Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torpapa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor logikai okfejtéseim során eddig a pontig eljutottam, gondolatban újra hátraléptem néhány lépést és vetettem egy pillantást az egyre inkább kitisztuló képre. Amint eltagadott történelmünk lassan kirajzolódó mozaikját szemléltem, különös gondolatok indultak meg bennem.…..
torpapa 2022.08.17 18:21:03
Magamban már éppen megemésztettem és nyugtáztam ezt az 532 évnyi időszakot, amelyet igen jó eséllyel egy valótlan, kitalált történelmi időszaknak tekinthetünk, amikor elém került ez az angol nyelvű cikk:
www.sott.net/article/371939-Halleys-comet-and-the-calendar
Ha jól értettem, a szerző a Halley üstökös visszatérésének feljegyzett időpontjaiból következtet egy kb 700 évnyi fiktív történelmi időszakra, "betoldásra".
Az 532 és a ~700 (695.28) évnyi időtartamok között nyilvánvalóan ellentmondás feszül. Érzésem szerint ennek az ellentmondásnak a feloldása hatalmas, új felismerésekhez vezethet.
A magam eszével csak arra figyeltem fel, hogy a hivatkozott oldalon a "Heinsohn-horizont"-nak nevezett 912-es évszám igen érdekes. No, nem Árpád vezérék hazatérése miatt. Inkább azért, mert nagyon közel áll annak az időszaknak a végéhez, amelyet az európai történet írásban betoldottnak tekinthetünk. Kérem, akinek van lehetősége, vizsgálja meg közelebbről ezt a 700 éves dolgot. Túl sok minden mutat egy irányba, lehetetlen hogy ne álljon össze a kép.
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
torpapa 2021.09.17 03:44:38
@Exopolitika Magyarország:
Színvonalas anyag, nincs mese. Az egy dolog, hogy olyanok is olvassák, akiknél még állandó napfogyatkozás van.
Pár évtized internetes "marketing" után úgy látom, hogy érdemes beletenni a munkát, mert a csendes többség megéri a fáradtságot. A hangoskodók nem többen vannak csak hangosak. A magam részéről köszönöm a munkát és a fordítást is.
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
torpapa 2021.05.09 21:07:12
@airt: "... friss felmérés szerint ... kb. 70%-a..."
Erre mondták az elvtársak, hogy az a fontos, ki számolja a szavazatokat. Én még hozzáfűzném, hogy ennél még fontosabb a propaganda ipar, ahol már nem is a számok számítanak, hanem az ismétlések száma, amivel/ahányszor döngölik a fejekbe a tudást.
Hittel szemben egyébként nem szoktam érvelni. Ha a hívő és az érvelő eszmét cserélnek, az olyan mintha külön-külön asztalnál ping-pongoznának. Mindkettő nyer.
Gundry-t nem szoktam reklámozni táplálkozás ügyben, ahogyan Csicsort vagy Szendi Gábort sem (paleo) pedig mindőjük sok aok okos dolgot is mond. Pont mint Drábik :)
Helyettük ajánlanám a józan észt. Mi a ketogén diéta alapja? Mit fogyasztanak az egysejtű mikróbák?
A (poliszacharid) lebontás mértéke nyilván a keverés és a kovász minőségétől, illetve az erjesztési folyamat idejének hosszától függ. A 100%-ban nem hiszek, de nincs is rá szükség. A szervezet kisebb támadásokat könnyen korrigál.
torpapa 2021.05.10 12:41:49
@airt: Beismerem, nem szép dolog viccelődni mások hitével kapcsolatban, ám nehéz megállni, hogy az ember ne nevessen a nevetséges dolgokon.
Ugyanis, egy rosszul feltett kérdésre nehéz jó választ adni, illetve nem is lehet. Az a bizonyos "70%" nem oltást akar, hanem védelmet. Védelmet az ő tudatában rettenetessé duzzasztott "járvány" elől. A védelem és az oltás két különbőző dolog, mégha sokan ezt nem képesek megérteni, akkor is. A tudatipar masszív, súlykoló hadműveletével szemben nem lehet szembeállítani a tudást, mert annak megszerzéséhez és beépüléséhez évek, néha évizedek kellenek.
Számomra teljesen egyértelműek a most és az elkövetkező 4 évben zajló események, melyeket már hosszú évtizedek óta terveznek. Sőt, szerencsére sokan látják az egyre sötétedő hátteret, de a csorda minket is sodor magával a szakadékba.
