Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TamáSS

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon az ezredünk egyik fiatal olasz légiósa golyót röpített a fejébe egy őrjárat alatt. A mi körzetünkben meg a csádiak futottak pokolgépre, 2 halottat és 4 sebesültet vesztettek.  Mi a konvoj távozása előtti éjszaka a területet biztosítottuk, ahol másnap reggel a konvoj elhaladt. A slaborok a…..
TamáSS 2018.04.29 15:34:39
@MócZi13: Én azért nem lehettem katona, mert a barátiköröm a Betyársereg tagjaiból, gárdistákból, MNA tagokból, hazafias értékrend alapján élő hazafikból áll. Az átvilágításon mondták meg, hogy túlságosan szélsőségen ideológia alapján gondolkodok és erre nincs szükség a Honvédségben. DE azért a cigányokat felveszik dögivel. A városomban van egy hírhedt maffiózó természetesen cigány. Nőket futtat drogot árul, csempész szóval megvan a híre. Volt börtönben is. Milliós luxus autók stb. A fia katonának állt. A facebook szamurájkardal pózol és az van a kép alá írva hogy "veszélyes vagyok". És a többi cigány gyerek akit velem egy időbe vettek fel, az ő családfájukba sem kell mélyre ásni hogy bünözőt találjunk. Sőt az egyik srác régen drogot is árult. Én aktív sportoló vagyok soha az életben rendőrséggel nem volt dolgom tiszteségesen jártam iskolába és most adófizető dolgozó állampolgár vagyok és bármikor életemet adnám a hazámért, mert nekem fontos.
TamáSS 2018.05.01 10:30:27
@Dobri: Hello Dobri!június 12-én mennék jelentkezni a légióba. A kérdésem pedig az volna, hogy hány napig tart a felvételi, mert akkor ugy csinálom a jegyfoglalást visszafelé, ha netán nem vennének fel. Vagy ne is foglaljak vissza felére? Amugy 10:10-re érek marseille-be. Szóval bőven oda érek még a toborzó irodába zárás előtt nem?
TamáSS 2018.05.01 10:42:08
@Dobri: Ja meg még annyi, hogy útlevél kell? Vagy elég a személyigazolvány.
Csádi szövetségeseink nem voltak olyan szívbajosak a civilekkel, mint nálunk a slaborok. Egy motorost igazoltattak, aki tiszteletlenül beszélt velük, ezért feldobták a motorját a teherautójukra, a tagot meg otthagyták a sivatag közepén. A motort aztán kidobták a bázis előtti szeméttelepre, onnan…..
A bázisunk mellett a mali hadsereg egyik egysége állomásozott, nem voltunk tőlük elragadtatva. Még egységes egyenruhájuk sem volt, úgy néztek ki, mint akik egy katonai turkálóból öltöztek fel. A lábbelik még ennél is változatosabbak voltak, volt ott a különböző bakancsoktól kezdev a sportcipőn át a…..
TamáSS 2018.01.11 09:24:10
@Balazs_: Leszerelés után haza jössz?
Voltam a Honvédségen a toborzó irodába. Beszéltem velük, hogy katona akarok lenni és próbáltam elmagyarázni hogy nem vagyok szélsőséges meg ilyesmi. De elküldtek, azzal az indokkal, hogy parancsot kaptak hogy nem köthetnek velem szerződést.
TamáSS 2018.01.11 09:24:54
TamáSS 2018.01.26 09:01:47
@Balazs_: Hogy célszerű franciaországba utazni, vonattal vagy repülővel? Repülő párizsba megy, de mire onnan aubagne-ba érek addigra bezár a toborzó iroda és szállást kell keresnem akkor
A mi őrjárataink súlypontja áthelyeződött a közeli városra és a falvakra. A települések még az afgánokénál is lepukkantabbak voltak. Düledező vályogviskók, földutak, kecskék, szemét és bűz minden mennyiségben. Az aszfaltot és a közműveket hírből sem ismerték. A falakon mindenhol az „Azawad” felirat…..
TamáSS 2017.12.30 19:45:23
@Kronenbourg: Határ vadásznak se vettek fel ez miatt. Pedig aktív sportoló vagyok büntetlen előéletű. Szeretem a hazám ezt büszkén vállalom és minden ismerősöm hasonló gondolkodású. Győrkös István engem is tanított. Az amit vele tett a korrupt rendsze, na az a szélsőséges!
TamáSS 2018.01.02 17:54:29
@axy: Nem kapcsoltak Győrköshöz! A Betyársereggel való kapcsolódás miatt utasítottak el. Az MNA nem terror szervezet volt. Honvédelmi alapismereteket tanított a fiataloknak.
TamáSS 2018.01.03 17:12:55
@SZilveszter Molnár: hello. én is márciusba szeretnék menni.