Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukorszáj (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Színes fagylaltpor 2010.03.29 06:38:00
Vendégposzt kfszsz-től A nyolcvanas évek közepén kezdtem ráébredni, hogy szeretek a konyhában forgolódni (mára ez a lelkesedésem alábbhagyott). Sajnos falusi gyerek révén viszonylag ritkán jutottam hozzá napi betevő fagyimhoz. Akkoriban elég sokféle, különböző fajtájú…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Ezúttal három színész kerül terítékre: Matthew McConaughey, Michelle Pfeiffer és Mekhi Phifer. Matthew McConaughey nevét leírni és kiejteni sem egyszerű feladat – pesze csak akkor, ha az…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Sokan éreznek késztetést arra, hogy az írás­ban "aw"-vel ill. "au"-val je­lölt hangot magyarosan /au/-nak ejtsék, pedig nem az. Ez a két betűkombináció – az elenyésző…..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
Munkahelyi (T)error A másik oldal 2008.12.15 06:00:00
Kedves Olvasók! Itt a hétfő (hüpp-hüpp), ezért mi is új, rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk. Eddig kizárólag a munkavállalók tapasztalatait ismerhettétek meg, de ma bepillantást nyerhettek a "másik oldal" titokzatos világába. Kotter barátunk, aki egy kisebb céget…..