annak percre pontos kezdési és befejezési dátumát, mintha legalábbis lenne annak bármiféle fikarcnyi jelentősége is. Előszeretettel, dagadó büszke mellel kérkednek a 3, 5 vagy a 9 és fél évig tartó kapcsolatukkal, házasságukkal. De kérdem én jóemberek, ha ezek mind végkifejlete egy oltári nagy bukás volt, egy elbaszott tévút, egy pancser próbálkozás, egy kínkeserves gyászmenet, akkor mi a francnak annak hosszúságát ennyire részletezni? Mit is akartok ezzel tulajdonképpen bizonygatni?! Ha teszem azt, elkezdek 5 egyetemet és 3 főiskolát, egyiket 2 évig másikat 3 évig tisztességesen végig járom, de a diplomáig ugyan sosem jutok el, vagy belekezdek 7 vállalkozásba, melyből egyikkel talán 9 évig is próbálkoztam, de végül az is becsődölt, akkor végül is nem tökmindegy az egész?! Nem inkább szégyellnivaló dolog az, ha az ember belekezd valamibe, de végül sosem nem jut el a végső állomásig, legye az bármi is?! És miért van az, hogy legtöbb hősszerelmes egyéneknél előrébb vannak a megszerezhető javak, mint a kiválasztott társ lelke vagy személye? Miért fogan meg bennük előbb az "én egy kutyával szeretnék sétálni a Duna parton" gondolat, amihez tulajdonképpen csak egy kutya kell nekik, aki asszisztálja őket mind ebben, a kutya személye, mivolta, színe, jellege csak egy másodlagos dolog számukra, s valójában csak arra kell nekik, hogy az áhított vágyukat kielégítsék általa. Miért helyezik ezek az emberek előrébb a házasság és család gondolalát, ahelyett hogy előbb megtalálnák maguknak a megfelelő társat AKIVEL mindezt VALÓBAN, ÉS TÉNYLEGESEN SZERETNÉK!
Bumeráng Mi lesz veled feminizmus? 2018.06.24 13:58:49
Jól látható és sokunkat érintő társadalmi folyamat a XXI. században, hogy azok az ideológiák és mozgalmak, amikért több évtizeddel ezelőtt küzdöttek különböző csoportok - legyen az a nők vagy a kisebbségek egyenjogúsága - az mostanra nem tökéletes módon, de tagadhatatlanul megvalósult. A célok…..
Sorrybori77 2018.06.24 20:28:08
Az első gyermekedet várod? Félsz a szüléstől? Félsz, mert ismeretlen? Félsz, mert tudod, hogy fájni fog? Félsz, mert félted a kisbabádat? Félj nyugodtan! Félj bátran! – mondanám, ha nem lenne ellentmondás. Féld ki magad, adj teret neki, hogy aztán csillapodhasson. Olyan ez, mint az egészséges, jó…..
Az immár 80 éves Oscar-díjas színész két évtizede nem beszélt saját lányával, az utolsó közös és nyilvános fotó is 27 éve készült róluk. Vajon mi állhat a családi tragédia mögött?..
A baloldali gondolkodás és a liberális politikai filozófiák alapvetése (az előbbieknek döntően társadalomelméleti formában és a rekonstrukcióikban), hogy az ember szabadnak születik és ennek megfelelő elvárásokat kell támasztania az őt körülvevő intézményrendszerrel szemben, miközben ez az…..
Sorrybori77 2018.06.01 15:59:30
@steery: Amen my friend amen! A próféta szóljon belőled, én erre gyúrok már egy jóideje. :)
téveszmék "A haza minden előtt" 2018.06.01 00:39:48
  Nyolc napja került fel a Youtube-ra Budaházy Edda - Budaházy György testvérének - videója, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom felhívásaként. Amikor a jelen posztot élesítem, a nézettsége megközelíti a 400 ezret,  ezer like és 13 ezer dislike mellett. A négyperces monológ lényege: lányok,…..
"A következő kormányzás demográfiai súlypontú lesz." — 2018. április 10. A kevesebb néha több — tartja a mondás. Egy népességében nagy Magyarország vajon szükségképpen mennyország lenne? Konszenzus van általában mind a politikai bal- és jobboldalon, mind a szociológusok és közgazdászok, sőt a…..
Sorrybori77 2018.05.31 15:51:56
@Andy73: ha ennyire aggódsz akkor sipirc toszni az asszonyal, frocskold szanaszejjel hadd szaporodjon a Magyar !!!
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Sorrybori77 2018.05.31 10:42:07
@hatodikx: jajj már megint ez az ősrégi szar duma. A kölkök MINDEGYIKE - leszarja a nagyanyját, nagyapját, sőt még a saját szüleit is! Ne gondold azt, hogy mindenkinek akkora öröm és eufória egy vízfejű, maga alá fosó, hugyozó fülsiketítő hangon visító izgága gyerek. Képzeld vannak, akik PONT a csendet és a magányt élvezik! De gondolom ezt nem tudtad, mert a fejeddel a seggedben élsz, és olyan primitív vagy, hogy CSAKIS magadból indulsz ki! Azzal se törődj kihez fognak majd szólni ezek a gyermektelen nyugdíjasok, nyilván okkal választották azt az életvitelt, amit te fentről a magas lóról qrvára ne sajnálj le! Gyerekkorod oda beléd vertek EGYETLEN elfogadható életviteli modellt, amit te feltétel nélkül elfogadsz és megkérdőjelezni sem mered magadtól, hogy "valóban jó ez így nekem"?! De kérlek szoríts egy iciripiciri szegletet a kicsiny agyacskádba és fogadd el, hogy nem mindenki akar úgy élni, ahogyan azt BELÉDVERTÉK! De attól még nem lesz sem kevesebb, sem szánalmasabb senki, aki ettől eltérni óhajt! Oké?! Képzeld vannak, akik azért spórolnak (már most) hogy idős korukra elhúzzanak innen egy melegebb éghajlatra, és ha szükséges 24/7 szolgálatban szakképzett szexi kis thai bejárónőt/ápolót engedhessenek meg maguknak! De a valóság az, hogy a párocskák 99% nem is gondolja komolyan a házasság intézményét, esze águkban nincs egymás mellett megfonnyadni! A valóság az, hogy az emberek 99%-a úgyis egyedül fog összeaszalódni, kár ezért a múló illúzióért az egész életedet feltenni! A kérdezősködés helyett pedig azt mondom, inkább vessük össze egy szingli, és egy gyermekes édesanya adóbevallását, lássuk mennyi adót és járulékot fizetnek?! De előre szólok, hogy meg fogsz lepődni!!! A szingli/gyermektelen ugyanis irdatlan módon tejel bele a közösbe! Úgyhogy a te pofád is, és mindenki másé is, aki itt a nyugdíj miatt nyafog a POFÁTOK LAPOS, MEGÉRTETTÉTEK???!
A második évad hatodik részével folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményet...
Sorrybori77 2018.05.29 22:42:06
@Mr. Neutron: Mé, nem erről szól az egész életed? Öncélú és érdektelen szórakozás? A szerelmed, a kölköd, a házasságod, a karriered, a családod, a vállalkozásod? Érdekel ez bárkit is? Nem, tehát ugyanolyan értelmetlen, mint végignézni a WW-öt. Habár nem! Végtére is ez egy kőkemény filozófiai eszmefuttatás, ami felvet egy rakás kérdést, mint hogy meddig fejlődhet még, és milyen irányba az ember és az őt körülvevő világ. Előbb-utóbb el fog jönni az a pillanat, amikor el KELL hagynunk eme primitív biológiai mivoltunkat, sőt a Föld nevű bolygót is! Szerintem az is elgondolkodtató, hogy miért nincs rendben az, ha mesterséges intelligens "gépeket" bántalmaznak az emberek, hisz nem oly mindegy? Mikortól számít gyilkolásnak, mi az hogy öntudat és egyáltalán hol van ez a testben, honnan ered?! Ezek foglalkoztatnak engem leginkább, és ez a sorozat egy MESTERMŰ!!! Javaslom foglalkozz többet futurisztikus, filozófiai, evolúciós kérdésekkel, és máris más színben fogod látni a sorozatot, íme pár hasznos szerző:

