Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blondiee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nárciszkertész "Érted teszem" 2017.05.08 07:08:00
A címben jelölt két szó nem más, mint a nárci egyik legkedveltebb végső érve mindenre (a tagadás mellett). Valójában a bűntudatkeltés magasiskolája. Amikor kéred valamire, olyankor sajnos pont soha nem alkalmas az időpont (mégpedig kivétel nélkül mindig azért, mert éppen verejtékező homlokkal érted…..
Blondiee 2017.12.30 17:05:50
@drlover: Ez nálunk is mindig így volt,nem tudtam élvezni a nyugodt pillanatokat,mindig attól szorongtam,mikor lesz már a következő balhé,ha rezgett a telefonom,szorongtam,hogy mivel fog terrorizálni ...Ha kőkorban nézett maga elé,én már készültem ,hogy lesz -e balhé megint . S valóban nem nagyon tudott egy helyben megülni ,ez is jellemző volt
Blondiee 2017.12.30 17:06:22
@Blondiee: komoran nem kőkorban
Miután sikeresen felismertél és túléltél egy nárcit, teljesen biztos, hogy a felismerés utáni első reakciód az lesz, hogy hogy lehettél ENNYIRE hülye, hogy ennyi ideig nem vetted észre????..
Blondiee 2017.12.30 11:40:14
@Madam.: Ürességet. Nincs kialakult éntudatuk,személyiségük ,jön a szorongás ,váratlanul ,s a feszültséget le kell valakin vezetni. A borderline-os szakkönyvek ezt nagyon jól leírják : egy egészséges embernél történik valami, aminek hatására születik egy érzés ,reakció . Ez a bordikál fordítva van: előbb az érzés ,utána a reakció . Ezért van világvége hangulatuk egy olyan semmiség miatt,amire mindkenki más csak legyint. Ők ezt kreálják köré. Nem egy hétvégém ment már így tönkre . S mire osszeszedtem magam,kezdődött minden elölről . De aztán később jöttem rá,hogy erősen nárcisztikus is. Főleg a pszichopátiára hajazó érzéketlensége miatt,meg az egész világ azért létezik ,hogy engem szolgáljon látásmódja miatt.
Az illogikus szürrealizmus egyik legnagyszerűbb paradoxona, hogy az illogikus szürrealisták (a.k.a. a nárcik) jellemzően azt képzelik magukról, hogy rendkívül jó emberismerők, nagyon empatikusak és különlegesen mély érzéseik vannak (sokkal mélyebbek, mint bárki másnak a…..
Blondiee 2017.12.30 10:52:36
@tevagyhibás02: Ez a tekintetes teória nagyon igaz! A szeméig már nem er el a mosolya ! Amikor az ismerkedés elején így nézett,annyira zavarban voltam ,hogy le kellett sütnöm a tekintetemet! Először azt gondoltam,melegség sugárzik belőle ,miközben a kezemet puszilgatta,de nem! Ez szuggesztió,így láncol magához! S amúgy ezekben a kapcsolatokban az önostorozás az egyik legrosszabb ; vered a fejed ( legalábbis én ) a falba ; hogy lehettem ilyen hülye és naiv? Ha másnak olyan bölcs,koromat meghazudtoló tanácsot tudok adni, magamnak miért nem?? Sajnos én nagyon a szívemre hallgattam,nem az eszemre és a még okosabb ösztöneimre. De sokat tanultam és fejlődtem,ezzel vigasztalódom.