Regisztráció Blogot indítok
Adatok
6. Ienin

0 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lózunggá üresedett a közös európai értékek kifejezés a távozó Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság érájában. Európa nem egységes. Nem a bevándorlás kérdése osztja meg, nem a jogállami értékek vagy a keresztény kultúra "tisztelete" vagy egyéb gumifogalmak — és nem is Orbán Viktor megítélése…..
Akik most azt hiszik, hogy Orbán Viktor rossz lóra tett, és mivel csúnyán megégette magát, majd visszavesz, azoknak elmondok valamit. A hagyományos pártstruktúrákat az utóbbi években komoly kihívás érte. A kihívás mibenléte Európában elsősorban az egyre intenzívebbé váló migráció kezelésének…..
6. Ienin 2018.09.14 18:53:50
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Illiberált krasztáltak szerencsétlenek.
6. Ienin 2018.09.14 22:50:56
@John Nethem: Egy pápa tényleg nem tudja. No de annak a reinkarnációja, az már sokkal bölcsebb, pláne ha egy csuti hatökörről kapta a nevét.
Tíz napig folyamatosan részeg táborvezetők és kocsmából begyűjtött fiatalok. Ilyenek voltak az építőtáborok a nyolcvanas években. Pedig eleinte jó ötletnek látszott a rendszer.  ..
Már több mint egy hete megkezdte meg négy héten át tartó maratoni szabadságát Orbán Viktor, mégis olybá tűnik, mintha itt maradt volna velünk, hiszen mintha továbbra is mindenbe belekotyogna, osztaná az észt és mozgatja a politika alig látható szálait. Az tény, hogy utolsó nyilvános fellépésén…..
6. Ienin 2018.08.10 21:43:45
@Andy73: Te hülegyerek. Az amcsiknál és angliában elképzelhetetlen, hogy a kormányzó párt goebbels-orbáni propagandára használja az állami televíziókat. Lehet hogy ott nincs is olyan, hogy állami (fidesz)televízió. De olyan párt Magyarországon hogy fidesz, nincs is, csak állampárt, vagy kormánypárt, aki az állami költségvetést használja arra, hogy saját pártját reklámozza egy olyan médiában, amit államinak nevez. Ilyen demokráciákban nem létezik.
6. Ienin 2018.08.10 21:45:37
@Andy73: Arról nem is beszélve, hogy a magyar párttelevízió folyamatosan hazudik, a magyar fidesszavazó meg birka, hogy elhiszi amit a csuti jogászpatkány böfög.
Polyák Gábort 2004 óta ismerem. Még tanársegéd volt a pécsi egyetemen, és akkor is médiajoggal foglalkozott. Ma már docens, és a Mérték Médiaelemző Műhely vezetője. Ebbéli minőségében fejtette ki álláspontját a Népszava mai számában. Zoltai Ákos kérdéseire jellemezte a nyilvánosság országgyűlési…..
6. Ienin 2018.08.07 07:21:46
Ez a video engem arra emlékeztet, amikor anno hitler a hitlerjugend fiataljaival találkozott.
index.hu/belfold/2018/08/06/orban_tusvanyos_belga_fiatal/ A felnyírt hajú, egyenöltözetben díszelgő belga orbánjugend tagok bálványozva, megbabonázva figyelik, beképzelt, öntelt hólyag führerüket. A pszichopata führernél a szokásos inggallér birizgálás, szájnyalogatás most is megfigyelhető. A riport összes szereplőjének a szemét érdemes figyelni, mintha a múlt század 30-as éveiben forgatták volna a Sasfészekben.
Sokasodnak az újfasiszták, gyülekeznek a sötét felhők.
Szerencsére, némi megpróbáltatás ellenére, a liberális demokrácia alapvető intézményrendszere érintetlen a nyugati civilizációban. Azok a vállalatok, amelyek BMW-gyárat és start-up bázist építenek Magyarországon, élvezik a liberális demokrácia kivételes körülményeit, amelyek közepette a…..
