Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelPiero2

0 bejegyzést írt és 1471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus sikerrel zárta a tárgyalásokat, s az olasz sajtó értesülései szerint, az Inter orra elől elhalászva a Hellas Verona  fiatal játékosát, bónuszokkal együtt 12 milli euro fejében szerződteti Juan Cabalt, aki még a héten teljesítheti majd az orvosi vizsgálatokat. Csupán órákkal korábban a…..
A Juventus meghosszabbította fiatal játékosa, Fabio Miretti szerződését, s így a középpályás 2028 júniusáig marad a zebramezesek kötelékében. "A Juventus örömmel jelenti be, hogy Fabio Miretti 2028 júniusáig meghosszabbította szerződését a klubbal. A 20 esztendős középpályás 2021-ben csatlakozott…..
Khéphren Thuram átigazolása tegnap hivatalossá vált, így a 2001-es születésű középpályás visszatért Torinóba, amelyhez több emlék is köti, s érkezését követően természetesen a klub munkatársának is nyilatkozott. „Már gyerekként is álmodtam arról, hogy majd a Juventus játékosa leszek, így most nagy…..
DelPiero2 2024.07.11 22:23:01
DelPiero2 2024.07.11 22:37:40
@Shyr Kahn: Akkor a Papa hűsége a Juvéhoz abban merült ki, hogy a tesók ne legyenek egy csapatban (Interben már volt)
Weston McKennie jövője az egyik téma az elmúlt hetekben, miután az Aston Villa visszacsábítaná a játékost a Premier League-be, de a pletykák szerint a játékos nincs elragadtatva a lehetőségtől, miközben a Juventus szabadulna a 2025 nyarán lejáró szerződésű labdarúgótól, aki a The Athletic számára…..
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
DelPiero2 2024.06.04 09:51:25
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
DelPiero2 2024.05.25 18:26:18
@RunnerLaca: linket tudsz hozzá adni?
DelPiero2 2024.05.25 18:27:51
DelPiero2 2024.05.25 22:11:23
@Del Pybala: és ez kapta a legjobb csatár címet, ahogy a riporter mondta mivel Lautaro nem kaphatta mert már kapott díjat. Ez a probléma, Vlahot továbbra is sztárolják, holott elpattan tőle a labda. Végül is kb minden 3. meccsén rúgott csak gólt. Ez elég ahhoz hogy olaszhon legjobb csatára legyen.
A szezonból ugyan még egy mérkőzés hátra van, a csapatot hamarosan a Bologna csapatát BL-szereplésre vezető Thiago Motta veheti át, s a klub már a következő esztendő csapatát tervezi. Ennek következő lépéseként a Juventus nem egy új játékos érkezését jelentette be, hanem azt, hogy meghosszabbította…..
A Bologna nemrégiben hivatalos közleményt adott ki az oldalán, amelyben elbúcsúzott Thiago Mottától, mivel a következő évben nem Thiago Motta fogja vezetni a csapatot, amint arról már több újságíró is beszámolt az elmúlt hetekben. A mester a bolognai csapatot egy parádés szezonban BL-helyre…..
A Juventus ma menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, aki így két mérkőzéssel a szezon lezárulta előtt távozik majd a torinóiak kispadjáról. Hivatalos közleményében a klub a szakember által a szerdai kupadöntőn bemutatott kirohanást nevezte meg a lépés okaként. A játékosok közül az…..
DelPiero2 2024.05.17 23:05:09
@Il Principino: ez is mutatja a mostani vezetés "tökösségét"
DelPiero2 2024.05.17 23:06:47
@Krisztian Keresztes: Rugani nem hiszem hogy Allegri kedvenc volt. Alig játszott. Amikor 3 pontot érő gólt lőtt, utána hetekig nem játszott.
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
DelPiero2 2024.05.17 22:53:41
@Gaben Smith: én is szeretném hinni, de ha jól tudom, vannak még a régi vezetésből is ott. Ugyanakkor (máshol is írtam) én várnék egy kultúrált hivatalos fellépést a klubtól a kritikán aluli játékvezetéssel szemben is. A Napoli vezetése (nem Guintoli) kemény nyilatozatai miatt pl. Napoli-nak megengedték hogy lejátssza a Juve elleni meccset.
Egyébként Maxi írásban megjelent nyilatkozatai szerintem általában védte a klubot (talán neki is szájába adták mit kell mondania) De pl. Soulé eladási terve - ha igaz sem túl jó vezetést sejtet
DelPiero2 2024.05.17 22:57:50
@Type-R: erre még rá lehetne tenni egy lapáttal, hogy Mottát holnap nevezik ki a Juve edzőjének. Persze ekkor Allegri helyében megpróbálnám elvállalni a Bologna padját holnaptól. Szép kis cirkusz lenne, olaszhonban ez sem lenne lehetetlen.
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
DelPiero2 2024.05.17 16:01:30
@Il Principino: tegyük hozzá ADP, Mandzsu, Higuan elűzése, Sarri, Pirlo kirúgása. aki meg jól alátámasztotta magát ügyvéddel azzal meg nem tudtak mit csinálni, fizettek nekik mint a katonatiszt, pl. Ramsey.
