Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelPiero2

0 bejegyzést írt és 1422 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytat Dušan Vlahović szerződésének a meghosszabbításáról, ezért a játékos ügynöke, Darko Ristić is Continassába látogatott, ám a klubnak mindeddig nem sikerült áttörést jegyeznie. Nicolò Schira beszámolója szerint a szerb csatár és ügynöke számára nem…..
DelPiero2 2024.03.23 15:38:30
@delpi0823: én biztos megválnék Vlahovictól.
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A La Gazzetta dello Sport beszámolt a Juventus helyzetéről, és a milánói sportlap értesülései szerint a klub elkerülheti a kulcsjátékosok kiárusítását, amennyiben ragaszkodni tudnak a következő három évet felölelő üzleti tervhez. A terv legfontosabb része a BL-be való visszatérés, illetve a…..
A Juventus az Atalanta együttesét fogadja az olasz bajnokságban, s a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri nyilatkozott a mérkőzést megelőző szombati sajtótájékoztató alkalmával. "A szezonnak ehhez a szakaszához érve a pontok nagyon fontosak, pontokat kell szerezni a cél eléréséhez, s egy olyan…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő állítása szerint megszületett a döntés Paul Pogba ügyében, s a Juventus francia középpályása doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott. A játékos az Udinese elleni bajnoki mérkőzést követően, tavaly augusztus 20-án bukott meg a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hosszú távú megoldást keres Wojciech Szczęsny helyett a csapat kapujában, s a Monza hálóőre, Michele Di Gregorio személyében véli megtalálni a megoldást a poszton. A 33 esztendős lengyel hálóőr fontos szerepet tölt be Massimiliano Allegri keretében, a…..
DelPiero2 2024.02.23 00:25:02
@Lanzafame: Donnarummára gondoltál? Nem értem miért akartuk ennyire őt.
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
DelPiero2 2024.02.19 20:49:10
@Ethan Hunt: márpedig az elnöki feladatnak sajnos a köntörfalazás is része.
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
DelPiero2 2024.01.27 20:03:11
@Apuleius: Milik most úgyis pihen egy meccset legalább.
Yildizt beküldhette volna korábban is. 1 hete van pihenni a következő mecsre, simán játszhatott volna többet, benne legalább volt veszély az ellenfél kapujára.
A bíró nagy patkány, klubszinten is kéne egy-két udvarias megjegyzést tenni.
Az olasz lapok a napokban rengeteget cikkeztek a Juventus kapcsán Moise Kean és Lazar Samardžić helyzetéről, az olasz csatár a játéklehetőség érdekében váltana januárban, míg a szerb futballista elhagyná az Udinesét, és a pletykák szerint a Juventust választaná, ám az Öreg Hölgy jelenleg csak egy…..
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, gólzáporos, 6:1-es győzelemmel vette az Olasz Kupa nyolcaddöntőjét, s a ma esti negyeddöntőben a Torinóba látogató Frosinone együttese lesz az ellenfele. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a párharc győztese a már két mérkőzéses rendszerben…..
DelPiero2 2024.01.12 09:30:14
@Gaben Smith: sz, pl. hogy Vlaho nem játszik, nem szórja el a labdákat, csereként meg néha lő 1 gólt. Ha játszik, akkor is őt keresik a labdával, ritkán mer más kapura törni. Ezt jelenti a fiatalok játszatása. Remélem Allegri letesz arról, hogy Vlahoból mindenképp sztárt csináljon.
DelPiero2 2024.01.12 09:31:12
@babo0410: kicsit más volt a kezdőjük a bajnokin.
Az új esztendő első mérkőzésén a Juventus rég nem látott gólzáport hozó mérkőzésen aratott 6:1-es győzelmet a Torinóba látogató Salernitana ellen, s ezzel továbblépett az Olasz Kupa legjobb nyolc együttese közé, ahol a Frosinone együttese vár a zebramezesekre. "Váratlan gólt kaptunk, de a csapat…..
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
DelPiero2 2024.01.04 23:02:12
@Attilio79: kell ide Vlaho? Hiába cserélték be, szinte a pályán sem volt.
A Juventus a karácsony előtti utolsó meccsét idegenben, a legutóbb a Napoli ellen az Olasz Kupában remeklő Frosinone ellen játssza szombat délben. A tabella második felében tanyázó Frosinone számára idén egyértelműen a kiesés elkerülése a cél, s ehhez nagy segítséget nyújthat a Juventus több…..
