Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelPiero2

0 bejegyzést írt és 1499 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Calcio e Finanza beszámolója szerint Paul Pogbának a régi irányelveknek megfelelő szerződése van, a szerződés 2026-ig érvényes, szezononként nettó 8 millió euróért, plusz 2 millió bónuszért. Ez a klub költségvetésében bruttó 10,48 milliót jelent, köszönhetően a fejlődést elősegíteni hivatott…..
DelPiero2 2024.10.07 21:27:01
@juve2121: inkább kurva, mint jó. Aki évek óta nem focizott rendesen.
A mai nap a szerződéshosszabbítások napja volt Torinóban. Azt követően, hogy a Juventus bejelentette Samuel Mbangula szerződésének meghosszabbítását, a klub hírt adott arról is, hogy a korábbi szerződését egy esztendővel meghosszabbítva, Carlo Pinsoglio 2026-ig írt alá.  "Carlo Pinsoglio jelenléte…..
DelPiero2 2024.09.27 22:27:33
@juve2121: miért nb2? Tavaly is védett egy meccsen és nem kapott gólt.
A Juventus akadozó támadógépezete sokak figyelmét felkeltette, a Corriere dello Sport a minap arról írt, hogy Thiago Motta rendszere nem hozza ki a legjobbat egy olyan csatárból, mint Dušan Vlahović. A szerb a büntetőterületen belül érzi magát elemében, ahol kihasználhatja méretét, testi erejét és…..
DelPiero2 2024.09.25 22:25:06
A Juventus zsinórban harmadszorra is gól nélküli döntetlent játszott az olasz bajnokságban, így mindössze egy pontot gyűjtött a Napoli elleni hazai találkozón. A rendkívül kevés helyzetet hozó mérkőzésen folytatódott Dušan Vlahović gólínsége, s a Juventus mestere, Thiago Motta már a szünetben…..
DelPiero2 2024.09.21 21:35:28
@Rikoo: melyik kapus? Nagyon unatkozhatott az első, ha le kellett cserélni
DelPiero2 2024.09.21 21:36:09
@west30: Vlahot mindenképp el kell küldeni. Már sportot űznek abból, ahogyan védik.
A Juventus a PSV elleni hazai győzelemmel tért vissza a Bajnokok Ligájába, s szombat este már egy újabb nehéz mérkőzés vár a csapatra, hiszen az Antonio Conte által irányított Napoli látogat majd Torinóba. A Napoli a Hellas Verona elleni súlyos idegenbeli vereséggel kezdte a szezont, ám azóta…..
DelPiero2 2024.09.21 20:01:15
@Zsltrk977: Vlaho árából (vagy fizetéséből) hozzunk inkább két csatárt
A bajnokság előételeként felfogható hárommeccses calcio d'agosto után következik a bajnokság újabb szakasza, amely a Juventus számára négy bajnokit és két BL-meccset tartogat, és a Cagliari torinói látogatásáig terjed, október 6-ig. A Juventus két győzelemmel és egy döntetlennel a második helyet…..
DelPiero2 2024.09.15 08:35:28
@Juvino: a javunkra ritkán VAR-oznak, ez sajnos alapban benne van.
A La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva a jelenleg pihenését töltő Maurizio Sarri visszatekintett eddigi pályafutására, és kifejtette, miért reméli, hogy minél hamarabb visszatérhet a kispadra. „Sajnos labda nélkül is sokat dohányzom, túl sokat. Az új szezon kezdetével erősödött bennem a vágy,…..
DelPiero2 2024.09.12 23:37:31
@Zizou_empereur: Meg Mandzut kirúgatta, én ezért haragszom rá.
Tegnap megjelent egy újabb rész Luca Toselli és Wojciech Szczęsny beszélgetéséből, ami betekintést ad a színfalak mögé, s több játékos emberi oldalát világítja meg. „Utálom a túlzott pörgést. Nagyon jó kapcsolatban voltam Matthijs De Ligttel, és ő is nagyon hasonló volt hozzám a meccsre készülés…..
DelPiero2 2024.09.06 08:50:45
@MarcoT: Gondolom nem Európáról van szó.
