Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovacs Nocraft Jczsefne

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy mondattal szeretnék válaszolni a címben feltett kérdésre, akkor azt kellene írnom: mert az senkinek se lenne jó. Pontosabban szólva: a megtorlás egész egyszerűen nem érdeke Orbán Viktornak. Jó dolog a hatalom és még jobb, amikor azt akár önös céljaink megvalósítására…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.05 15:06:55
@csentecsa: Inkább hullát mosok 2 millióert, mint orbáncsegget nyalok 200 ezerert.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.05 15:07:34
@Kovacs Nocraft Jczsefne: Az orbáncfos amúgy is keserű.
Arra jutottam, hogy nem kell megismételni a választást! Jó ez a dagonya mindenkinek. De legalábbis a többségnek. Még annak az értelmiségnek is, mint például orvosok, akik nap mint nap fanyalognak, hogy így szar az egészségügy meg úgy szar. Nem szar! Jó ez ide! Vagy az egyetemeken ülő habil-debilek,…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.04 20:54:48
@Bobby Newmark: A patkányok tettek a nyugdíjkérdésben. Fogták magukat és hoztak egy törvényt, hogy a gyereked tartson el ne az állam. Így nekik már nem kell veled foglalkozni, megteszi helyettük a gyereked, ha akarja(ha nem meg éhendöglesz). Mivel nekik már nem kell a nyugdíjasokkal, betegekkel foglalkozniuk, lophatnak tovább.
Persze le lehet tagadni Orbán szerdai raportra hívását – ahogy megteszi ezt a kormánypropaganda, de nem érdemes. Ugyanis a kormányfő, aki kizárólag ellenzékiként képes politizálni, valójában szomjazza a verést...
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03 21:18:44
@Netuddki.: Ez az orbáncgeci nyugaton vagy az usaban egy parlamenten kívüli párt ugató senkije lenne. Már az első megnyilatkozásán keresztre feszítené a nép, vagy független sajtó. Ott olyan hogy az állam a haveroknak ad gazdasági megrendelést nem létezik. Már az első napon kiderülne, és menne a dutyiba. Ne röhögtessetek már. Ez a faszkalap tehetség? Egy kis szartúró mitugrász köpcös kis féregnyúlvány. Itt állna előttem eltaposnám, mint egy pondrót.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03 21:22:54
@Netuddki.: Első ugatása, ami ismert ugye, az, amit még ma is istenít a birka magyarja, hogy "ruszkik haza!" No hát ez is tudjuk mennyire komolytalan volt. Gorbacsov már évek óta ezt hangoztatta, nem kellett nagy bátorság ehhez. Ez a kis alattomos sunyi féreg még egy egyszerű vitára sem mer kiállni már évtizedek óta. Ebből látszik milyen bátor is ő. Még a saját tetteiért sem mer kiállni, és megvédeni. Ez az ember nem tehetség, hanem egy szarfaszú kis senkiházi tetű.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03 21:52:20
@Visceroid: Te hülyegyerek fogd már fel, hogy az eu nem akarja elárasztani a kontinenst menekültekkel!!! Ezért állapodott meg a törökökkel, és az afrikaiakkal is ezért akar, hogy maradjanak ezek a menekültek az EU-n kívül. Ezt a menekültezést meg jobb lesz ha abbahagyjátok, mert erre kurvára rá fogtok baszni, vagy már rá is basztatok.
A kormány kinyitotta Pandóra szelencéjét, és csak Isten tudja, vissza lehet-e még zárni... Habár a történelemből nagyon jól tudjuk, hogy mibe torkollhat a rasszista és antiszemita indulatok felkorbácsolása, a magyar kormány vígan játszik a tűzzel. És az évek óta tartó, napi szintű migránsozás…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03 20:45:13
@midnightcoder2: Már miért jönne egy kárpát pöcegödörbe bárki is? Aki teheti menekül innen. Amúgy is élhetetlen itt minden. Télen hidegebb van mint az északi sarkon, nyáron melegebb van mint a szaharában, keveset lehet keresni, a kaja szar, a sör szénsavas kukoricalé, egy barom a miniszterelnök, nincs demokrácia, mindenhol rasszista fasiszták, pákót migránsként üldözik, a segítőik autójának kerekét kilikasztják. A köztévé minden második mondata, hogy rühelli a migránsokat. Ilyen helyre mégis ki a jó büdös fasz jön?
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03 21:13:08
@Ekrü: Bebizonyosodott, hogy orbánc betartja a kvótát. 1300 embert beengedett. Migránsokat telepít az országba. Akkor most mi a faszomról ugattok? Illegálisan senki nem akar menekültet beengedni. Csak orbán, pénzért.