DelPiero2 2023.12.23 13:52:55
@danimester1: várható, hogy akkor egy ideig nem is játszik majd!
A Genoa elleni mérkőzés továbbra is hullámokat kavar a médiában, nem annyira a csapatok, hanem inkább a bírói teljesítmény nyomán. A meccset követően a Corriere dello Sport úgy értékelte közvetlenül a találkozó után Davide Massa teljesítményét, hogy a bíró nem volt következetes a kemény…..
DelPiero2 2023.12.19 22:36:51
@Rikoo: Mi volt az indok, hogy a bírókat felmentették? Allegrinek meg nem kéne játszania a visszafogottat, nyíltan is megfogalmazhatnak a sajtónak néhány mondatot, hogy pl. látva a visszajátszást egészen másképp látom az esetet. Úgy vélem, ezzel a játékosok sokkal könnyebben lesérülnek, holott úgy tudom a játékosok védelme fő szempont. Kíváncsi lennék hogy ez így kerülne-e 10 ezerbe?
A Juventus és az olasz labdarúgás ma egy újabb legendától köszönt el, a zebramezes védelem megkerülhetetlen és megrendíthetetlen oszlopa, Giorgio Chiellini bejelentette, hogy játékosként a mai nappal lezárta pályafutását. "A püthagoreus iskola számára, amely több, mint két évezreddel ezelőtt Magna…..
DelPiero2 2023.12.13 23:22:39
@Ethan Hunt: Ezt nem tudom, de arra emlékszem, mikor feljutottunk a serie B-ből, és akkor még elég gyengék voltunk és Juve -Inter volt 1-1 itthon, Ibra a meccs után nem volt hajlandó Chiellinivel kezet fogni.
DelPiero2 2023.12.14 00:09:50
@Ethan Hunt: lehet hogy épp ezért nem fogott kezet.
Romeo Agresti friss beszámolója szerint Giorgio Chiellini úgy döntött, szögre akasztja a stoplist. 561 alkalommal öltötte fel a Juventus mezét, és 36 gólt szerzett. Az érmegyűjteménye is irigylésre méltó: 9 scudetto, 5 Olasz Szuperkupa-győzelem és 5 Olasz Kupa-győzelem fűződik a nevéhez. A Corriere…..
DelPiero2 2023.12.13 18:01:10
@MarcoT: Hogy és hol sikerült Zoffékkal találkozni?
DelPiero2 2023.12.13 21:51:16
@MarcoT: Gratulálok! Igen, korábban közelebb lehetett jutni a játékosokhoz, de az én időmben már nem lehetett csapatbuszhoz, vagy öltözőfolyosóra jutni különleges kapcsolat nélkül. Mikor ADP-ék a stadionban voltak, edzésre elmentünk, úgy vigyáztak rájuk, hogy éppen csak meg lehetett érinteni őket. Törővel még a pályán tudtam beszélgetni Békéscsabán fénykorában. Ugyanakkor érdekes lehetett hogy pár évvel az USA VB után (olasz ezüst) Bagi Nacsa valamilyen hakni jótékonysági meccset rendezett a Fáy utcában, amin ők is játszottak kőkemény 50 néző előtt, és Daniele Massaro is játszott. Sajnos csak utólag olvastam az újságban.
Weston McKennie az idei évben a Juventus egyik legfontosabb embere lett, miután az elmúlt évben csalódást keltően szerepelt kölcsönben a Leeds Unitednél, idén a jobb szélen megtalálta a helyét a Juventusnál. „Nem mondanám, hogy ez új szerepkör lenne számomra.” - mondta a DAZN kérdéseit olaszul…..
DelPiero2 2023.12.09 11:59:01
@juve28adam: szerintem is. Ott fizikailag is nagyon rendbe tették.
A Juventus egy színvonalasnak aligha nevezhető, ám izgalmas fordulatokban gazdag mérkőzésen aratott 2:1-es győzelmet a Monza otthonában, s ezzel továbbra is tartja második helyét a bajnoki tabellán. A tizenötödik forduló pénteki játéknapján egy komoly erőpróba vár a zebramezesekre, mert az idén…..
