Regisztráció Blogot indítok
Adatok
late harvest

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
late harvest 2010.06.28 20:09:19
anonim [szexfüggők] Villon 2010.06.22 08:28:00
Hazamegyek, lebaszom a táskám az ágy mellé, leülök, lehúzom a sliccem, előveszem a farkam és elkezdem verni. Korábban meglazított nyakkendőmet egyre szorosabbra húzom. De finom így. Leveszem a zakómat, a nyakkendőből is kibújok. A kendőre erősebb hurkot kötök és a…..
anonim [szexfüggők] Olcsó bringa 2010.06.28 08:20:00
Nem vagyok szép. Na jó, kifejezetten csúnya se, de egyálatlán nem tetszem mindenkinek. Nem fordulnak utánam az utcán még a melósok sem. Csak néha. Nem baj. Tudom, hogy képes vagyok kéjt okozni és ez nekem elég. Miért ne érhetné megrendítő, orgazmikus mámorélmény azt, aki a…..
late harvest 2010.06.28 19:17:58
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
Mielőtt felháborodna a tisztelt olvasó, nem káromkodtam. Blasztrakolásnak hívják ugyanis azt a felülettisztítási technológiát, melyet a Margit híd új acéllemezein alkalmaztak. Eredményeként pormentes, tiszta felület lehet kapni, ami feltétlenül szükséges a jó…..
de Sade márki DJ 2010.04.23 22:18:00
A legelső Johann Sebastian Bach volt, csak neki erről fogalma sem lehetett. Tessék figyelmesen meghallgatni a d-moll toccata és fúgát. Minden techno alapja. XVIII. századi 2Unlimited. A Straussok, akik a komolyzenéből popzenét csináltak. Beethoven Oakenfold, Vivaldi Paul van Dyke,…..
Itt a tavasz, kezdődik a szabadtéri fesztiválszezon, csak győzzük pohárral. Ezen a héten pénteken még fedettpályán lesz a már nálunk is beharangozott Tokaj Nyitány, illetve szerdán már el is kezdődött Bécsben a Weltweinfestival. A nem éppen olcsó ültetett kóstolókat és…..
Nemrég mutattuk be Ralphot, a világ legnagyobb nyulát, de a helyzet hamar változott. Most a világ legnagyobb húsvéti tapsifülesével ismertetjük meg kedves olvasóinkat.A képeken látható Darius nevű nyúl 13 hónapos, 129 centi hosszú és 22,2 kiló. Gazdájával, a hatéves…..
Érdekes kezdeményezésről kaptunk értesítést. Testületileg, pályázatilag keresik az egriek a bikavér fehér párjának nevét. A vér és a fehér szavakat kétségtelenül jobb egymástól távoltartani, de minthogy nem sok egri fehér házasítást tudnánk fejből felsorolni, így úgy…..
late harvest 2010.03.20 11:14:59
Ilyenkor a legjobb a szőlőben lenni. Tavasszal. Az idei tél nagyon hosszú és nyomasztó volt. Alig volt napsütéses nap - a ködös, nyirkos napok, amikor csontig hatol a hideg a munkáskabát alá, nem a borászkodás leglélekemelőbb pillanatai. Viszont ilyenkor, amikor elkezd fújni a…..
 Rendkívüli kárt okozott Sólyom László köztársasági elnök úr Magyarországnak azzal, hogy aláírta a holokauszttagadást tiltó törvényt! Nem csupán azért, mert rábólintott az egyértelműen ostoba jogszabályra. Nem csupán azért, mert a nyilvánvalóan ezer sebből vérző,…..
Egyszer belecsaptam a lecsóba, amikor azt állítottam, hogy bár fehérországnak tekintjük magunkat, mégis nehéz olyan magyar száraz fehéret találni, amiben a művelt nemzetközi borízlés is fölismeri az értéket. Akkor provokatívan azt a feladványt hirdettem meg, hogy nevezzünk meg…..
de Sade márki Posta 2010.02.04 15:05:00
Olyan 5 év körüli helyes kislány, bő 10 év múlva szívesen meg is dugnám, de most éppen morcos vagyok, mert egyrészt pénzt kell kifizessek holmi szolgáltatóknak, másrészt ez a kis fúria már másodjára tapos a lábamra, miközben a sor mellett galoppozik fel s alá, s jókat nevet,…..
Kedves Miklós, drága barátom! Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottunk, Antal meg a Balogh nem bírták tovább és beszéltek. Rólad. Sajnos, az időpont nem a legjobb, így 70 nappal a választások előtt. Máskor talán el tudnánk simítani az ügyet, de most nem megy. A rendőrségi…..
Bréking: Mint azt az MTI nyomán Index anyánk is írja, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság jogszabálysértés hiányában jogerősen elutasította a jövő nemzedékek országgyűlési biztosának a szerencsi szalmatüzelésű erőmű engedélyezési eljárásával kapcsolatos…..
Azon nem is olyan kevés Én is azon "szerencsések" közé tartozom akik tegnap este (2010 január 16) a MÜPA-ban testi és lelki egészségüket a kultúra oltárán feláldozva ülhették végig Schönberg: Mózes és Áron című operáját.Abszolut laikusként, egyszerű…..
de Sade márki Bulvár 2010.01.08 19:18:00
Interjú egy nővel, aki rátetováltatta óriásira nőtt csiklójára Danielle Steel összes regényét.Doku túldrogozott koalamedvékről, akik haldokló öregemberek szájába fosnak bele bosszúból, mert azok valaha megbaszták az anyjukat.Cikk egy indiai férfiről, aki elásta egy hétre a…..
Új szerzőt avatunk. A jövőben posztjai Rezeda néven jelennek meg. Bármit mondanánk róla, azonnal fölfednénk kilétét. Rezeda szerint a magyar fehéreket a MA stábja hajlamos alulpontozni, ezért ne lepődjünk meg, hogy mindjárt két kilencpontos száraz fehérrel nyit (és Bussay dr.…..
2009 elején a magyar borokról, s rajtuk keresztül hazánkról fog szólni a Travel Channel népszerű műsorának két epizódja. A Journey into Wine (Borutazások) négy adása ugyanis kelet-európai országokba kalauzolja majd el a nézőket (egy-egy 24 perces adás jut Romániának és…..
Nem mai hír, augusztus második hetében világgá kürtölte a nemzeti hírszolgátató, aztán a közlemény meg is jelent itt-ott, de úgy tűnik, nem vetett különösebb vihart: felszámolás alá került a nagyrédei Szőlőskert Zrt., Bárdos Benjámin borászati sikertörténete, a hazai…..