6. Ienin 2018.08.06 13:40:46
@Magánvéleményem: Olyan sincs, hogy liberálfasiszta. A fasisztának megvannak az ismérvei, olvasd el a vikipediát. De ha nem tudsz olvasni, akkor elég ha azonosítod orbáncpatkány cselekedeteivel, meg is kapod a fasiszta fő ismérveit: nacionalista, idegenygyűlölő, populista, radikális, tekintélyelvű, az erős vezető iránti rajongás, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a katonai szellem eluralkodása, a politikai erőszak, vegyes gazdaság, amelyben jelentős állami tulajdon és állami beavatkozás mellett nagy teret kap a nemzeti tőke( miészaros, nyerges és simlicska és riherongy haverjaik) beleértve a nagytőkét is.
6. Ienin 2018.08.06 19:22:18
@Anyád a baráthal: Miért ti vitatkoztok? Az a nagy különbség köztünk, hogy nekem van saját véleményem, ti meg ki sem látszotok orbánc seggéből. Nektek csak orbánvélemenyetek van, tulajdonképpen azt ismételgetitek, amit orbánc a szátokba rágott. Ehhez gondolkodni nem kell, csak és kizárólag azt gondolni, amit a führeretek.
6. Ienin 2018.08.06 19:28:56
@Anyád a baráthal: No látod, sokat nem vitatkoztál a fasiszta elvekkel, tulajdonképpen magadénak vallod az ismérveit. Vagyis te is fasiszta vagy, mint a führered. A fideszre szavazók többsége rokonszenvezik a fasiszta eszmékkel, hitler ugyanígy kezdte. Aztán még jobban radikalizálódott, mert alulmaradt. Orbáncra ugyanez a sors vár.
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
6. Ienin 2018.08.03 21:53:00
@megvagyhadnagy: Csak azt kapjátok vissza szarfaszúak amit megérdemeltek!!! Ha nektek szabad köpdösni élő műsorban nehogymá én meg ne küldjelek el titeket és a féreg vezéreteket a halál faszára, patkányok!!! Ha bayer zsoltikának szabad okádni mindenhol, nehogymá mi meg ne okádjunk titeket vissza? A szép szóból úgyse ért a tetű fajtátok, akkor meg mit fáradozzunk mézes-mázos szavakkal? Kölcsönkenyér visszajár. Az meg a lófaszt nem érdekel jelenleg hányszor nyertek választást és ezáltal mennyit loptok, majd úgyis vissza lesz véve minden, mint az elmúlt évszázadokban.
Csak mondom Apa, kezdődik! 2018.08.02 00:38:57
Nincs mit csodálkozni, megmondta a miniszterelnök Tusványoson, hogy nagy változások jönnek szeptembertől, hát valószínű, hogy ennek az előszeleit érezzük. A Hír TV tulajdonos- és irányváltása igazából nem a kezdete valaminek, sokkal inkább a folytatása, rövid közjáték volt csupán, hogy ez a csatorna…..
6. Ienin 2018.08.02 20:24:50
@6. Ienin: Elég szar lehet fideszbaromnak lenni. Még a focivébé döntőjének 20 perces szünetében is egy gumicsónakon gyermekét szoptató menekült anyától fosni egy percben, igen szar lehet.
6. Ienin 2018.08.02 20:53:01
@6.Lenin: Kuss!! És huss!!
6. Ienin 2018.08.03 07:34:53
@6.Lenin: Tényleg? Mit nem mondasz húgyagy? Képes voltam az avatart megváltoztatni? Azt a kurva, milyen gonosz ember vagyok! Szerintem az emberismereted egy kicsit értékeld át, mert súlyos zavart érzékelek. A tolvaj, hazudozó sátánt istennek képzeled, az avatart cserélgetőt meg sátánnak. Vagy lehet csak ennyi eszed van? Gyanítom hogy a második. A környezetemben is van ilyen buta ember, és sajnos ez az ország hemzseg (2, 5 millió) a buta, birka szittyaparasztoktól. Ezért nem halad soha sehová, ezért nem fejlődik. No nem a térkövezésre gondolok, mert az nem fejlődés hogy más pénzén aranykutakat és felcsuti Camp Nou-kat építek mert fel akarok vágni. A fejlődés egész mást jelent.