Daniele Longo értesülései szerint Cristiano Giuntoli nagy rajongója Lazar Samardžićnak, és szívesen szerződtetné a középpályást már most télen, viszont ez nem valószínű, mivel az Udinese nincs könnyű helyzetben a kiesés elleni harcban, s a friuli klub inkább megtartaná még pár hónapig a…..
DelPiero2 2023.12.08 17:49:07
@Gaben Smith: Tonali -ról mit tudtok? Mert Faggoli rég fel volt függesztve, mikor Tonali még játszhatott. El lett végül tiltva?
DelPiero2 2023.12.08 17:56:01
@venember83: Én sem értek egyet a huzavonával. Ok hogy kimutattak szert, de annak sok oka lehet. Most pl. volt egy magyar sportolónő azt hiszem úszó, akit szintén doppingváddal illettek, mire több év múlva kiderült hogy nem bizonyítható a vád, felmentést kapott, és több éve elment. Állítólag lesz kártérítési per. Remélem sikerül nyernie.
Azért nem értek egyet, mert nagyon sok a bizonytalansági tényező bizonyos szerekkel. Sokszor úgy veszik a listára, hogy azt sem tudják mi az, miben van alapjában... Ezek az egyoldalú ítéletek felbőszítenek. Ha bűnös bűnhődjön, de neki kelljen a bizonytalanság kockázatát felvállalnia.
Egy kicsit hasonló a bírók ténykedése. Hiába derült ki utólag pl. a Juve érvénytelenített lesgólja, nem járt kártérítés nekünk.
DelPiero2 2023.12.08 22:44:56
@west30: arra emlékszem hogy Faggio eltiltása után még játszhatott a válogatottban.
A Juventus sportigazgatója, Cristiano Giuntoli tiszteletét tette a Gran Gala del Calcio eseményen, s a szakember így december elején kénytelen volt beszélni a hamarosan kezdődő átigazolási időszakról és a Juventus terveiről.  „Ki lesz a következő, aki hosszabbít? Nos, mindenkivel egyeztetünk,…..
DelPiero2 2023.12.05 22:33:46
@LacaGLJuve: szerintem ennyi lehetőséggel mint amit Vlaho kapott (meccsek és tizi rúgások lehetőségei) simán tartana ott Soulé mint Vlaho, sőt még előbbre is.
A Juventus a Monza ellen győzelmet szerzett, s ezúttal Federico Gattinak köszönheti a győzelmet a csapat, miután a védőnek sikerült a 94. percben válaszolnia Valentín Carboni 91. percben született találatára. „Fontos győzelmet arattunk, mert egy olyan erős csapat ellen született, amelyik jól…..
DelPiero2 2023.12.02 22:04:03
@Pilsnerurquell: Ez butaság. Allegri korábban mondta, aki szórakozni akar, menjen színházba. Ez butaság, ilyen kabarét még színházban sem lehet látni. Ha hozzávesszük Allegri nyilatkozatát, akkor már Hofi szintre emelkedünk.
"az összes srác keményen dolgozik nagy sikeréhséggel", "Dušan Vlahović ma jól játszott, koncentrált végig, és ez a legfontosabb dolog. Ami a többit illeti, majd meglátjuk. Technikailag nagyon jól játszott." Szóval Dusán sétálgatása is bele volt építve a technikába. Tudtam én hogy ez csak huncutkodás, hogy noha lőhetnék 10 perc alatt hármat, inkább ravaszul átadtuk a területet...Érdekes nyilatkozatot kaphattunk volna akkor, ha 1-0-ra hozzuk le a meccset. Szóval gáz. Kíváncsi leszek a Napoli ellen, ha az Inter és Atalanta ellen sem mertük döntésre vinni.
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
DelPiero2 2023.12.01 23:41:36
@Juventino86: A kollégák szerint ki kell szolgálni. Be kell cselezniük magát a társaknak a tizenhatoson belülre, hogy Vlaho egyedül guríthasson. Az Inter elleni gól elvette az önbizalmát, és hogy növelhesse a góljainak számát, most próbálnak tizit lövetni vele. Csak sajnos idén már hagyott ki ezen kívül is büntetőt. Ok hogy lőtt gólt az Inter ellen, de egy 80 milliós szupersztár ne minden 3. meccsen lőjön gólt, ha már a góllövésen kívüli idő jó részét sétálással tölti. Bár lehet hogy ezt az Allegri taktika részeként teszi, nem maga találja ki.