Akik már be vannak oltva, próbáljanak beszerezni ACE2 proteáz gátló anyagokat, és D3 (10k IU) Zn Se és Mg mellé masszív mennyiségű (legalább Szentgyörgyi adagnyi) C vitamint naponta, úgy jó eséllyel túlélik az őszi időszakot. A kórházi kezelést teljesen elkerülni, még egy orvos haver sem garancia, hogy túléled. Olyan rezisztens törzsek virulnak kór-házainkban, hogy ihaj...
Érdemes tanulmányozni a "spanyolnáthá"-nak nevezett (nem az) járvány történetét: az oltottak ott sem azonnal betegedtek meg, hanem hasonló, tüdőgyuszis felülfertőzésben, mint mostanság. A vegyi csíkok nem elsősorban meterológiai eszközök :(
www.youtube.com/watch?v=QGCwP16mkVk
www.whale.to/vaccine/spanishflu.html
salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/
rense.com/general45/USvaccinescaused.htm
torpapa 2021.05.11 11:14:38
@airt: Úgy tapasztalom, hogy a köröttem lévők nagy része a hitrendszerét vetíti ki tudásként. A hit érzelmi alapú, inkább közném az asztrál testhez mint a mentál testhez. Talán oka van, hogy a reklámok elsősorban (~95%-ban) érzelmi alapúak és főleg a nőket célozzák. Az ún. gondolkodás - nem mennék bele, hogy melyik - az fejtudat, szívtudat és ösztöntudat együttes eredménye, mintegy vektoriális eredője, ha síkagyú hasonlatot használok.
Nagyon örülnék pl., ha azt csinálnék, amit akarok - lehet hogy komolyan így képzeled, de a látszólagos szabadság mozgástere igen szűk. A szabadság felismert szükségszerűség, mondta Sartre, de még ez sem pontos. Ha valaki azt képzeli szabadságnak hogy többé kevésbé rendelkezik a teste felett, akkor érdemes lenne előbb tisztázni a szabadság fogalmát.
És itt eljutottunk az események láncolatához. Sokan vannak fiatal lelkek, akik a 2D-s univerzumokból fejlődtek tovább, de az örökség jelen van a bolygón. Nem csak a napkorong, holdtányér, lapos föld elmélet tükrözik ezt, hanem pl. az általad említett idővonal. Pedig, már Einstein is esemény horizontot emlegetett 100 éve, ami azért jobban tükrözi a "valóságot".
Amennyiben az öt alternatív jövőre gondolsz, ami mind egyéni, mint kollektív tudatformák esetében fennáll a mi Teremtésünkben, azok részben ismertek, résznem megismerhetőek. Folyamatosan mennek a kísérletek a progresszióval, a sikeresen regresszáló alanyoknál (ezrével) és számos valódi, testben történő időutaztatás is van. Az egyik kormányunk már ~50 éve megkapta a technológiát. Sokan nem veszik pl. komolyan Andrew D. Basiago-t, pedig érdemes lenne eljátszani a gondolattal, hogy mi van ha igazat mond? Elvileg a szektából nincs szabadulás, ezért a kibeszéléseket mindig óvatosan kell fogadni, viszont nem mindenki tag, a többség alacsonyabb rangú (szabadkűmöves és más) szervezetek tagja.
"… hogy melyik valóságban?" Kérlek ezt kicsit kifejthetnéd, tehát hogy mit értesz "valóságon". Esetleg úgy véled, hogy több fraktálra is fel lehet fűzve egy teremtmény, és nem egyetlen Teremtő adja számára az órajelet? Vagy, esetleg az alternatív jövőkre gondolsz, hogy egyidejűleg több jövőben is tudsz tartózkodni? Elég sok elképzelés van forgalomban. A fogalmak pontosítása nélkül csak az idő megy
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
torpapa 2021.01.21 14:59:03
@gZea: Elképzelhető, hogy az ún. Covid oltások direktben irtószerek lennének, de léteznek más lehetőséges is. Igaz, számos esetben bebizonyosodott, pl. Afrikában Ukrajnában vagy Indiában is hogy tömeges halálozást és nyomorodást okoztak, de egy tömeges halálozás még az álmodozók figyelmét is felkelthetné. Én ezt a változatot kipipálnám, nem valószínű, még késleltetett hatás esetén sem. Azonban közük lehet az elavult irányítási rendszer korszerűsítéséhez, amelynek az 5G hálózat szerves része lesz. Ezzel végre abba lehetne hagyni az igen költséges permetezést, amely a "kiszivárogtatások" nyomán sok ember tudatába mint éghajlat módosító eszköz épült be, de nem az.