• Főhet Orbán és Kaczynski feje, mert két év múlva várhatóan elvész a kohéziós támogatások jó része, ha a két ország továbbra is szembemegy az uniós alapértékekkel • Magyarország egypártrendszert épít, vazallushálózatot alakít ki és eltávolodik a jogállamtól, valamint az emberi jogoktól, miközben…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.23 19:45:43
@arabok balrol: Orbántól fosnak, ne röhögtess már, ettől a szarkupactól, aki még vitázni se mer senkivel, bujdokol az újságírók kérdése elől, nem mer a tüntetők elé állni. Egy mocskos fosós féreg ez, semmi több.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.23 19:49:24
@$pi$: Mert, hülyegyerek, most van itt az ideje.Orbán gondolkodása fényévekre van a fejlett európai civilizációtól. Valahol Szulejmán meg Szapolyai között félúton. Mitől fosik ez a kretén? Hogy babakocsit tologató menekültek megerőszakolják a feleségét? Egy idióta barom ez semmi több, fényévekkel van agyilag lemaradva a fejlett világtól. Nem előzött ez a paraszt meg senkit, inkább lemaradt. Agyilag, a hűbéres feudális társadalmaknál.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.23 19:51:08
@easy mango: Túl enyhén fogalmaztál. Orbánc szarkupacot el kell takarítani, amíg nem késő.
Az emberek általában szeretik kicsit fényezni a valóságot, többnek láttatni akár magukat, akár a környezetüket, mint ami valójában. Különösen sokszor kapnak ilyen megjegyzést a külföldön élő magyarok – és lássuk be, néha nem teljesen alaptalanul. Az alábbi rövid, de annál érdekesebb véleményt Tibor…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.23 13:05:34
Ami logikus, hiszen a propaganda a kormány egyetlen sikerágazata, az ország meg majd csak elműködget magától...
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.22 16:40:39
@monddazigazatmar: Majd rájössz húgyagyú, mennyi köze van.
Az MSZP életében volt olyan időszak, amikor a pártparlament ülésére meghívta az újságírókat. A Köztársaság téri székház földszinti termében fent ültünk a karzaton, és hallgattuk a választmányi tagok hozzászólásait. Ez a gyakorlat megszűnt, ezért nem tudható, vajon tegnap mit is mondott valójában a…..
És ismerve a Fideszt, ha jöhet, akkor nagy valószínűséggel jönni is fog. A mostani, újabb kétharmados győzelem után ugyanis – a 444.hu értesülése szerint – komoly átalakítást terveznek az igazságszolgáltatásban; a közeljövőben megszűnhet az Országos Bírósági Hivatal (OBH) – és ezzel a lépéssel az…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.22 16:25:59
@Mr. Neutron: Szerintem ne olvass origot. Még akkor is hazudnak, amikor alszanak.
Márki-Zay Péter az egységes ellenzék létrehozásáról beszélt...
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.22 12:49:30
@Ego55: Higyjétek csak azt, hogy jó az, amit führeretek tesz. Annál nagyobb lesz a bukásotok. De azért annak is örülhettek, hogy a cigányság hisz bennetek, kiáll mellettetek. Fáj! Más már úgyse marad. Majd még arra leszek kiváncsi patkányok, mikor majd a maradottak rájönnek, hogy itt csak seggnyalással lehet érvényesülni, és szinte mindenki a márkát tartja seggnyalásért, hogy fogtok mindenkit lefizetni. Mert ost még csak 48%nyalinger van, de majd ha 88 lesz, mi a büdös fasszal fogjátok etetni őket?
A miniszterelnök úgy csinált, mintha a fideszes pártpropaganda tulajdonképpen oknyomozó újságírás lenne...
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20 22:25:51
@VáradiJános: Te észkombájn, a makkodat kéne chili paprikával fűszerezett dörzspapírral megcsiszolni, hogy észhez térj. Vagy a csüngő heregolyóid esztergatokmányba fogni, 3000-es fordulattal megpörgetni, és menetet metszeni bele, hogy fel tudd rá tekerni az anyádat.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20 22:35:30
@VáradiJános: Te, te, te apaszültmeztelen, csupaszkopasz ellipszisfejű, lapátfülű, csőorrú, 25 centi magas 4 méter széles, 8 lábú, 1 kezű, narancsragyásbőrű, gombás-sárga körmű, 3 tőgyű, dadogó-makogó brekegő kretén. Mi a faszomat pofázol itt?