Az első két fordulóban aratott győzelmeket követően a Juventus gól nélküli döntetlennel zárta az AS Roma elleni bajnoki rangadót s a csapat mestere, Thiago Motta értékelte a látottakat a mérkőzés lefújását követően. "Ma egy jó csapattal néztünk szembe, nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, s egy…..
DelPiero2 2024.09.02 20:45:34
@Del Pybala: Amíg nem megy Vlaho innen, addig nem lesz világraszóló eredmény. Tartok tőle, hogy Motta sem nagyon fogja a legjobb 11-et pályára küldeni, mert elkapták Allegritől ezt, mert úgymond bele kell tudnia nyúlnia a mérkőzésbe.
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
DelPiero2 2024.09.01 20:53:28
@Mark Szabo: melyik minden, három Serie A fordulóban 1-en szerzett gólt.
Fabio Capello a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott az aktuális szezon elején, s beszélt a legjelentősebb olasz csapatokról. „A korábbiakhoz képest a jó kezdés és a jó helyezés kulcsfontosságú lesz, mert ellenkező esetben sokkal bonyolultabb lesz az út a kiemelt csapatokkal a kieséses…..
DelPiero2 2024.08.23 11:42:46
@SuperTrezi: nekem is ez a véleményem, bár itt a fórumon valaki vitába szállt velem, hogy az nem volt olyan erős Juve. Szerintem is bivalyerős volt. Ezért nem tartom Capellot olyan nagy edzőnek.
Thiago Motta magabiztos győzelemmel mutatkozott be Torinóban, így nem meglepő módon jókedvűen nyilatkozott, s a meccset követően az első kérdések egyike volt, hogy miért döntött a mindössze 20 éves Samuel Mbangula kezdőcsapatba nevezése mellett. „Jó érzéseim voltak Mbangulával kapcsolatban,…..
DelPiero2 2024.08.20 08:13:25
@SuperTrezi: nem láttam végig a meccet, "Vladek egyvonalas gólját " ez mi volt pontosan?
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
DelPiero2 2024.08.19 20:06:16
@kozagaha: lecserélhet, de túlzásnak tartom azt, ha ikont küldhet el aki több évet bizonyított (Mandzu) s ő még semmit, aztán később kiderül hogy rövid időn belül kidobják. Rugó elküldése is hülyeség. Rugónak azt volt a baja hogy gólt rúgott, utána Allegri nem tette be kezdőként.
DelPiero2 2024.08.19 21:48:40
@Ethan Hunt: basztatni tényleg nem kell, csak az a baj, hogy alig van kis szerencséje, emiatt nagyon sok helyzet marad ki, akkor is amikor szükség lenne a gólra. (egyelőre ez nem ilyen helyzet, de várjuk meg a végét)
A Sportitalia értesülései szerint a Juventus és az Atalanta ma pozitív találkozót zártak Teun Koopmeiners ügyében, a holland középpályás átigazolási díja végül bónuszokkal együtt közelebb lehet a 60 millió euróhoz, s így megnyílhat az út Matt O’Riley előtt, aki a Celtictől Bergamóba igazolhat. A…..
Az utolsó felkészülési mérkőzésén a Juventus az Atlético Madrid együttesével mérkőzik meg a göteborgi Ullevi Stadionban, s a találkozó vasárnap délután 15:00 kezdettel kerül megrendezésre. Thiago Motta utazó keretéből sérülés miatt kimaradt Fabio Miretti és Vasilije Adžić, rajtuk kívül nem kaptak…..
DelPiero2 2024.08.11 16:58:59
@Wizzurah: nem láttam végig a meccset, mert állandóan megállt a közvetítés nálam, de nem sok rendes támadást láttam tőlünk. Támadásfékezést, megszakítást annál inkább. Fura, hogy ezek után is mennie kell Chiesa-nak. Lehet hogy Chiesa sem ugatna, ha Vlaho ilyen teljesítménnyel nem keresné teli magát.
