Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diodavid7

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Truth or dare amúgy már volt egyszer, most azonban B.A. a véleményes hétvége keretében felidézi a dolgot.Most szombaton, 2010.08.07-én néztem a Topmodell leszek-et a Viasaton, ahol a műsorban "Truth or dare" játékot játszottak a lányok. Ez a játék Magyarországon is…..
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
A tradíciót életben tartva most is egy remek online játékot ajánlok nektek, azonban most nem karácsonyi témájú. A játék neve QWOP és az említett gombokkal kell a csókát elmozgatni a 100 méteres vonalig. Egyszerűnek hangzik, de tessék elhinni, nem az ;) Elég vicces dolgokat lehet…..
diodavid7 2010.12.24 14:15:19
Csiki kedvenc sorozatunkból talált még egyet. Van-e olyan perce a Jóbarátoknak, amiben nincs semmi durvulás?Újabb Jóbarátok butaság, mert abból sosincs elég.Eredeti mondat: "Anybody got a length of rope about 6 feet long, with a noose at the end?"Magyar: "Nincs nálatok…..
Félrefordítások Hic sunt leones 2010.12.05 10:51:00
Tegnap este kapcsolgatás közben megütötte a fülemet egy hegyi oroszlán, csak már nem tudom persze, milyen filmben vagy sorozatban, és erről eszembe jutott, hogy van itt még a várólistán egy újrajátszás ebben a témában Tündétől:Épp a legújabb Twilight könyvet olvasom egy…..
Ez PG hetedik beküldése, és nem fogjátok elhinni, de ez a hetedik poszt, amiben a titánium szerepel. Akárhogy is nézzük, ez a szó kezd bevonulni a köznyelvbe. Az még egy érdekes kérdés persze, hogy egy alapvetően szaknyelvi szó mikortól nevezhető köznyelvinek - talán mondjuk azt,…..
diodavid7 2010.12.04 20:42:48
Akinek tetszett - márpedig megjelenése óta toplistás, úgyhogy sokan vannak ilyenek - a Doodle God, szerintem imádni fogja a Doodle Devil-t is. A játékmenet ugyanaz maradt, különféle elemeket kell egymással kombinálnunk, hogy újabb és újabb elemekhez - ezúttal 11 csoportban éppen…..
Kár, hogy András nem küldött több (és élesebb) képet erről a csodaétlapról, mert ahol egy ilyen fordítás van, ott van több is:Itt egy kép a James-versenyre, egy étteremben fotóztam Aggteleken, a szöveg pedig (remélem azért olvasható): Bundás kenyér = ovum upholstered vice-aj…..
diodavid7 2010.11.20 21:35:11
Egy plakáton láttam a "Trója tánc show" című produkció hirdetését - amely egyébként (talán az érdeklődés hiányában) elmaradt -, s megragadta a figyelmemet egy otromba anakronizmus. A plakáton ugyanis az (érzésem szerint) törökös-balkános jellegű…..
diodavid7 2010.11.16 21:03:46
Mr. Pither beküldése szomorú aktualitása miatt jön soron kívül: Megint rajzfilm, ugye magyar szinkronnal leginkább azt nézek (illetve... ööö... a gyerek néz, persze... affene, lebuktam). Szóval 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, gyerekként nagyon szerettem, most meg a…..
Gondolom nem hat senkire újdonságként az a kijelentés, hogy a latin az élet minden területén felbukkan. Jómagam homo ludens-ként, őszülő fejjel is nagy rajongója vagyok a társasjátékoknak. A játékok gazdag világában pedig lépten-nyomon beleütközöm latin…..
Az utóbbi idők egyik legjobb platformjátéka volt a Robot Wants Kitten, és most végre megérkezett a folytatása, a Robot Wants Fishy. A főszereplő robot ezúttal egy halacskát akar megszerezni egy hatalmas labirintusban, amiben hemzsegnek a szörnyek és kisebb-nagyobb főszörnyek. A…..
Szeretem a krimiket és általában kedvelem a Pastel Games játékait is. Nagy várakozással kezdtem el tehát a Scene of the Crime: Golden Doll című játékot is (aminek az első részét már láthattátok a KMK-n). Nos, csak kicsit csalódtam. Alapvetően jó a játékmenet, érdekes a…..