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20 23:11:00
@Evel Knievel: Persze, persze. Matekórán: No jól van fiam, ülj le, egyes!!! 400 ezer szavazattal már egyszerű többségetek se lenne te félkegyelmű tökfilkó, zizzent-zakkant, esztelen, agyalágyult pszichopata.
A magyar miniszterelnök kétségtelenül ügyes hintapolitikus, ám úgy tűnik, az EU-n belül végképp kezd elfogyni a türelem illiberális rendszerével szemben. Orbán ugyanis hiába gondolja azt, hogy az újra megszerzett kétharmaddal legitimálta nézeteit az európai közösségen belül, a választás tisztasága…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20 11:25:58
@Ménár Atya: Miért lennék én miniszterelnök, te patkány. Mi köze van az én véleményemnek ahhoz, hogy ki kormányoz, agyatlan? Irogatod itt a sok sületlen fideszférget, okádod magadból a szart, ahogy pártod. Nekem az elnyomásból van elegem, hogy a mocsadékok senkivel nem állnak szóba, lenéznek mindenkit. Hát én meg ezért nézem le, de csak őket. Azt nem kérdezem húgyagyú, hogy érted-e, mert tudom hogy nem. Nem is nagyon érdekel a véleményed, bárki jöhet kormányra, csak a gennyes fideszfajtád takarodjon a börtönbe. Azt éritek el ezzel, a gennyes patkány magatartással, hogy a nép összefog ellenetek.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.20 11:39:26
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: Ne nevettess már, jelenleg több banki terhet fizetsz, mint bármikor. A kúrmány adóztatja a bankokat, ők meg téged. Szoktál bankolni? Én össze tudom hasonlítani a nyugati meg a magyar bankrendszert, de ekkora lenyúlás ami most itt van sehol nincs. Jelenleg 2% a jegybanki alapkamat, a rövidtávú személyi hitel kamata 10-20%, a folyószámlahitelé 20%. A szabadfelhasználású jelzáloghitelé 7-10%. Vagyis ugyanannyi a rés, mint amikor nagyobb volt a jegybanki kamat. Hol élsz te ember? Ehhez jön még a tranzakciós adó, készpénzfelvételi adó. Adó, adó hátán amit a kisember fizet. Arról meg ne is beszéljünk, ha meg befekteted a pénzed, takarékoskodsz, 0-3%ot kapsz, tehát szépen elértéktelenedik a pénzed. No ugyanezek a hitelek a németeknél max. 4-5% ugyanannyi jegybanki kamatnál, három- négyszeres fizetések mellett. Hol a pénzünk? Megmondom. Az orbán-matolcsy klán ellopja.
Talán Donald Trump 2016-os győzelme okozott utoljára akkora meglepetést, mint az április 8-ai magyar országgyűlési választások végeredménye. A Fidesz győzelme egy percig sem volt kérdéses, a mértéke azonban láthatóan még a kormánypárti politikusokat is váratlanul érte. Ebben a cikkben a harmadik…..
Csak úgy juthatna be az épületbe, ha leteszi az esküt, de ahhoz be kellene előbb jutnia, ám az csak úgy sikerülhet, ha letette az esküt...
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.19 20:42:52
@Kovacs Nocraft Jczsefne: De az még jobb ötlet, hogy egy paintballos puskát teletöltök gecivel, aztán a tartalmát az ülésterem galériájából egy fontos, gránitszilárdságú, ötvenszer módosított döntés közben a patkányok közé eregetem.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.19 20:44:28
@Kondom Keselyű: Mielőtt kövér seggébe törlöm a cipőm, előtte Pest összes kutyaszarát megtaposom vele.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.04.19 22:50:27
@Kondom Keselyű: De ha nem kenjük be semmivel, akkor is dől a bajsza mögül a fos. Ja most látom ezt már színezék is észrevette.
És akkor most – még mindig – pár keresetlen szó az országgyűlési választásról, egészen pontosan annak le nem bonyolításáról. Az országgyűlési választás reggelén elszállt ugye a legfontosabb választási információkat közzétevő honlap, a valasztas.hu. Azóta eltelt jó másfél hét, és a választást…..
