Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thresher

0 bejegyzést írt és 2172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1980-as évek. Május 1-i felvonulás Nagykátán  ..
Thresher 2016.05.01 23:06:36
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Erősen kétlem hogy az az ujja lenne, ha csak annyi lett volna a feladat, hogy el kell takarni egy lukat, akkor használhattak volna simán egy mágnes protézist. Gyanítom hogy azért varták oda neki, hogy gyorsabban gyógyuljon a bőr.
Kibuktak az amerikai HBO GO-felhasználók, mert a fizetős kábelcsatorna internetes oldalára, ahol kismillió sorozatot és filmet lehet megnézni mobilról, tabletről és számítógépen is, a tegnap esti True Detective-finálé alatt annyian igyekeztek belépni egyszerre, hogy a szerverek nem…..
Bár már van magyar trailerünk és poszterünk is, a Dreamworks Hálaadás napjára is készült egy új sorozattal a világ legokosabb kutyáról, akinek időutazós kalandjai majd 2014 márciusában lepik el a mozivásznakat. Én már az előzetes után is csak abban bíztam, hogy majd Ty…..
Thresher 2013.11.28 22:44:30
Mikor Aranofksy és Emmerich találkozik, legalábbis eme plakát szerint (igen, még a szlogen is stimmel). ..
Thresher 2013.11.13 19:31:34
Egy nő (Meryl Streep) könyvet ír egy növénytermesztőről (Chris Cooper), aki védett virágokat lop el abban a hitben, hogy náluk jobb sorsuk lesz. Hogy lesz ebből film? Hát ez az. Szokták mondogatni, hogy egy filmet, egy könyvet, de még egy festményt sem lehet befejezni, maximum…..
No, ezt nevezem upgrade-nek. Persze továbbra is ide-oda repkednek a hiteltelen CGI-figurák, de ennek a vadi új trailernek végre van íve, mi több, némi atmoszférája is. Kár, hogy PG13-as lesz... ..
A magyar mozikba február elején érkezik Jason Reitman új filmje, amely a nyolcvanas évek végén játszódik, egy ünnepi hétvége leforgása alatt: egy depressziós egyedülálló anya (Kate Winslet) és kamaszfia otthonukba engednek egy sérült, szökésben lévő férfit (Josh Brolin), és…..
A 2000-es évek legjobbjának választott Oldboy amerikai remake-jének marketingesei mindez idáig titokban tartották a film főgonoszának kilétét: azé a férfiét, aki 20 évre bebörtönzi Joe Doucettet (Josh Brolin) egy olyan tettért, melynek mibenlétére csak azután derül fény, hogy…..
Mike Wazowski hátulkarmolós kora óta arról álmodozik, hogy egyszer majd a Szörny Rt. réme lehet, igen ám, de a kis egyszemű csöppet sem ijesztő, így aztán ebbéli hiányát szorgalmas tanulással próbálja ellensúlyozni, s mint a legtöbb strébert, így őt is kiközösítik az…..
Thresher 2013.06.17 18:24:15
@lisztes: "Szinkronnál Randall és a Yeti hangja most más lett"