A Juventus 2:2-es döntetlennel zárta a Brest elleni felkészülési mérkőzést, amely után a csapat mestere, Thiago Motta beszélt a keretből kimaradt, távozás előtt álló játékosok helyzetéről. "Chiesa átigazolási okokból maradt ki, ahogyan a többiek is, akik nem tartottak velünk, kivéve Fabio Mirettit,…..
Az olasz sajtó értesülései szerint csak idő kérdése, hogy az Atalanta beadja a derekát, s a bergamói klub végül bónuszokkal együtt mintegy 55 millió euro fejében válhat majd meg Teun Koopmeinerstől, aki a Juventus játékosa lesz, azonban erre csak a Real Madrid elleni Európai Szuperkupa-mérkőzés után…..
DelPiero2 2024.08.03 22:30:08
@Shyr Kahn: én örülnék neki, mert a Madridot nagyon nem csípem, csak kevés esélyt látok erre. Mivel általában a bíró a Madriddal van. Nem emlékszem olyan arcpirító bírói ténykedésre, ami egyértelműen a Madrid ellen ment volna, fordítva igen, több botrányos eset is van.
A mai napon bemutatkozott a sajtónak a Juventus új francia középpályása, Khéphren Thuram, és természetesen örömmel beszélt az első pár hetéről, amit az Öreg Hölgy keretében töltött. „Az első hetek jól teltek, jól dolgoztam a kerettel és az edzővel, és nagyszerűen mennek a dolgok. Az apám azt…..
DelPiero2 2024.08.03 10:35:36
A Juventus sikerrel zárta a tárgyalásokat, s az olasz sajtó értesülései szerint, az Inter orra elől elhalászva a Hellas Verona  fiatal játékosát, bónuszokkal együtt 12 milli euro fejében szerződteti Juan Cabalt, aki még a héten teljesítheti majd az orvosi vizsgálatokat. Csupán órákkal korábban a…..
A Juventus meghosszabbította fiatal játékosa, Fabio Miretti szerződését, s így a középpályás 2028 júniusáig marad a zebramezesek kötelékében. "A Juventus örömmel jelenti be, hogy Fabio Miretti 2028 júniusáig meghosszabbította szerződését a klubbal. A 20 esztendős középpályás 2021-ben csatlakozott…..
Khéphren Thuram átigazolása tegnap hivatalossá vált, így a 2001-es születésű középpályás visszatért Torinóba, amelyhez több emlék is köti, s érkezését követően természetesen a klub munkatársának is nyilatkozott. „Már gyerekként is álmodtam arról, hogy majd a Juventus játékosa leszek, így most nagy…..
DelPiero2 2024.07.11 22:23:01
DelPiero2 2024.07.11 22:37:40
@Shyr Kahn: Akkor a Papa hűsége a Juvéhoz abban merült ki, hogy a tesók ne legyenek egy csapatban (Interben már volt)
Weston McKennie jövője az egyik téma az elmúlt hetekben, miután az Aston Villa visszacsábítaná a játékost a Premier League-be, de a pletykák szerint a játékos nincs elragadtatva a lehetőségtől, miközben a Juventus szabadulna a 2025 nyarán lejáró szerződésű labdarúgótól, aki a The Athletic számára…..
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
DelPiero2 2024.06.04 09:51:25
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
DelPiero2 2024.05.25 18:26:18
@RunnerLaca: linket tudsz hozzá adni?
DelPiero2 2024.05.25 18:27:51
DelPiero2 2024.05.25 22:11:23
@Del Pybala: és ez kapta a legjobb csatár címet, ahogy a riporter mondta mivel Lautaro nem kaphatta mert már kapott díjat. Ez a probléma, Vlahot továbbra is sztárolják, holott elpattan tőle a labda. Végül is kb minden 3. meccsén rúgott csak gólt. Ez elég ahhoz hogy olaszhon legjobb csatára legyen.
A szezonból ugyan még egy mérkőzés hátra van, a csapatot hamarosan a Bologna csapatát BL-szereplésre vezető Thiago Motta veheti át, s a klub már a következő esztendő csapatát tervezi. Ennek következő lépéseként a Juventus nem egy új játékos érkezését jelentette be, hanem azt, hogy meghosszabbította…..