5 tény, ami igazolja, hogy Orbán Viktor veje a fő sáros az Elios-ügyben. ..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.02.11 07:42:18
@dr. mesterséges színezék: Az eu az ehhez hasonló ügyek miatt jelenleg is szünetelteti a kifizetéseket. 2000 milliárd forint értékben a kormány már ki is fizette, meg is előlegezte a seggnyalóinak ezeket a pénzeket az adófizetők pénzéből. Ez mind a költségvetés hiánya jelenleg, és ha brüsszel nem utal- márpedig nem fog amíg nemzetközi vizsgálat van a csalók ellen és a pályáztatásokat meg nem változtatják- a mindenkori kormány nagyon nagy bajban lesz. Nyerhet áprilisban a fidesz, de a lejtőn már elindult, rohamléptekkel halad az államcsőd felé. A több ezer milliárdos költségvetési hiányt képtelen lesz rendezni. Ha matolcsi elkezd forintot nyomtatni, hogy pótolja a hiányt, lehet akár 600 forint is egy euro, a forintkamatok meg a 20-30%- os sávba ugranak. Ha ehhez jön még egy világválság is, akkor meg az utcán fogjuk sepregetni az inflálódott koszos klotyópapír milforintokat, mint az 1930- as években.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.02.11 08:32:26
@csobi2011: Jól lemérhető legalább, hogy mennyi hülye van az országban.
Bekövetketkezett az elkerülhetetlen. Már eddig is látszottak jelei a nagy fúziónak, de most végre megtörtént: a korábbi hasonlóságok és helyezkedések után mára teljesen egybe forrt a kormánypárti sajtó és az összeesküvés-elméleteket terjesztő sufniblogok. Utóbbiak egy része tetszhalottnak tűnt, pl.…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.02.10 07:32:27
@Megkúrt úrfi látens heterosexuális vezérüszü:
"Index: Államtitkár úr, honnan jött?

Tállai: Honnan jöttek?

Index: És ön hova megy?"
Sokan azt mondják – persze nyilván csupa ballib ellenzéki –, hogy Orbán diktatúrát épít. Mivel aktívan részt vettem a 90-es első választásokban, kampányoltam, ezért ez a kijelentés valahogy nagyon fáj nekem, nem igazán akarom elhinni. Érzem, hogy nem jó irányba haladunk, de vajon ez tényleg a…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.28 22:20:26
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mi van kisköcsög, valami nem tetszik?
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.28 22:22:48
@Kovacs Nocraft Jozsefne: És ne hamisítsd a nickemet!
A Fidesz és Németh Szilárd kivonulása, sorosozása, civilezése, migráncsozása különösen disszonánsra sikeredett a nemzetbiztonsági bizottság ülésén...
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.28 08:28:32
@6. Ienin: Ez így kivitelezhetetlen. Egy varacskos hüllőnek nincs kloákája. Mivel ez az ogre nem férfi, egy darab szőre sincs, és a heréjét is nehéz lenne megtalalálni.
Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, miniszterelnök-jelöltje hazaáruló, aki szigorúan titkos minősítésű információkat ad ki ellenérdekelt félnek - legalábbis ezt állítja a Fidesz nehézsúlyú iszapbirkózója, Németh Szilárd. Valamiért mégsem fordul a hatóságokhoz. Segítsünk neki...
Látványos a szervilizmus térnyerése a magyar kormánypárton belül és azon kívül is. Úgy tűnik, a miniszterelnök először a hívei fölött szeretné biztosítani egyeduralmát, utána pedig a választások révén az egész országra kiterjesztené ezt. Olyan zsigeri ösztönökre épít ezzel Orbán Viktor, melyeknek…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.16 23:39:39
@Soros Forever: Azért magyarul megtanulhatsz, angol nevű.
Sokat hallhattuk főképpen baloldali megmondó emberektől, bár alkalmanként jobboldaliaktól is, hogy a kormányváltásnak egy receptje lehet... az összefogás. Ugyan abban már több vita volt közöttük, hogy mégis milyen összefogás az amely szükséges ahhoz, hogy megdöntsék az Orbán-rezsimet. Sikerült…..
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.16 14:11:22
@Sexual Harassment Panda: Az égegyadta világon semmi köze nem volt. A feudalizmusban a pa4asztnak kuss volt a neve.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.16 14:12:22
@Sexual Harassment Panda: No mi van faszfej kifogytál az érvekből? Nem csodálom 6 elemis bizonyítvánnyal.
Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.01.16 14:28:07
@konrada: Tudjuk, ameddig a lopott szajréból te is kapsz, támogatod a maffiát. Miért nem ilyen egyszerűen fogalmazod a nyílvánvalót? Az egész orbán rendszer erre épül. Ha elfogy a pénz kártyavárként fog összeomlani. A minap is szónokolt egy fidesz pap a hódok városában. Minden második szava a pénz volt, hogy azért kell orbánt támogatni, mert ő adott neki a legtöbbet. Ezt a lángelmét! No és ezek az irigy kapzsi férgek most nagyon elszaporodtak, mint a tetvek a fán. A pénz egyszer majd elfogy ezek meg a földre huppannak, mert semmi más összetartó erejük nincs. Ja de, még ott van soros.