Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokissss

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Avangard Omszk csapata öt mérkőzésen csak hat pontot tudott szerezni, ez két győzelmet jelent. Jagr hiába volt eredményes, csapata kikapott hazai pályán a Traktortól. Guntis Galvins a harmadik mérkőzését játszotta Rigában, gólpaszt jegyzett. Kosecskin tavaly mellőzve volt…..
hokissss 2008.09.15 22:07:03
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
A 2008-as draft első körében a harmadiknak és a negyediknek kiválasztott Bogosian és Pietrangelo is szerződést kötött NHL-klubjával. Előttük az első tíz draftoltból négy játékosnak volt szerződése.Az amerikai védőt, Zach Bogosiant az Atlanta Thrashers draftolta, az első…..
A csütörtöki ötgólos vereség után pénteken végig szoros meccset játszottunk a franciákkal. A végén az egyenlítésért harcoltunk, üres kapus gólt kaptunk belőle.A pénteki mérkőzésen az előző napi nagy arányú vereség konzekvenciáit levonva a két edző, Pék György…..
hokissss 2008.09.06 16:04:53
hokissss 2008.09.06 16:05:40
Juniorválogatottunk bemutatkozott. Optimistán nézzük a dolgokat. A középső harmad biztató magyar játékot hozott. Egy éve három góllal rosszabb eredményt értünk el a franciák ellen, a vb-n mégis mi nyertünk.Az első harmadban nem sok örömük volt a magyar nézőknek. A franciák…..
Csütörtökön és pénteken 17.30-kor, szombaton 13 órakor játszik a Megyeri úton Magyarország barátságos juniorválogatott-mérkőzést Franciaországgal. U20-asaink első komoly erőpróbája következik. Bár az ötnapos júliusi edzőtábor során négy mérkőzés játszottak az UTE…..
Alekszandr Medvegyev elnök kedden bemutatta a Kontinentális Jégkorong Liga orosz nemzeti színekre épített logóját. Kiderült, hogy a közvetítési jogok az NTV-Plus kezében vannak, és nemsokára elkészül a liga honlapja orosz és angol nyelven. Három fotónk van. ..
Amitől sok NHL-rajongó tartott, bekövetkezett: Jaromir Jagr aláírta 2+1 éves szibériai szerződését. A játékosmozgások folytatódnak, alig bírjuk követni őket. A 2004/2005-ös lockout idején Jagr Kladnóba tért haza, de szezon közben az akkor Roman Abramovics tulajdonában lévő…..
Nem is olyan régen elmélkedtünk arról, mire viheti a juniorválogatott a dániai divízió 1-es világbajnokságon. Jó sok szempontból próbáltuk megvilágítani a dolgokat akkor, úgyhogy most nem mélyedünk el a részletekben, csak a harminchatos bő keretet közöljük alant. Amint…..
Pénteken éjfélkor lejár a kedvenc válogatott meztervre leadható voksolás határideje. Jelen posztunkkal utolsó lendületet adunk az ügynek, hogy szombaton reggel már a végeredményt tálaljuk. Ugyancsak szombatra nagy meglepetéssel készülünk. Múlt hét végén jó kis szavazást…..
Mindössze négy olyan játékos volt a legutóbbi szezonban, akit 2007-ben draftoltak, és az első évben be is mutatkozott az NHL-ben. Korábban sem volt jellemző, hogy valaki azonnal csapattag lesz. Statisztikák korábbi draftokról. A tavalyi első körösök közül az 1/1-es Patrcik Kane…..
Tekintettel a nagy érdeklődésre elébe megyünk az eseményeknek. Válaszolunk két kérdésre. Két korosztályos válogatottunk idei vb-sikerei megismételhetőek-e jövőre? Kik alkothatják a csapatot? A fellépési sorrendnek megfelelően a juniorokról írunk először. Az ellenfeleket…..