Azért ettől nem kell hasra esni, Randall szinkronhangja Kaszás Attila volt, aki már jó pár éve meghalt.
...legalábbis George Lucas és Steven Spielberg szerint. A hollywoodi filmgyártás elmúlt 40 évének koronázatlan királyai sokad magukkal előadást tartottak a USC-n (University of Southern California), melyben Hollywood jövőjét pedzegették, és bizony nem festettek túl biztató képet.…..
Úgy tűnik, mint a legjobb sci-fik, az Elysium is egy emberi drámára épül: a földi mocsokban élő Matt Damon balesetet szenved, és rövid időn belül meghal, ha nem jut el Elysiumra, a kiváltságosok számára fenntartott mega-űrállomásra. Az új, közel három és fél perces trailer…..
Az acélemberrel együtt debütál a jövő márciussal érkező 300: A Birodalom hajnala első előzetese, amely hangosabb és nagyobb filmet ígér, mint Zack Snyder váratlan sikert aratott eredetije, és mivel az alábbi két és fél percben gyakorlatilag 5-10 másodpercnyi nem belassított…..
Csütörtöktől látható a Gyakornokok című vígjáték a magyar mozikban, ami ugyan a magyar álláskeresőknek még annyival sem szolgál, mint a tengerentúliaknak, de legalább néhány derűs percet szerezhet nekik is, már ha egy munkanélkülinek jut pénze a mozijegyre, amihez amúgy…..
Thresher 2013.06.10 14:10:38
@Zalaba_Ferenc: Kerekessel nincs gond, csak kicsit pörögve beszél. Ferrellhez tényleg gyors egy kicsit, viszont Peter Griffin számára tökéletes, még ha más a hangszíne is.

A Bones-ban Booth hangja ki volt? Széles Tamás v. László?
Ha úgy fogalmazok, hogy az Xbox One-t bemutató májusi prezentáció nem aratott viharos sikert, akkor kegyes vagyok és szofisztikált: jelenlegi állás szerint öt emberből négy PS4-et vásárolna (pedig ez utóbbiról még vajmi keveset tudunk). Mondjuk, a közfelháborodás érthető: az…..
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
Thresher 2013.06.06 14:04:36
Most egy kicsit rendhagyó bemutatást fogsz olvasni. Nem megyek bele a vizsgált film jó és rossz elemeibe részletesen, percről percre, kiemelve minden apró részletet, amely a film mondanivalóját adja. Nem szeretném, ha úgy járnál, mint én. Évek óta szemezek a filmmel, de sosem…..
A Writers Guild of America, azaz az Amerikai Írók Céhének tagjai összedugták okos fejüket, hogy megszavazzák minden idők 101 legjobban megírt tévésorozatát. Vajh mi lett az első? Seinfeld és a buggyos inge? Tony Soprano és  pszichiátere? John Hamm és John Hamm sármja? És…..
Seth Rogen és Evan Goldberg (Superbad, Ananász expressz) új filmjében egy rakat hollywoodi színész (akik történetesen saját magukat alakítják) bibliai méretű katasztrófával szembesülnek. És ennek vannak mellékhatásai: Danny McBride például Dumbledore-nak, Jonah Hill pedig Tony…..
- SPOILERMENTES - Franck (Vincent Cassel) és bandája ellop egy Goya-festményt. A buliban kulcsszerep jut Simonnak (James McAvoy), a beépített embernek, akit az akció során leütnek, és ez nagy baj, ugyanis kiderül, hogy elrejtette a festményt de a fejére mért ütés miatt nem…..
Thresher 2013.05.30 23:04:46
@Zalaba_Ferenc: Ezt tudom és értem, de ettől függetlenül hülyén néz ki. Meg ha már szövegileg Cassel fontosabb mint Dawson, akkor neki kellene középen lenni a képen is...

Erre mondom hogy kicsit hülyeség, hogy a plakáton odarakom a szereplő képét ahová akarom, míg a nevét nem, holott pont hogy vizuálisan ad a plakát több információt...
Vagy azt hiszik a marketingesek, hogy a kép esetén azonnal középre nézek, de utána a szélekre is, de szöveg esetén meg nem olvasom tovább, ha nem nem tetszik ami ott van az elején? Értelem?
Bő egy év múlva érkezik a mozikba a Transformers 4, amely Michael Bay ígérete szerint egy jóval komorabb és komolyabb történetet mes... egy lópikulát: ezúttal Bay már meg sem próbál mismásolni, valószínűleg a negyedik film is világméretű zúzda lesz, amely a legnagyobb…..
Thresher 2013.05.29 09:48:30
Thresher 2013.05.29 21:43:36
@drazsika: "ég mindig kevés kihívója akad ha akciójelenetet kell beállítani/forgatni/vágni."