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
DelPiero2 2024.05.16 23:00:23
@Rocky80: jobbak vagyunk mint a Liverpool, mert kb hasonló időben játszottunk mi is velük!
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
DelPiero2 2024.05.15 23:57:40
@danimester1: ez sajnos 90%-ban igaz. Talán csak az Inter elleni szuperkupa döntő volt gázabb, amikor Brozonak sárgája volt, kézbe vette a labdát és mérgében elrúgta a picsába. Allegri is reklamált, talán Ő kapott sárgát. Conténak Interes időszakában volt komoly vitája ezzel a s fejjel, el is tiltották Contét. Tényleg nem semmi, oda kéne már csapni klubszinten, mert disznóság mit művel a játékvezetés a Juvéval! Igazán ítélhetnék már a játékvezetést pénzbüntetésre! Meg a VAR-t is. Vlaho 11-esét nem hiszem hogy nézték, nem mutatták. Bezzeg Juve gólt azt igen! Liverpool-t is rendesen szivatják.
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
DelPiero2 2024.05.15 13:04:17
@venember83: Nem világos, hogy elcsaklizhatnak BL helyet? Tőlünk? (mert az Atalanta számunkra biztosította). Rosszul értettem?
DelPiero2 2024.05.15 14:48:46
@venember83: köszi.
A Juventus számára a BL-hely megszerzése lényegében azt jelenti, hogy már csak a szerdai kupadöntő maradt kérdéses az idei szezon tekintetében, és Romeo Agresti legutóbb a várható változásokról beszélt, ami nem merülhet ki az edzőváltásban: „Már többször elmondtam, hogy akik szerint Massimiliano…..
A szezon végéhez közelítve a Juventus elérheti legfőbb célját, s egy győzelemmel bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyébe. Ehhez adott az ideális ellenfél, hiszen a már biztos kieső Salernitana együttese látogat a zebramezesek otthonába, így a három pont begyűjtése…..
DelPiero2 2024.05.12 21:07:10
DelPiero2 2024.05.12 21:34:48
@danimester1: szerintem épp ezért adjuk oda nekik a kupát, mert kikaparják nekünk a gesztenyét.
A Juventus vasárnap este a biztos kieső Salernitana csapatát fogadja Torinóban, s amennyiben végre sikerül újra nyernie, azzal biztosítja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. "Jó formában vagyunk, a legfontosabb, hogy próbáljuk elérni az első számú célunkat, s jól készüljünk a római…..
DelPiero2 2024.05.12 11:42:42
@gomorra21: Rugónak az a bűne, hogy döntő gólt szerzett a Frosinone ellen.
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
DelPiero2 2024.05.06 10:44:58
@Zsupi44: nem láttam az egész meccset. Általában lehet hogy tényleg az a szerepe, hogy várjon elöl a labdákra, sétálgasson, lesen maradjon. Talán többet kellene tennie azért is, hogy helyzetbe hozza magát. De ebben a konkrét esetben igazad lehet, nekem az nem tetszett, amikor mellé lőtte, akkor a passzoló játékos is simán rálőhette volna, nekem úgy tűnt jobb helyzetben volt.
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
DelPiero2 2024.05.01 00:00:25
@Pedro32: Milyen botrány?
Nicolò Schira friss értesülésekkel számolt be Michele Di Gregorio kapcsán, az újságíró értesülései szerint Cristiano Giuntolit a kapus Angelo Peruzzira emlékezteti, s a Juventus elképzelése az, hogy a Monzától csatlakozik az olasz hálóőr a következő idényre, s ő lesz Mattia Perin utódja, tehát…..
DelPiero2 2024.04.26 12:13:56
@gomorra21: Pinsoglio? Nem is értem olyan kevés pénzért hogy maradhat itt, pedig jó kapus tudomásom szerint
DelPiero2 2024.04.26 12:28:28
@SuperTrezi: de úgy tudom jó kapus (volt?) egyszer láttam védeni is, nem volt sok dolga, nem derült ki hogy rossz lenne. Nem vagyok biztos benne, hogy Ő jelentette ki hogy nem akar védeni, mert mintha valamilyen utánpótlás válogatott is volt.
DelPiero2 2024.04.26 22:40:26
@SuperTrezi: igen, de én mintha azt láttam, hogy válogatott is volt, tehát "szakmailag is jó". Nyilván ezért ahányszor véd, megfelelő bért kap, de nem világos miért nem akart soha előbbre lépni. Edzések videói alapján sem tűnik rossznak, bár azért keveset látunk. Talány nekem miért csak ezen a szinten mozog. Lehet azért, mert túl jó ember a könyökléshez. Egyébként Ronaldo idejében még 300 ezer euró körül volt a bére.
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
DelPiero2 2024.04.23 23:21:04
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
DelPiero2 2024.04.19 15:26:21
@venember83: Nem a mi játékosunk aki kölcsönben van náluk?
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..