Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerékpár webshop

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A rokkant guminő 2009.01.16 15:10:00
Gyerekek, ebben a sztoriban benne van egész Magyarország..."Medveczky Ilona, a képek tanúsága szerint rokkantigazolvánnyal közlekedik, noha büszke arra, hogy 68 évesen milyen jól tartja magát. Karácsony előtt például létráról díszítette az udvarán álló fenyőfát, a…..
Schwinn Csepel kerékpár - Rövid bemutató, kedvcsináló   A Schwinn Csepel Kerékpár márkát minden valamirevaló kerékpáros ismeri. Ez a biciklimárka a legismertebb a Magyarországon gyártott kerékpárok közül. Jó hírét és népszerűségét a kiváló minőségi színvonal szavatolja. A márka darabjai…..
Alapvető különbségek az országúti kerékpár és a városi kerékpár között   1. Az országúti kerékpár váza sportosabb, míg a városi kerékpáré inkább lezserebb, kényelmesebb. A testhelyzeted a városi biciklin  kényelmes, függőleges, ezért a légellenállás nagyobb, mint egy országúti kerékpár esetén,…..
Gyerek bicikli Gyerek bicikli 2018.02.20 12:46:06
Tippek gyerek bicikli vásárlásához   Gyermeknek kizárólag kiváló minőségű gyerek biciklit érdemes vásárolni. A gyerekek, rendkívül aktívak, izgágák, figyelmüket nem tudják úgy összpontosítani, mint a felnőttek, aminek következtében nagyon könnyen felborulnak a biciklivel, esetleg nekiütköznek egy…..
Kerékpár alkatrész   Bármely kerékpár alkatrész vásárlása előtt is állsz, a minőség nem lehet kérdés. A Kerékpárcity áruházában több ezer árucikk közül, köztük megannyi minőségi kerékpár alkatrész közül válogathatsz. Ismert gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk, így biztosítjuk vásárlóinkat a…..
Az Európai Unió kiemelten támogatja a kerékpáros közlekedés és kultúra térhódítását, így a kerékpáros turizmus ügyét is. A bringázás ugyanis nem csupán a testi és lelki egészség megőrzésében játszik igen nagy szerepet, hanem környezetbarát és csökkenti a motorizált közlekedéstől való függést.…..
A kerékpár defekt minden biciklis rémálma. De nemcsak a kerék kicserélésére adunk most tippeket, hanem a megelőzésére is. Mit tegyünk? Az indulás előtti rendszeres ellenőrzés nagyban segíthet. Ennek alkalmával mindenképp vizsgáljuk meg a köpeny futófelületét, és szedjük ki az esetlegesen…..