Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yanoschka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nyolcvanezer forintra emelnék Magyarországon a nyugdíjminimum összegét, a nettó átlagfizetéshez képest az akkor is kevesebbet érne, mint egy hasonló nyugellátás Brazíliában. És akkor mit kezdjünk a mostani 28 és fél ezer forinttal? A Magyar Szakszervezeti Szövetség a parlamenti választás előtt a…..
A minap az egyik poszt alatt (Kivándorlás és kormány: sötét kép rózsaszínre festve) jött fel a szokásos vita, konkrétan az egyik kommentelő írta, hogy most akkor márpedig mondjam meg, hogy akkor Orbán Viktor felelős-e az elvándorlásért, és miért nem. Noha a hozzászólás szándéka elég nyilvánvaló…..
Két boltban is jártam egy héten belül, mely egykori kínálatát és alkalmazotti gárdáját lassan leépítve menetel a bezárás felé. Az egyik - Veszprém régebben nagyon népszerű fotósüzlete - mellett simán elsétáltam tévedésből, mert korábban fényképezőgépektől, objektívektől hemzsegő kirakatában három…..
yanoschka 2018.01.03 03:23:39
@teéjesenmindegy: ő ki tudná termelni és a tudatunkig is eljut... csak mi vásárlók nem tudjuk megfizetni. én Bp-től 79 kilométerre lakom.. itt a bérszinvonal havi 130 ezer netto... akkor mi van a Nyirségben ?és most ebből mit vásároljunk ? max kinai gagyit...
A neves magyar járműgyártó idén lenne 120 éves. A jubileumra való tekintettel összeszedtük a tíz legszebb Ikarus buszt. 10. Ikarus V127/Modulo M108D, formatervezett ARC Szoknunk kell még a Modulo M108D nevet Nem sokáig viselte az Ikarus márkanevet az ARC V127 típusú busz, de a…..
yanoschka 2017.12.22 18:27:06
@88jk88: az már nem magyar termék, csak olcsó magyar bérmunkával szereltetik össze más autóbuszgyártók behozott alkatrészeiből és a nevet hozzáadva számitanak arra, h felvásárolja a magyar kormány mint az Audikat...