Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rajmiapa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenzéki képviselők emlékeztek meg erről...
Rajmiapa 2017.06.22 14:58:12
@FCUK6: Az ilyet nem tisztelem se éltében, sem holtában, hányan haltak bele az idiotizmusokba, az ország kirablásába, hány rokkant halt bele a humánus intézkedéseikbe, hányan halnak meg az eü színvonala miatt? Stb. Ők maguk a politika, amely bepofátlankodik a mindennapjainkba, életünkbe és megpróbál mindent tönkretenni az országban. Gyomorforgató az aki ezeket védi.
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Rajmiapa 2017.03.14 21:55:20
@Bruti: Dumaszínházasokat simán lenyomja :)
Miért? Miért ne? Mikor? Mikor ne? Hogyan? Sokszor hallani arról, hogy a belső oldali hőszigetelés nem jó megoldás. Ugyanakkor sok olyan helyzet van (pl. értékes vagy tagolt homlokzat, vagy amikor egy társasházban egy lakás energetikai korszerűsítése kerül szóba) amikor…..
Az Index érdeklődésére részletesebben kifejtette a Nemzetgazdasági Minisztérium, miért szüntették meg az adósságnyomás-mérőt.Egészen pontosan mindenki arra volt kíváncsi, hogy miért hazudta azt az NGM, hogy az alkalmazást "technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye…..
Rajmiapa 2013.09.04 10:48:25
@vénkujon: A szocik ilyen vagy olyan kormányzása nem jelent feloldozást ennek szemét bandának .
Soha egyetlen érvet nem tudtok felhozni imádott gazembereitek mellett, csak a szocikra mutogatni.
Rogán Antal, aki korábban a "luxusbaloldal" bélyeggel támadta politikai ellenfeleit, a keddi IMF tárgyalások előtt még gyorsan megmerítkezett a bulvárban. A provence-i nyaralásáról visszatérőben küldött egy kedves képet a Blikknek, amin a családjával egy hattyú alakú…..