 
Van viszont az oltásoknak egy igen jelentős haszna. Mégpedig az, hogy olcsón és gyorsan segít kiszűrni a gondolkozókat. Viktorka boldogságára megtelhetnek a stadionok, illetve az ifjúsági, menekült, FEMA stb táborok, országonként változó elnevezéssel. A táborlakók körében bizonyára magas lesz a halálozás - úgy kell nekik, miért nem oltották be magukat, mondja majd Öntudatlan Bözsi néni - avagy az is elképzelhető, hogy a január 1-én életbe lépett új "Eü"-i törvény kényszeroltási hatálya alá fognak tartozni, mint nagy tömegben együttlévő egyedek. A kényszeroltást már nem biztos, sőt biztos hogy nem az eredeti vakcinával fogják végrehajtani. Na annak a hatására viszont már nem mernék fogadni, hogy nem küldi paldóra az alanyokat pár hónapon belül...
 
Az elkövetkező gazdasági válság (+dollár összeomlás, polgárháború) és az ugyancsak hamarosan sorra kerülő III. VH eseményei miatt a "közvélemény" magasról tenni fog az áldozatok sorsára, főleg ha jól csinálják.
 
Szóval ez is egy forgató könyv, nem csak a beoltanak – belehalsz változat.
torpapa 2021.01.22 12:34:36
@athena 28: Szerintem nincs ilyen megtapadást gátló komponens az oltóanyagokban, ugyanis nincs rá szükség. Tudok pár érvet is felhozni, de elég meglátni a valóságot, a számokat. A fehér rassz létszámnövekedése már rég leállt, számunk 550-600M körül mozog, ugyanannyi, mint a XX. század legelején. A szülni képes - elvileg képes, tehát korcsoport alapján - fehér nők száma 1.8-2%-a a teljes, szülni képes földfelszini női népességnek. Az arány valójában rosszabb, mert ennek a max. 2% hölgynek az 1/4-e nem tud megfoganni, bár sok esetben segít a petesejt beültetés. A férfiaknál kb. hasonló - tehát ~25%-ban - terméketlenek a hím ivarsejtek. Az impotencia problémáját nem említeném, de ott nagyon durva a helyzet. Ha tudnék, akkor Viagrát forgalmaznék. A felsorolt jelenségeket több tényező együttes hatása hozza létre, mint pl. a növényvédőszer maradványok az ételekben (főleg nőkre hat), a só masszív káliumozása (férfi meddőség), stressz, anyagi bizonytalanság, stb. Nem szabadna ijesztgetni azt a 30 év feletti (női) korosztályt, aki gyermekre vágyik, mert mondjuk max. egy kutyája van. Nem az oltás fog gondot okozni számukra. Illetve, az oltás fog gondot okozni, de nem emiatt.
Szerintem, sokkal nagyobb az esély, hogy nano vagy kvantum részecskék vannak az oltóanyagban, amelyek révén a földfelszíni emberiségnek még sokkal nagyobb része lesz irányítható (egyesek ezt a réteget önálló gondolkodásra képtelen, agyatlan birkának nevezik, ami nem szép), és a túlnépesedés miatt aggódó drága lelkek a 6-7Mrd-os létszámcsökkentést inkább háborúk, polgárháborúk, éhinség, betegségek, járványok révén érik el, 5-8 éves ciklus alatt.
Amennyiben van az oltóanyagban HIV összetevő, ami nagyon hatásos és viszonylag gyors immunrendszer összeomlást okoz, szinte garantált halállal, az is meggyorsítja a létszámcsökkentést:
www.reuters.com/article/uk-factcheck-hiv-idUSKBN28R2WT
A tervezők remekül alkalmazkodnak a változásokhoz, sőt, gyanúm szerint, az időutazás birtokában, azt felhasználva alakítják ki az elképzeléseiket. AMi persze nem titok, bárki megismerheti a publikus változatot ha el/újraolvassa a CBJ-t. magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/politika-uj-vilagrend/cionizmus/item/3091-z