Ugye ez vicc? Bay akciójeleneteit egy Parkinson-kóros öregasszony is megcsinálja...és még akkor is többet látsz majd a jelenetekből és nem kapsz epilepsziás rohamot.

Bay ahhoz ért a legjobban, hogy még a vizet is képes felrobbantani.
Thresher 2013.05.30 21:54:14
@drazsika: Ha a CGI minőségére gondolsz, lehet igazad, de attól az operatőri meg a vágási eredményei borzalmasak. Nem egy filmjénél még azt se tudom megmondani, hogy milyen jármű robbant fel, látom a lángokat, látom a robbanást, csak az nincs rendesen megmutatva, hogy mi robbant fel.
A magyar cégek 35 százaléka nehezen talál megfelelő munkaerőt, a legnehezebben betölthető állások listáját a szakmunkások vezetik, majd a mérnökök és értékesítők következnek - derül ki a Manpower felméréséből. világszerte is hasonló a helyzet, ám míg ott jellemzően az…..
Thresher 2013.05.30 01:15:18
@bunkó: Az a baj az ilyen hosszú szakmai gyakorlattal, hogy nem biztos hogy mára az már ér valamit. Minden ami elektronikához köthető (tehát elég sok minden) az 10 év alatt szinte elavul. Nem hiszem, hogy egy műszaki cég azért felvesz egy szakit, mert az mesterien javít videomagnót, ugyanis olyan már nincs.

Én is találkoztam olyannal, aki csukott szemmel cserél motort a kispolskiba, de egy e-mailt nem tud elküldeni, neki aztán mondhatod hogy hová küldje az önéletrajzát. Aki meg lépést tart a világgal, azt nem azért fogják felvenni, mert olyan dologhoz ért, ami manapság a retro-múzeumokhoz köthető.
Thresher 2013.05.30 18:14:53
@nincs_itt: Nem a villanyszerelő szakmára mondtam ezt, hanem csak azt, hogy a 25 év munkatapasztalat nem mindenhol automatikusan pozitívum. Azt, hogy pont te kapcsoltad össze a villanyszerelést az elektronikai műszerésszel, miközben az utóbbit még le se írtam, az a te bajod.

Ez alapján te valami biztonsági őr lehetsz, ha még az értő olvasás sem megy.
Thresher 2013.05.30 21:19:16
@nincs_itt:

Persze hogy nem baj, én viszont tudom hogy én mit válaszoltam.
Imádom az ilyen hozzád hasonló macskajancsikat, aki kioktat másokat, mert ő jobban tudja hogy a másik mit akart mondani.

Revideálom a biztonsági őrt, csak egy sima csinovnyik lehetsz, aki azt hiszi magáról hogy ő szarta az eget.

És nem kell majd visszaugatni nekem, mert engem se érdekel a véleményed, de nem azért mert 10 év gyakorlatod van, hanem mert simán idióta vagy.
Üdv!   Egy rövid bevezetövel kezdeném a problémám. Január 4-én volt 3-éve hogy elkezdtem dolgozni a Lidl-nél. Elötte való decemberben volt az interjú és a szerzödés kötés,az elején minden szépnek és jónak látszott,elöadták magukat mint a legjobban fizetö…..
Thresher 2013.05.25 20:33:08
@samot: Attól még a lényegen ez nem változtat. A helyesíráshoz nem kell diploma, de megkockáztatom hogy még érettségi se. Aki ennyit se tud, attól vajon mit lehet elvárni?
Tonnaszám írhatnánk a híreket arról, hogy ki játszik majd az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című szuperhősfilmben (ami könnyedén válhat 2014 nyarának legfontosabb blockbusterévé), ugyanis alig maradt már olyan színész Hollywoodban, aki ilyen vagy olyan minőségben ne tűnne…..