Nick Bostrom
nickbostrom.com/

Ray Kurzweil:
www.kurzweilai.net/

Michio Kaku:
mkaku.org/

Sam Harris:
"It's Westworld. What's Wrong With Cruelty to Robots?"

samharris.org/westworld-whats-wrong-cruelty-robots/

Egyelőre ennyi legyen elég, majd ha elmélyítetted a témát, hajlandó leszek elolvasni a válaszodat is. :)
Nemzethalál, afrikai migráncsok árasszák el édes hazánkat, szülj, szülj, szülj, illetve legyél szexis, trendi és fiatalos, siker, siker, siker. Meg, persze, keress sok pénzt a NER-elit segítségével. Két ikonikus videó is megjelent a héten a NER abszurd világáról...
Sorrybori77 2018.05.28 10:27:21
@nnnnnnnn: Mi az, hogy "fullos nő"? Egy auto lehet fullos, na de egy nő?! Vagy arra gondolsz amikor fel van tuningolva, spoilerezve, turbómotorral a jármű? Mert Akkor igazad van, ez a két csaj is fel van spoilerezve rendesen. Hogy tetszik-e, na az már ízlés kérdése. Akik az ilyen jóízlés határát súroló külsejű nőket "fullosozzák" le, valszeg egy csipkebugyi láttán is spontán magömlésnek néznek elébe, és a büdös életbe nem fogtak még műdidkókat, ezért megmaradnak az ábrándozás szinjtén. Képtelenek különbséget tenni a piroslámpás negyedes kinézetű kelet-európai occsó proli kurvák és a született, mindenféle erőlködés, tuning és spoiler nélküli IGAZI jó nők között. Ez a két szerencsétlen, bármennyire is szeretné NEM AZ! Az egyik egy maszatosképű cigólányka, a másik meg egy egérfejű nerd, csak mindezt szépen elnyomja a telón lévő Hollywood smink app, de ahogy már mások is mondták előttem a GOOGLE NEM FELEJT :)
Demográfiai adataink évtizedek óta aggasztóak és javulás a fasorban sincs… Persze okai bőven akadnak. Most kedves régi és új miniszterelnökünk megkérdezné a nőket, hogy ugyan mire is lenne szükségük a nagyobb gyermekáldási kedvhez. Persze a kisördög megszólal bennem, hogy e látszat gesztus mögött…..
Vivi mankókkal csoszog be Babetthez, keresem rajta a márkajelzést, de nem mutatják közelről, pedig biztos nem a sarki sztk-ból való darabok. Mindenesetre az okosabbak levonhatják a következtetést a platformszandi és a terhesség kapcsolatáról, akinek ez nem lenne elég, annak…..