Van hozzá badge. Mert hogy illik egy játék pozitívumaival kezdeni, ha már ajánljuk. Pedig tényleg szeretem a point-n-click-et, és akár a kis idiótaságokat is elég magasan szoktam díjazni. A Harry Quantum: TV Go Home meg harmadik a Konga heti listáján a poszt írásakor. Mégsem…..
Többen beküldték már a következő játékot, de az ünnepre tartogattam, ugyanis a tower defense-játékok (aka. pokoli lövegtorony) ötvenhatos változatáról van szó. A Budapest Defendersben azon a bizonyos október 23-án kell megvédenünk a forradalom központját a szovjet tankoktól…..
Ha napközben olykor aknakeresővel ütöd el az időt, esténként a Helyszínelőket nézed, és a polcodon pihen az összes Columbo DVD, akkor a ClueSweeper a te játékod. Megadott számú lépésből kell megoldani az ügyeket, aknakereső-szerűen navigálva a pályán, ezen felül még…..
diodavid7 2010.09.15 19:12:03
@toto92: És az is teljesen véletlen, hogy épp most került ki a fejlesztő új játéka, a Vertical Drop Heroes? MIT TITKOLSZ ELŐLÜNK?
A Protectors sorozat valaha az egyik legjobb tower defense játéknak számított, de a harmadik résszel kifulladt a széria, és bár nekem tetszett a négyes, ti azt is lepontoztátok. Talán a Little Protectors jobban elnyeri a tetszésetek, ezzel újult meg most a sorozat. A feladat továbbra…..
Rég röhögtem akkorát játékon, mint a Birdinatoron. Az alkesz mesterlövész-madár elindul vadászra vadászni. Lézerrel. Mindenféle fejleszthető cuccal. Helikopterek ellen. Külön öröm számomra, hogy választhatóan akár automata lövéssel. (Ami persze, kevésbé hatékony, mint az…..
Amikor a kongán először találkoztam - nagyon régen már - a Mystic Hunterrel, nagyon tetszett, de ki voltam akadva rajta, hogy csak az első pálya játszható, és aki feltette, nem is foglalkozott vele, hogy nem megy tovább. Azt hittem, valami oltári nagy bug, és sajnáltam, mert szép,…..
Ilyen lehet, amikor a sushifüggő-mariorajongó programozó játékot készít. A Wasabiban adva van egy sziget, rajta egy étterem, valamint egy mindenes. Az ő feladata a halat kifogni, a növényeket öntözni, majd ezeket az étterembe szállítani, hogy a vendégeket ki tudják…..
Pofonegyszerű és rövidke játék a The Illuzionist's Dream. Adott a főhős, aki sikeres és mindene megvan, amíg el nem veszti egyetlen szerettét, onnantól klezdve viszont felhagy addigi életével. Aztán egyszercsak álmodik egyet - a mi feladatunk ebben végigkísérve…..
Naponta többször is szembesülök ezzel az aranyos megoldással és mindig megmosolyogtat, úgyhogy tessék, nevessetek ti is (ne kinevessétek, tényleg azt gondolom, hogy nagyon aranyos). Az OpenOffice file menüjének gyöngyszeme.                  …..
killernek köszönjük a címet és a képet is (meg a szöveget persze):Még régebben lettem figyelmes erre a plakátra, először Szolnokon, utána több helyen is. Mikor már a Balatonnál is láttam, lefotóztam hogy beküldöm neked, de csak most jutottam el oda hogy tényleg be is küldjem.…..
Ez a név nélküli kis csoda olyan aljasságnak indul, mint a szívatós tetris: ezúttal a jól ismert falteniszjáték (Breakout) megy át szemétparasztba, a látszat szerint egy pixellel kell nagyon sokat leszedni. Aztán az ember rájön, hogy a kiütött téglákból is labdák lesznek, így…..
diodavid7 2010.07.27 14:35:17
diodavid7 2010.07.28 17:01:02
@Kockanadrág: Ja bocs, csak mire reagáltam már mindig leesett. lol.
diodavid7 2010.07.28 17:06:19
Félrefordítások Leszel a múmia? 2010.04.26 12:52:00
murci a port.hu-ról továbbított egy hozzászólást:vki érdekes hülyeséget fedezett fel egy Jodie Foster filmben, lásd itt: http://port.hu/a_masik_en_the_brave_one/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=83740&i_city_id=3372&i_county_id=-1pakard4 írta:Mit keres a múmia a…..