Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vörösbegy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Manzárd Café Loft a'la Paris 2010.03.26 10:53:00
A történet röviden arról szól, hogy a fiatal művészpár lakáskeresés közben, áthajtva Párizs ipari zónáján, megpillantották a meglehetősen lepukkant állapotban lévő 19.századi, gazdátlan és régóta üresen kongó egykori textilgyár épületét. Flash...egymásra nézés...majd lelkes igenek, ahogy illik a…..
”Már együtt voltak, vagy 3 éve, de a pulóveren-simogatáson kívül semmi nem történt” – következő beszámolónkból kiderül, hogy nem mindenki a hormonok rabszolgája. Történetünk főhőse egy igen vallásos fiatalember, akire a legjobb nők nyomulnak, de felvértezi…..
Színház.hu Billy Elliot 2009.05.22 07:43:00
Nem friss a történet: 2-3 éve jött a gondolat, hogy az aktuális londoni utunkat ezúttal spékeljük meg egy kis kultúrával. S bár korábban már volt egy felemás tapasztalatom angol nyelvű előadással (Globe Színház, egy büdös szót se értettem a Hamletből, és kövezzenek meg a vájtfülű színházértők, de…..
Vannak olyan események az ember életében, amikről előre tudja, hogy egész életében emlékezni fog azokra. (Itt most nem a gyermekének születésére, esküvőjére gondolok.) Nekem olyan szerencsém volt, hogy egy ilyen élményt az egyetlen olyan emberrel oszthattam meg, aki megérti a…..
Véres jelenetek zajlottak le csütörtökön hajnalban a szerb fővárosban: a belgrádi rendőrség egyik járőre üldözőbe vett egy Peugeot 307-es gépkocsit, miután annak vezetője áthajtott a piroson. Rövid üldözés után a rendőrök a kocsi elé kerültek, megállásra…..
Kő egy szar film? Pauly Shore megbízhatósága ebben a témában megkérdőjelezhetetlen. A kis Pauly zsidó humoristákból álló családba született, valószínűleg ő volt a legnagyobb poénjuk. Anyuci alapította a The Comedy Store becenéven futó híres stand-up klubot. Pauly tehát…..