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
6. Ienin 2018.08.02 20:46:59
@6. Ienin: Már az ősemberek egy értelmesebb csoportja is tudta, hogy nem jó bezárva lenni, szeretett szabad lenni, és nem szerette, ha megmondják neki mit csináljon. Szeretett maga dönteni a sorsáról nem szerette ha orbáncféle törzsi vezetők mondták meg neki holnap melyik mammutot kell leölnie. De ez csak az értelmesebbje értette meg, a törsz buta birkái a vezért követték. Sokszor a halálba, mert a mammut eltaposta őket, mint egy csikket. A liberális ősember meg csak vihogott a barlang mélyén a törzs női baszása közben, ezen sok buta n akik a führerüket követték, és eltipródtatottak.
6. Ienin 2018.08.02 21:24:30
@evighed: Mindig voltak szabadon gondolkodó emberek. Ha más nem, akkor az ősközösség vezetője, a törzs vezetője, aki szabadon eldöntötte mi lesz a törzs sorsa a következő mamutvadászat során. Ez csak abban az esetben valósulhatott meg, ha a törzs többi tagja nem a liberális eszmék híve volt. Ebben az esetben a buta birka törzstagok követték vezetőjüket. Mint ahogy most is láthatjuk orbanisztánban. Amelyik törzs több liberális taggal büszkélkedhetett, ott felborult a hagyományos értelemben vett törzsközösség, a törzsi vezér mítosza, és közösen megvitatták melyik mammutot, mikor ölik meg, ki melyik nőt bassza meg a törzs fennmaradása érdekében.
6. Ienin 2018.08.02 21:39:07
@evighed: Liberális=szabadságszeretet ez egy pozitív emberi tulajdonság
hu.m.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
Ilyen megközelítésben minden ÉRTELMES ember bizonyos fokig liberális, mert csak az őrültek, erkölcsi szemetek akik pár forintért az anyjukat is eladják, vagy buta birkák szeretnek egy börtönben megrohadni, vagy egy diktátor alatt sinylődni.
Az a helyzet, hogy várható volt a 444 mai híre, azaz hogy a kisgömböc behabzsolja majd a Hír Tv-t, így direktben olvasni mégis sokkoló.  Az is sokkoló lett volna, ha Simicska Lajos a Magyar Nemzethez és a Lánchíd rádióhoz hasonlóan ezt is bezárja, de akkor legalább van egy kedves halottunk, amely…..
6. Ienin 2018.08.01 19:34:09
@sírjatok: Igen nekem is az tetszett, amikor az origo 2018-ban 2015-ös menekültképeket hozott le, azzal a címszóval hogy nő a menekültáradat. Meg az is, amikor beszámolt egy késelésről, hogy azt egy arab terrorista követte el, viszont pár óra múlva kiderült, hogy egy német állampolgár volt az elkövető. Ezek a cikkek kifejezetten tetszenek, főleg amikor lebukik a hazugsággyár. Minden napra van belőlük böven. Ha egy politikus hazugságok miatt bukna, orbánc és rühes hordája minden nap megbukna.
6. Ienin 2018.08.01 19:42:47
@Willkommenskultur: Gyarmatosítás, ember. Hol élsz te? A nyugat második világháború utáni felemelkedése alatt már nem voltak gyarmatok. Ez a gyarmatosítás fideszduma baromság. A gyarmatok több gondot hoztak a gyarmatosítóknak mint hasznot. Le is rázták magukról gyorsan azokat, mert csak a gond volt velük. Elég csak az afrikai viszonyokat megnézni. Még mindig nincs rend, és nem is lesz soha. Liberalizmus nélkül nincs felemelkedés. Kína is azért tart ott ahol, mert a kommunista csökevény országát liberalizálta, beengedte a fejlett liberális gazdasági termelőszférát, amit később aztán aljas módon ellopott és lemásolt. Németországnak soha nem volt számottevő gyarmata, most a világ vezető gazdasági hatalma. Ez a gyarmatduma úgy ökörség, ahogy az egész patkány fideszes hazugságpropaganda. Sajnos Magyarországon nagyon sok buta ember van, akik elhiszik a gyűlöletkeltő fasiszta propagandát.
Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a nemrég felújított Budafoki (de Albertfalván található) remízzel. Akkor nem sokkal az átadás előtt derült ki, hogy rossz tervezés miatt nem tudtak beállni a villamosok a remízbe, ugyanis a tervezők-kivitelezők egy felső vezetéket tartó oszlopot a járművek útjába…..
Bár a főügyészség mindent elkövet, hogy fideszes oligarchán még véletlenül se kelljen számon kérni a törvényeket, a jelek szerint a rendőrség nyomoz Tiborcz István után az Elios-ügy kapcsán...
6. Ienin 2018.07.31 22:53:29
@pina noir: Van beruházás? Szerintem csak a tarajos gőte fejű petike nyilatkozata van, amit a mai napon elmakogott. Ebből még bármi lehet. Szerintem megfelelő tudású mérnökök nélkül nehéz lesz megvalósítani a ganajttúró szittyaparaszt pusztán. De ha mégis valami csoda folytán megvalósulna a beruházás esetleg szőnyeget fognak varrogatni vagy kerékcsavarokat húzogatni. Azt meg minden bmw tulajdonos jegyezze meg mely modellekhez tapad majd szittyavér, mert azt még véletlenül se vegye, még az első kanyarban fejreáll vele.
Sefatias Bezzeg az én időmben... 2018.07.28 08:20:35
Hol tart már ez a mai világ? Régen minden jobb volt. Az emberek tisztelettudóbbak, erkölcsösebbek voltak. Sokkal kevesebb volt a bűnözés és jobban odafigyeltek egymásra. Ha kellett sokkal jobban összefogtak a bajban, mint a maiak, akik egy lépcsőházban sem ismerik egymást. A hitnek, vallásnak sokkal…..
6. Ienin 2018.07.29 21:24:48
@sefatias: Én 60 éves vagyok, de pillanatok alatt elsajátítom az új dolgokat. Mindig előre tekintek elmúlt eszmékkel nem foglalkozom. A kereszténység is egy elavult dolog. Abban az időben volt szükség rá amikor az emberek még éheztek, szenvedtek, és kellett valami ami reményt adott nekik. A görög, egyiptomi vagy római istenek is mentek a levesbe, ugy a kereszténység, iszlám és buddhizmus is eltűnik a süllyesztőben. Csak egy múló rosszullét lesz a vallás. A történelem bebizonyította már ezerszer, hogy ami ma még elfogadott, a jövőben megváltozik, eltűnik. Tehát a múlttal nem nagyon érdemes foglalkozni, mert az folyamatosan változik. 1956 gyerekkoromban még ellenforradalom volt, most meg már forradalom. Mindig ahogy éppen az uralkodó férgek gondolják. A vallás és a politika csak egy átverés, arra szolgál hogy bizonyos kapzsi tetű emberek uralkodjanak a hiszékeny buták felett. Természetesen mindegyik vallásban vannak pozitív dolgok( ne lopj, ne hazudj, na csalj satöbbi) de ezeknek az elveknek a betartásához nem kell semmilyen valláshoz tartozni, elég ha a magam erkölcsi megfontolásaiból betartom azokat.
6. Ienin 2018.07.29 21:33:12
@Belzebubo: Nem tudom én a fiatalokra mindig felnéztem. Irigylem őket, hogy láthatják azt mi lesz a jövőben, amikor én már nem élek. Egy fiatal sokkal jobban alkalmazkodik, tanul, mert az én és a szüleim tapasztalataimat is beépíti a saját gondolkodásába, plusz hozzárakja a sajátjait. Gyorsabban fog az agya. Igaz nem olyan tapasztalt, de nagyon gyorsan megtanulja amit kell és átveszi a pozitív dolgokat. Legalábbis az én gyerekeimnél, unokáimnál így volt, másról nem tudok nyilatkozni. Minden ember más.
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..
6. Ienin 2018.07.29 15:24:23
@morph on deer: Azt tudjuk mi lesz az eredménye ha az elefántot (EU, USA) csipkedi egy bolha (orbánctetű) , vagy inkább csótány. A bolhát lecsapja az ormányával, a csótányt meg eltapossa, mint egy darab szart. No ez lesz a csuti törpegeci sorsa is.
6. Ienin 2018.07.29 16:03:25
@Orochimaru: Ezek a felkelések váratlanul jönnek, minden előzmény nélkül. Pillanatok alatt változik a világgazdasági, politikai helyzet, egy pillanat alatt elsodorhatja orbáncot és korrupt rühes hordáját. Ahogy gyurcsányt is elsodorta 2008-ban. Most még nyugodt a légkör, de bármelyik pillanatban megváltozhat. Mint 1241- ben, 1526-ban vagy 1914-ben. Ki gondolta mondjuk 1963. november 22.-én, hogy másnap már más elnöke lesz az USA-nak. Itthon is elég egy pszichopata terrorista orbánc közelében, vagy a környezetében valaki akit megszivatott, másnap már nincs az élők sorában. Akár most tusványoson is megjelenhetett volna egy merénylő, a szocialisták is úgy sétálgattak ott, mintha otthon lennének. A helyzet bármikor megváltozhat.
6. Ienin 2018.07.29 16:06:16
@Orochimaru: Mátyás király is elment fügét csemegézni, 8 nap múlva holtan rogyott össze. Mindig van egy rejtőzködő ellenség a környezetünkben, ez nem újdonság.
Mindenki más változtatja a helyét a protokollfotón, csak egyvalaki tolakszik folyton az amerikai elnök mögé...
6. Ienin 2018.07.13 12:01:50
@6.Lenin: Egyébként is tök mindegy, hogy a fidesz hatalomban van e vagy sem. Ellenzékben ugyanúgy rontották a levegőt. Tulajdonképpen a fidesz a nemzet testén ékeskedő kelés. Az ilyen jellemű kapzsi, korrupt "nemzetvezetők" elmúlt több évszázados tevékenysége juttatta a nemzetet oda, ahol jelenleg is van.
6. Ienin 2018.07.13 12:36:24
@Könnyen elkaptuk, uram!: Meghát ugye egy parasztról egyértelműen lerí, hogy paraszt, függetlenül attól hány oxfordi jogi diplomája van( sőt, a jogi diploma eleve hátrányos jellemi tényező) A viselkedése, az őt kritizálókhoz való hozzáállása, beképzelt magatartása, kivagyiság mind mind elárulja azt ki is ő valójában. Orbánt legalább annyian rühellik, mint amennyien istenítik, és ez az ország fejlődése szempontjából hátráltató tényező. Akik ugyanis rühellik, soha nem fognak melléállni, így a nemzet érdekében jobb lenne, ha eltakarodna a politika minden területéről és olyan személy váltaná, akit minden magyar állampolgár elfogad.
6. Ienin 2018.07.13 12:43:54
@6.Lenin: No mi van nicklopó fideszbarom, nicket váltottál, hogy már 10 perce nem ugattál? Mielőtt megjelentem percenként okádtál ide valami éktelen baromságot, fideszseggnyalást, most meg úgy eltűntél, mint szar a ködben.
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
6. Ienin 2018.04.24 15:51:32
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Senkinek sincs joga gyarmatosítani egy országot, lakosságát kiszipolyozni. A rablóbefektetők ellen hamarosan lépések lesznek."
No látod ebben egyetértünk. Az orbánc féle harácsoló patkányokat el kell takarítani a politikai életből.
6. Ienin 2018.04.24 15:52:58
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Forgolódik a orbánc,
Profitot lop,
De éled a proletár ökle,
Új jövőt hoz!

Reszket orbánc és mészaros,
Végetek közel,
Remeg a cégtulajdonos,
A kisember menetel!
6. Ienin 2018.04.24 15:55:08
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ne rögtess már húgyagyú. 8 éve már megvettek mindent a fideszpatkányok, ők a kizsáimányoló földesurak. Mi a faszomról hadoválsz itt?
  Mit mondjak, van potenciál a "másik" Magyarországban, amelyiknek ugyanúgy Magyarország a legfontosabb, mint a másik oldanak. Azzal az el nem hanyagolható különbséggel, hogy ezt egy demokratikus jogállamban (nem pártállami törvénygyárban), nem intézményesített korrupcióban, hanem Európában,…..
6. Ienin 2018.04.23 06:36:30